2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره بابا  عزیزم من شنیدم که بچه های میکرویی رو حتما سزارین میکنن حتی تو بیمارستان دولتی  ...

سارا جون لزوما اینجوری نیست

اگر یادت باشه khoobi هم رفته بود دولتی برای nicu با اینکه دو قلو هم بود بازم سزارین قبول نکردن، طبیعی زایمان کرد، قل دومش هم پایین نیومده بود اذیت شده بود یه مقدار

البته اون تهران نبود، باز هر شهر فرق داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کار خوبی عزیزم. من فقط ازالان عزای انتقال گرفتم.. تاالان هربار میرفتم خونه مادرم, همسرم اینبار می ...

وای من اصلا دوست و دلم به کارهای خونه باز نمیشه

اصلا انقد بی جونم.اصلا دوس ندارم خونه پاک کنم .چیجوری انقد اکتیو هستی توی کارهای خونه؟بما هم بگو انگیزه بگیریم

😉

ایشالله لک لانه گزینی بوده و مامان شدی عزیزم، نگران نباش  جنینا دفع نمیشن اگرم بشن که با چشم ق ...

ایشالاتوکل به خداخداکنه دیگه ازچشم انتظاری خسته شدم 

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

سلام دوستان 

سلام زینب جون @زینبی_بابا    

خوبی؟

دوستان خاله من ۱۹هفته و ۴روز رفت سونو آنومالی داد دکتر گفت فشارشریان رحمی بالاست ۲/۷هست گفت رشد جنین ۱۰روز نسبت به سن واقعی کوچکتره 

توازمایش غربالگری ۱۶هفته هم ریسک پراکلامپسی ۱به ۵بود 

فشارش چک کرد ۱۳/۵به ۹ بود 

دکتر زنانش گفت این تاخیررشد اصلا مهم نیست بهش فکرم نکن 

برا فشارشریان هم اسپیرین داد شبی یک عدد 

برای فشار هم چیزی نداد گغت ربطی به بارداری نداره اون بعد ۲۰هفته باید باشه 

من میگم دکترش سهل انگار هست 

تروخدا هر کس تجربه ای دار بگه 

اهان چقدر خوب... وای نه بابا ول کن طبیعی رو, بعدش هزارتامشکل میاد ازجمله پارگی و افتادگی رحم

چی بگم والا ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون لزوما اینجوری نیست اگر یادت باشه khoobi هم رفته بود دولتی برای nicu با اینکه دو قلو هم بود ...

اره عزیزم نمیدونم حالا برم ببینم دکتر چی میگه

والا خودم طبیعی دوست دارم ولی میترسم واسه بچه خطرناک باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من امروز 22روز گذشته از انتقالم  امروز از صبح خونریزی قهوه ای وکمی درد دارم  یعنی د ...

عزیزم یه شیاف بزار و دراز بکش در اولین فرصت به دکترت زنگ بزن ممکنه هماتوم باشه

سلام دوستان  سلام زینب جون @زینبی_بابا     خوبی؟ دوستان خاله من ۱۹هفته و ۴روز رف ...

من خودم خنجر خورده همین پره اگلامپسی هیتم.پیش دکتر بارداری های پرخطر بره.

انوکساپارین مصرف داره؟

😉

واقعا من هنوزم سر واکسن کرونا دودلم فعلا گفتم اول واکسن آنفلونزا رو بزنم تا ببینم.... واقعا تصمیم گ ...

اره واقعا نمیشه چیزی گفت چون معلوم نیست عوارض داره یا نه.انفولانزا که خیلی دیر شد چرا زودتر نزدی اوایل ابان دیگه باید میزدی الان قبل تزریقش حتما بپرس اثربخشی داره یا نه بعد بزن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اه الهی مامان خانوم دیدم نیستی همش تو فکرت بودم گفتم مشغولی احتمالا. انشالله سلامت باشی عزیزم خیلیا ...

اره چند روزی درگیر مریضی بودم بعدشم که بستری شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚