2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اره عزیزم خیلی گرمی استفاده کردیم به خصوص شوهرم خرما هر روز کلی می خوردیم بعد همیشه تو چای زنجبیل و ...

مرسی گلم ممنونم . شوهرم خیییلی گرمی میخوره دکتر طب سنتی ررفت گفته باید گرمی بخوری . الان حدود ۴ ماهه رعایت میکنه ولی من با دارچین دوماه سرفه میگیرم ‌ الان دیگه میترسم . شما ال ارژنین استفاده کردی قبلش ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دکترم میگفت یکی زده بود ی هفته بعد اب دور بچه کم شده بود گفت شاید دلیلش این نباشه، منم ترسیدم حالا ا ...

نمیشه صدرصد گفت اون شاید این اتفاق در هر صورت براش میفتاد ولی اگه قراره با واکسن زدن استرس شدید بگیری اونم خطرات خودشو داره اول خودتو اماده کن استرس نداشته باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کمککککککک✔✔✔✔✔✔✔✔

دونور من تازه یک هفته است که پریودش تمام شده و دکتر برا اهدا به من تاییدش کردن

و در حال مصرف ال دی و کیوتن و فولیک اسید هستن

حالا یک شب یادش رفته ال دی بخوره الان باز پریود شده 

چیکار کنه همون ال دی ادامه باز؟ 

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مرسی گلم ممنونم . شوهرم خیییلی گرمی میخوره دکتر طب سنتی ررفت گفته باید گرمی بخوری . الان حدود ۴ ماهه ...

نه من قبل انتقال ال ارژنین خوردم واسه پانکچر نخوردم همه ی اینها بهونه است عزیزم به خدا توکل کن واز خودش بخواه قطعا بی جواب نمیزاره عزیزم انشالله صاحب یه پسر گلی صحیح وسالم بشی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان 

تو سوی ساک فقط ساک و‌کیسه زرده باید دیده بشه که خوب باشه؟ 

سونوی قبل بعدش کی باید رفت؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام من ده روزهست انتقال دادم روزهشت لخته دیدم نکنه جنین هام دفع میشن زیردلمم سه چهرروزه تیرمیکشه خیلی نگرانم کسی میدونه ممنون میشم؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
سلام من ده روزهست انتقال دادم روزهشت لخته دیدم نکنه جنین هام دفع میشن زیردلمم سه چهرروزه تیرمیکشه خی ...

ایشالله لک لانه گزینی بوده و مامان شدی عزیزم، نگران نباش 

جنینا دفع نمیشن اگرم بشن که با چشم قابل رویت نیستن با میکروسکوپ دیده میشن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان کمککککککک✔✔✔✔✔✔✔✔ دونور من تازه یک هفته است که پریودش تمام شده و دکتر برا اهدا به من تا ...

عزیزم حتما به دکتر زنگ بزنید بگید، فکر کنم نمیتونه دوباره الدی رو ادامه بده چون عملا پریود شده و آندومترش ریزش کرده سرخود کاری نکن حتما به مرکز و دکتر اطلاع بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان  تو سوی ساک فقط ساک و‌کیسه زرده باید دیده بشه که خوب باشه؟  سونوی قبل بعدش ک ...

سلام عزیزم، سونوی بعدش سونوی قلب هست که از هفته 6 به بعده، شما همون هفته 7 بری دیگه خوبه به نظرم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزدلم نمی دونم معلوم نیست من که می خوام برم بیمارستان دولتی  نه بابا ما که اینقدر خرج کر ...

اره بخدا واقعا هزینه هاش زیاده. ما خودمون هزینه درمان به هزار زور جمع میکنیم خواستم بپرسم ببینم شماها ازاین برنامه هادارید😁😁

عیب نداره فداتشم. مگه دولتی هم سزارین میکنند؟؟ 

کار سنگین انجام نمیدم غذای سبک میزارم خودمو خسته نمی کنم خودمو ولی یجا هم نمی شینم

چه کار خوبی عزیزم. من فقط ازالان عزای انتقال گرفتم.. تاالان هربار میرفتم خونه مادرم, همسرم اینبار میگه بیا خودم نگهداری میکنم. بعدمنم خیلی حساسم روتمیزی خونه, میترسم پاشم جاروبزنم... خخخ امروز که3روزه عمل شدم متلااستراحت همسرم که نبودافتادم به جون خونه باز. یکم زیرشکمم گرفته😂😂

عزیزم قبلا هم بهت گفتم شما قراره انتقال بدی انقدر چیزای قاعده آور نخور که بعد زبونم لال آندومترت ناز ...

نمیدونستم چشم دیگه نمیخورم مرسی که گفتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ای جان چه قشنگ..مبارکت باشه.انشالله قسمت همگی

سلام عزیزم. ببخشید خیلی دنبالتون میگشتم اسم کاربری تون یادم نبود. یادمه باردار شده بودید پس چطور شد؟؟ میشه جوابمو بدید؟؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .