2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام خانمی شماانوکساپارین هرروزتزریق میکنی راحت پیدامیکنی چندمیخری

سلام بله عزیزم

همسرم میخره نمیدونم قیمتشو 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم شما جنین چند روزه انتقال دادین؟

سه روزه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ....پس فقط ی دونه بعد لز یک ماه زدی و گفت دیگه لازم نیست برنی؟.... شما مشکل ایمنی داشتین؟

چرا یکی هم باید۱۲ هفته میزدم ولی چون من ۱۳ هفته رفتم پیش دکترم‌گفت ولش کن

سلام بچه ها توروخدا هر واکسنی میگن بزنید

من‌سه روزه بیمارستان بستری بودم ویروس جدید اومده گرفتم پدرم دراومد از مریضی و تب

بیچاره بچه هام انقدر انتی بیوتیک خوردن

خیلی خیلی رعایت کنید

سلام خانما من به لطف خداامروزرفتم سه‌تا دونه برفی‌هام گذاشتم تو دلم وباخودم آوردم خونه انشاالله که روسفید بشم ازدعاهای قشنگتون منو بی نصیب نزارید توکلم به خداودعای شمادوستای خوب و مهربونم هست

اره بخدا واقعا هزینه هاش زیاده. ما خودمون هزینه درمان به هزار زور جمع میکنیم خواستم بپرسم ببینم شماه ...

اره بابا 

عزیزم من شنیدم که بچه های میکرویی رو حتما سزارین میکنن حتی تو بیمارستان دولتی 

ولی اگه شرایطم خوب باشه و بشه طبیعی مشکلی با طبیعی ندارم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت گلم بگو ندارم نگه نداشتم فقط سونو معمولی ببر منکه هیچی نبردم فقط چنتا عکس براشون فرستادم زیاد ...

مرسی عزیزم چشم میرم منم بخاطر واکسن و اینکه میگن برای بچه باید بری میخوام برم😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مرسی که گفتی عزیزدلم ممنونم😍

قربونت گلم

عزیزم ی سوال شما میدونی ماهایی که میکرو هستیم حتما سزارین میکنن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سعی کن هرچه سریعتر واکسن بزنی دکتر من چند روزی میگفت برو دوز سومم بزن حتی اگه ۴ ماه نشده این سویه خی ...

واقعا من هنوزم سر واکسن کرونا دودلم فعلا گفتم اول واکسن آنفلونزا رو بزنم تا ببینم....

واقعا تصمیم گیری برام سخته از دکترا هم که میپرسم که در آینده به بچه چیزی نمیشه میگن معلوم نیست اینجوری مرددم

سلام دوستان  تو سوی ساک فقط ساک و‌کیسه زرده باید دیده بشه که خوب باشه؟  سونوی قبل بعدش ک ...

هفته پایین باشه بله فقط ساک و کیسه زرده دیده میشه

دو هفته بعد بری خوبه

من واکسن آنفولانزا نزدم راستش، اما کرونارو زدم از طریق همون بهداشت بهم یه نامه معرفی دادن رفتم جایی ...

واقعا؟ اخه نمیدونم اینجوری حرف کدومو باید گوش بدم دکتر خودم یا اونا. آخه دکتر خودم گفت نیاز نی هیچ دارویتو قطع کنی. چقد بده این دوگانگی ها از یه طرف استرس خود واکسن زدن یا نزدن هست یه طرفم با وجود داروهام نمیدونم...