2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
۰/۷۱ ، من از دکترا و‌مرکزای تهران اطلاع زیادی ندارم نمیدونم با شرایط من از کدوم دکتر یا مرکز نتیجه ب ...

عزیزم خیلی هم کم نیست که، روز پانکچر من یه خانومی با ذخیره شش دهم ، هفت تا تخمک خوب داشتن، تو مرکز مام که میدونم دکترها قبول میکنند، فقط ممکنه بهت بگن شانست کمه، همین🥴

که اون هم خدا بخواد با یک تخمک و یک جنین میشه مادر شد

کلا فکر نکنم دکتری قبول نکنه، به اونا چه ربطی داره🤔 

بدن خودمونه، تخمدان خودمونه، تخمک خودمونه، داروش رو ما میزنیم، عوارضش رو به جون میخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نگیم بازم میفهمن ؟

خوب بالاخره بیمارستان میان برای ملاقات دیگه بالای سر آدم هم اسم دکتر نوشته شده من خواهر برادرمم نمیدونن خانواده همسرمم همینطور ترجیح میدم جای شک نزارم 😅☺

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بستگی داره ولی میدونم دکتر طاهری مرکز مام  فککنم قبول کنه ولی نصر اون زمان زیر یک میگفت اهدایی ...

نه ازمایش رو مرکز ناباروری ندادم ولی ازمایشگاهش معتبر بود ،یعنی مرکز ناباروری ازمایش بدم بهتره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوب بالاخره بیمارستان میان برای ملاقات دیگه بالای سر آدم هم اسم دکتر نوشته شده من خواهر برادرمم نمید ...

آره منم نمیخوام بگم . البته دوستم ای وی اف انجام داد ‌ ۷ ماهگی دکترشو عوض کرد . ولی آنا جون آنومالی رو بیمارستان تحویل میگیرن (قبلا که اینطور بود  ) . تو آنومالی نوشته ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
به طاهری پیام بده ببین چی میگه اگه نشد برو فروتن اول زنگ بزن به منشی فروتن بگو دخیرت اینقدر ببین چیم ...

فروتن هم مام هست ؟ شما خودتون مام میرید ؟ 

آره منم نمیخوام بگم . البته دوستم ای وی اف انجام داد ‌ ۷ ماهگی دکترشو عوض کرد . ولی آنا جون آنومالی ...

به بیمارستان که میگم کلا آی وی اف هستم الان که مثلا صارم پرونده دارم گفتم من کلا میترسم که به بیمارستانم نگم میگم شاید لازم باشه ولی بیمارستان که نمیان به خانواده ما بگن آهای ایشون میکرویی هستن ولی از اسم دکتر و تخصصش هم میشه یه چیزایی فهمید مثلا این دکتر تو صارم متخصص زنان و زایمانه .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم خیلی هم کم نیست که، روز پانکچر من یه خانومی با ذخیره شش دهم ، هفت تا تخمک خوب داشتن، تو مرکز م ...

من تبریزم ،اینجا هم دکترا قبول میکنن ،من یکبار پانکچر شدم اما تخمکم کم بود ،جنین هم تشکیل نشد ،دوز داروهامم خیلی بالا داده بود ،نمیدونم واللا همینجوری سردرگم موندم نمیدونم کجا برم 

به بیمارستان که میگم کلا آی وی اف هستم الان که مثلا صارم پرونده دارم گفتم من کلا میترسم که به بیمارس ...

کار خوبی میکنی به بیمارستان میگی . حالا من سر بچه اولم مادرشوهرم از شهرستان نیومد . الان هر دقه میگه این سری حتماااااا میام‌.😊

خدای من خدای معجزه هاست .