2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم سلفری آزمایش خون هست یه مرحله قبل آمینوست و خیلی آسونتره فقط خون میگیرن ازت ولی آمینو از ما ...

آزمایش خون که خیلی خوبه خیلی بهتر از کشیدن آب دور جنین فقط نمیدونم چرا هیچ حرفی ازش نزد بهمون

بعد بنظرت سلفری انجام بدم باید غرابلگری دوم هم برم یا دیگه نمیخاد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آمینو هم چون آب دور جنینو میکشن همسرم راضی نیست میگه نه بذار همون غربالگری دوم برو اگه خدایی نکرده ا ...

غربالگری دوم سونوش که کلا با غربالگری اول فرق داره توی دومی تمام اندام ها و مغز و غیره بررسی میشه عزیزم آزمایششو من نمیدونم ندادم چون دکترم گفت نیاز نداری حالا نمیدونم گلم بنظرم سلفری بدی بهتره بازم با دکترت مشورت کن ببین چی میگن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید گلم ذخیره ات چند بود ؟

۰.۹

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آزمایش خون که خیلی خوبه خیلی بهتر از کشیدن آب دور جنین فقط نمیدونم چرا هیچ حرفی ازش نزد بهمون بعد ب ...

ببین دوتا چیز کاملا جدا هستن غربالگری اول و دوم چیزای مختلف بررسی میشه. فکر کنم دکترت خواسته یدفعه به نتیجه برسه و یوقت نخواد یک درصد دوباره کاری کنه ولی ازش بپرس بگو بخاطر ریسک آمینو نمیخوام برم و بجاش سلفری میدم ببین چی میگه.

خداروشکر  که نتیجه  گرفتی ولی باز خوب  تشکیل شد شکر، تقویتی چی خورده بوردی، اینکه دکت ...

من هرچی تقویتی و ویتامین بود خوردم با اووبوست و ژل رویال و کیوتن

نه خود جنین شناس بسته به کیفیت جنین بسته بندی میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آزمایش خون که خیلی خوبه خیلی بهتر از کشیدن آب دور جنین فقط نمیدونم چرا هیچ حرفی ازش نزد بهمون بعد ب ...

غربالگری دوم رو حتما همه باید انجام بدن چون تمام اعضای جنین رو بررسی میکنن از کبد و مغز و کلیه و استخوانهای پا و غیره .

بچه ها جونم سلام من امروز رفتم آزمایش غربالگریمو به دکترم نشون دادم متاسفانه ریسک سندروم داونم مثبت ...

ماشالا جون مگه ریسکت چفد بوده که مستقیم آمینو داده؟؟؟ سلفری چرا پیشنهاد نداد بهت!؟؟؟

گلم منم تقریبا مشکلاتم مثل شماست اندومتریوزی هستم لوله هامم بسته هست میشه بگی قبل انتقال و بعدش چک ...

قبل انتقال ویتامین ها و فرتیل سی ام استفاده کردم

گرمیجات خوردم

روزی چندبار شکممو با سیاهدونه چرب کردم و همیشه با کمربند پشم شتر بسته بود

بیست روز اخر هم پیاده روی کردم

هیسترو و خراش اتجام دادم

امپول چسب جنینgcsfزدم

ان تی ۱/۹ بود تو آزمایش خون مثبت شده  خدا کنه خطای آزمایشگاه باشه

ازمایش خون خطاش خیلی خیلی بیشتر

انشاالله عزیزم

برات دعا میکنیم

ممنونم مغز جنین مشکل داشت مجبور شدم سقط کنم  نگران نباش عزیزم مشکلی که جنین من داشت از هر سی ...

منم زیاد دارو میخورم. مشت مشت. معده ام دیگه توان نداره. سنم بالاست و ..... توکلم فقط بخداست... خیییییییییلی هزینه کردم. همه همدردیم . فقط ای کاش وقتی خدا صلاح میدونه و مثبت میشیم دیگه سلامتی و چیزای دیگه رو بهمون ببخشه و اجازه بده از بارداری مون لدت ببریم. والا ای وی اف ها همشون 9 ماه استرس دارن... انشالله بزودی دامن همه مون با بچه سالم سبز بشه ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
آمینو هم چون آب دور جنینو میکشن همسرم راضی نیست میگه نه بذار همون غربالگری دوم برو اگه خدایی نکرده ا ...

ببین داستان این آزمایش ها اینجوریه که غربال اول به تنهایی حدود ۸۰ درصد دقت داره! بعد یه آزمایش چهارگانه قبل آنومالی میدی که اگر همون آزمایشگاه غربال اولت بری با نتایج غربال اول بررسی میکنه یه حواب کلی بهت میده که دقتش از ۹۰ به بالا میشه! ( اینا برای سندرم هاست، سونو آنومالی دیگه چندان با سندرم داون کاری نداره! )

حالا وقتی ریسک یه سندرومی تو غربال اول بالا دربیاد میشه یا تا آزمایش چهارگانه صبر کرد یا سلفری داد یا آمینو داد

سلفری آزمایش خون ساده اس که دقتش حدود ۹۸ درصده که اگر منفی بشه دیگه آمینو پیشنهاد نمیشه (ولی به هر حال ۲ درصد جای خطا داره، ولی دیگه ریسک آمینو رو نمیکنن)

حالا خود آمینو حدودا ۱۰۰ درصد دقت داره (چند دهم درصد کمتر) ولی نیم درصد ریسک سقط داره که اونم خیلی خیلی به تجربه و مهارت دکتری که انجام میده برمیگرده ( من تا حالا ندیدم و نشنیدم تو شرایط عادی بچه سالم کسی سقط شه)

حالا تو باید ببینی با شرایط خودت و مشورت دکتر کدوم رو میخوای انجام بدی که خیالت کاملا راحت بشه. خود استرس از همه اینا بدتره به نظرم، یه راهی رو انتخاب کن تا آخرش برو که خیالت راحت شه

ببین دوتا چیز کاملا جدا هستن غربالگری اول و دوم چیزای مختلف بررسی میشه. فکر کنم دکترت خواسته یدفعه ب ...

همسرم میگه پیش یکی دوتا دکتر دیگه هم بریم ببینیم نظرشون چیه بکنم اینکارو بنظرت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون مگه ریسکت چفد بوده که مستقیم آمینو داده؟؟؟ سلفری چرا پیشنهاد نداد بهت!؟؟؟

ریسکم ۱ به ۹۸ هیوا جون

والا نمیدونم که فقط آمینو رو گفت منم که نمیدونستم الان سلفری رو تازه شنیدم وگرنه میگفتم ببینم نظرش چیه 

ماشالا جون ریسکتو متوسط زدن یا ریسک بالا زدن؟ 

دکتر من ریسک پایین رو میگفت دیگه آزمایش خون غربالگری دوم رو لازم ندارن ولی ریسک متوسط رو میگفت باید خون دوم رو هم بدن.

من چون آزمایش خون دوم رو انجام ندادم نمیدونم چیا بررسی میشه فک کنم تو اونم باز سندروم داون هم بررسی بشه.

ببین بنظرم آزمایش خونتو برو یبارم تو آزمایشگاه دنا انجام بده هزینشم فکر کنم 250 اینطورا باشه بعد اگه خدای نکرده اونجا هم با ریسک بود سلفری بده. آزمایشگاه دنا تو تهران از معروفها و معتبراست من تمام آزمایشامو اونجا میدم.

@ماشالا    

ببین داستان این آزمایش ها اینجوریه که غربال اول به تنهایی حدود ۸۰ درصد دقت داره! بعد یه آزمایش چهارگ ...

واااای مرسی ققنوس جون چقدر قشنگ توضیح دادی برام