2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046163 بازدید | 684501 پست
انشالله که مثبتی .‌ عزیزم قبل ای وی اف عکس رنگی واجبه ؟ درد داره ؟

من امسال سونو هبسترو رو هم انحام دادم اصلا درد نداشت. شاید تکنسین عکس رنگیم خوب نبود🤔 سونو هیسترو رویان انجام دادم عکس رنگی شهر خودمون. 

خدایا شکرت
الهی دورت بگردم مامان رقیه  الهی که خیلی خیلی زود دامنت با بچه های صحیح وسالم وسلامت پر بشه عز ...

فدات شم عزیزم مرسی🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینال اف نداشتین شما؟

نه فقط از سیکل قبل سینافکت زدم برلی کنترل بودن سیکلم توسط دکتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الهی عزیزم نامدار بشن واستون.  قبلش سونو ساک رفتی؟ چند هفته سونو ساک رفتی؟

ممنونم بله عزیرم ۵ هفته و ۲ روز فقط ساک و کیسه زرده دیده شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واقعا ؟ اینو‌دکتر گفته بهتون ؟ برا من دوزش خیلی بالا بود خود داروخونه تعجب میکرد که چرا با این دوز ن ...

بله عزیزم

اکثرا هم میدونن ذخیره پایین باید دوز کم بگیره 

عه چه بد سه تایی خیلی حیف خدایی هم جنینا هدر میره همم بگیرره ریسک مرمز مام دکتر طاهری این خوبیه داره ...

ماله من یه بستم ۴ تایی بلاسته. البته دکترم دوتاشو انتقال میدم اونا رو فریز میکنیم دوباره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه فقط از سیکل قبل سینافکت زدم برلی کنترل بودن سیکلم توسط دکتر

فقط یکبار پانکچر شدین؟ من اینقدر ترسیدم که الان نمیدونم کجا برم‌چیکار کنم ،نمیدونم با کدوم دکتر ادامه بدم یعنی کلا ناامید شدم ،ایندفعه که هیچی به هیچی بود ، اگه بازم برم‌ونتیجه نبینم ذخیره ام کمه نمیدونم چیکار کنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله عزیزم اکثرا هم میدونن ذخیره پایین باید دوز کم بگیره 

دکتر شما عارفی بود ؟ خانومه یا اقاست ؟ کدوم مرکزه ؟ شما ازش راضی بودین ؟ چون ما شرایطمون تقریبا مثل شماست شوهرم اسپرمش ضعیفه خودمم ذخیره ام اومده پایین 

ممنونم بله عزیرم ۵ هفته و ۲ روز فقط ساک و کیسه زرده دیده شد

منم ۵ هفته و ۴ روز فقط ساک و کیسه زرده دیده شده . یعنی جنین دیده نشده مشکلی نیست؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم من ریسکم یک به هفتصد بود ولی سلفری دادم ریسکش منفی شد الانم خداروشکر پسرم سالمه زنداییم ه ...

عزیزم شما سونو ساک و قلب کی رفتید؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها ترخدا بگید قبل پانکچر چیکار کنم که تخمکام قوی بشه و تعدادش زیادچون سری پیش پانکچر کردم ۷تا تخ ...

سلام خوبی عزیزم ؟ پانکچر رفتی یا نه هنوز ؟