2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها یه سوال دارم خواهشا جواب بدید به جای آمپول پروژسترون که برای بعد از انتقال جنین میدن اگه شیاف استفاده کنیم اشکال نداره ؟؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال دارم خواهشا جواب بدید به جای آمپول پروژسترون که برای بعد از انتقال جنین میدن اگه شیاف ...

نه بعضی مراکز مث مرکز ما کلا امپول نمیدن و شیاف میدن فقط. من خودم ولی میخوام ان شاالله این دفعه انتقال رفتنی ب دکتر بگم هم شیاف بده هم آمپول

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم میگم زوده دکترم میگه نه بیا ۸ روز میشه میشی ۶ هفته و ۵ روز .  شما کی رفتید؟

من ۷هفته ویک روز رفتم دقیقا ۱۴رپز بعداز سونی ساک اگه زود بری فقط بهت استرس میدن الکی بنظرم همون دوهفته بعد برو 

بچه ها یه سوال دارم خواهشا جواب بدید به جای آمپول پروژسترون که برای بعد از انتقال جنین میدن اگه شیاف ...

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره من دفعه های پیش که منفی شدم امپول داشتم این دفعه به دکترم گفتم شیاف بده روزی یدونه شیاف داشتم و مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما بنظرتون دکتر و بیمارستان خوب برای زایمان تو تهران کجا و کی خوبه؟

عزیزم من خیلی تحقیق کردم چون می خوام بیمارستان دولتی برم دکتر علیزاده تو میلاد خیلی دکتر خوبیه

اگه خصوصی می خوای بری دکتر چیکاجون دکتر اسرافیلی هم بچه ها خیلی راضی بودن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

[QUOTE=217518012]بچه ها جونم سلام من امروز رفتم آزمایش غربالگریمو به دکترم نشون دادم متاسفانه ریسک سندروم داونم مثبت ...[/QUOTE 

عزیزم خودتو نگران نکن مطمئن باش بچه آت سالمه آمینو سنتز هم بده که خیالت راحت راحت باشه روش پول درآوردن آزمایشگاها همینه 

عزیزم من خیلی تحقیق کردم چون می خوام بیمارستان دولتی برم دکتر علیزاده تو میلاد خیلی دکتر خوبیه اگه ...

مرسی گلم اره خصوصی میخوام برم . دکتر چیکا جون یبار رفتم پیششون ویزیت شدم دودلم نسبت بهشون همچنان.

خودم بیمارستان صارم رو انتخاب کردم ولی از چند نفر جدیدا خوب نشنیدم ازش البته تعریف خوبم زیاد شنیدم ازش. از بیمارستان عرفان هم که دکتر اسرافیلی هست تعریف بد و خوب شنیدم. چقدر تصمیم گیری سخته.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مرسی گلم اره خصوصی میخوام برم . دکتر چیکا جون یبار رفتم پیششون ویزیت شدم دودلم نسبت بهشون همچنان. خ ...

هرجا بری یکی خوب تعریف میکنه یکی بد صارم دوستم ۶ ماه پیش زایمان کرد خیلیی خوب بود و راضی بود

هرجا بری یکی خوب تعریف میکنه یکی بد صارم دوستم ۶ ماه پیش زایمان کرد خیلیی خوب بود و راضی بود

واقعا انتخاب سخته‌ دقیقا همه جا تعریف خوبو بد داره بیشتر دوست دارم جایی زایمان کنم که دکترم تخصص آی وی اف نداشته باشه چون کسی نمیدونه میکرو کردم و اینجوری با توجه به دیر شدن بارداریم اگه دکترم تخصص آی وی اف داشته باشه همه شکاشون به یقین تبدیل میکنن.

واقعا انتخاب سخته‌ دقیقا همه جا تعریف خوبو بد داره بیشتر دوست دارم جایی زایمان کنم که دکترم تخصص آی ...

دقیقا شرایط من و داری برای بارداری اولم به کسی نگفتم که ivf کردم و بعد از ۵ماه از حاملگی رفتم تحت نظر دکتر سوسن ذرات که بهترین تجربه سزارین و با ایشون داشتم اگه خواستی در موردش تحقیق کن  الان هم برای دومی کسی نمی دونه تو سیکل  انتقالم و همه دردودل هام و با بچه های نی نی سایت میگم 😉

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
دقیقا شرایط من و داری برای بارداری اولم به کسی نگفتم که ivf کردم و بعد از ۵ماه از حاملگی رفتم تحت نظ ...

مرسی گلم حتما. بیمارستان برام خیلی مهمه که کدوم بیمارستان زایمان کنم این تعریفای خوبو بدم که میگم از خود بیمارستان شنیدم نه از دکتر خاصی.

۰/۷۱ ، من از دکترا و‌مرکزای تهران اطلاع زیادی ندارم نمیدونم با شرایط من از کدوم دکتر یا مرکز نتیجه ب ...

بستگی داره ولی میدونم دکتر طاهری مرکز مام  فککنم قبول کنه ولی نصر اون زمان زیر یک میگفت اهدایی واینکه شما این ذخیرتونو مرکر ناباروری ازمایش دادین ؟ میتونی بری اینستا به دکتر طاهری پی ویش پیام بدی ببین چی میگه بهت  چون دایرکت جواب میده بنده خدا  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
این‌جواب سونومه هشت ماهشه 😂😍😍😍

اااای جااانم. ماشاالله بهش  

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱