2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیزم من سرویکسم ۳۱.۵ هست واسه همین دکتر بهم پماد واژینال نداد گفت ممکنه دهانه رحم تحریک بشه واسه م ...

شما عفونت داشتین ؟ از کجا فهمیدین عفونته؟ من تو آنومالی واژینال سرویکسم 35 بوده دکترم گفته خوبه . والا موندم چکار کنم اصلا نمیدونم عفونته یا ترشحه همش هر وقت میبینم توهم کیسه آب میگیرتم رنگش کرمه مقدارشم خیلی کمه و غلظت زیاد هم نداره ولی آب آب هم نیست غلیظم نی والا بخدا مخم دیگه از فکرو خیال درد گرفته حتی یبارم تست آمینوشور رفتم بیمارستان دادم حالا باز که دیدم میگم نکنه یوقت تسته اشتباه بوده خلاصه که خیلی درگیرم هر روز یه استرسی بجونم میوفته 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شما عفونت داشتین ؟ از کجا فهمیدین عفونته؟ من تو آنومالی واژینال سرویکسم 35 بوده دکترم گفته خوبه . وا ...

عزیزم منم این ترشحاتو دارم دکتر گفت طبیعیه ببخشید من ترشحات پنیرا داشتم دکتر گفت عفونته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من تو سیکل انتقال هستم و ماه پیش هیسترو و خراش انجام دادم. الان رفتم سونو میگن که یه ز ...

کسی اطلاعی نداره؟🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

خانونا باید پریود شم ولی نمیشه دوتا امپول پرژسترون زدم بازم نشدم گل گاو زبان وزعفران نبات زرد چوبه روهم امتحلن کردم ولی نشده چیکار کنم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شما عفونت داشتین ؟ از کجا فهمیدین عفونته؟ من تو آنومالی واژینال سرویکسم 35 بوده دکترم گفته خوبه . وا ...

خودت را از دست خودت نجات بده 

یعنی که چی نشستی برای خودت مریضی کشف میکنی

به خودت نهیب بزن تا دس از سر کچلت برداره ععع

پاشو یه کاری بکن

دعا بخون

قرآن هم بخون هم گوش بده

زندگی کن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
گلم میشه بگی قبل و بعد انتقال چکارا کردی

سلام سوگل بانو

من شاغلم و بجز کارم، یسری کلاس و اینا هم دارم که اصلا وقت سر خاراندن ندارم. برای همین خیلی کار خاصی نکردم

از حدود یک ماه قبل سعی کردم گرامیجات رآ زیاد کنم . هفته قبل از انتقال دو بار  بادکش و ماساژ شکم انجام دادم و داروهایی که دکتر داده همین.

بعد انتقال ؛ فردای روز انتقال رفتم سر کار. غذا هم خودم میپزم البته نه غذایی که دو ساعت سرپا بودن بخواد؛ در حد جمع و جور خونه هم انجام میدم . 

هر صبح و شب بعد نماز ذکر هام را میگم. سعی میکنم قرآن گوش بدم و استرس که بدترین چیزه را نداشته باشم

به شوهرم گفتم، جنین های ما گردش آ بود؛ دکتر گفت رحمم خوبه. حتما امام زمان دعا گومون هستن. پس اگر نشد یقین دارم مصلحت ما اینطوری بوده. ما که آینده را نمیدونیم. پس هر چه شد الهی شکر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
کسی اطلاعی نداره؟🙏🏽

گلم وقتی زخم داری نباید انتقال بدی دیگه

چون خود اون زخم عامل التهاب و عفونته

والتهاب و عفونت باعث میشه جنین لانه گزینی نکنه

به حرف دکترت اعتماد کن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام سوگل بانو من شاغلم و بجز کارم، یسری کلاس و اینا هم دارم که اصلا وقت سر خاراندن ندارم. برای ...

چه پستت آرامش بخش بود گلم😍راست میگی تا خدا نخاد یه برگم زمین نمیفته

انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

کار سنگین انجام نمیدم غذای سبک میزارم خودمو خسته نمی کنم خودمو ولی یجا هم نمی شینم

شوره جان به سلامتی انتقال دادی؟

با کدوم دکتر مرکز انتقال دادی گلم

خراش و هیسترو داشتی؟

انشالله به حق پنج تن دامنت سبز شه

عزیزم منم این ترشحاتو دارم دکتر گفت طبیعیه ببخشید من ترشحات پنیرا داشتم دکتر گفت عفونته 

واقعا؟ عین اینی که من گفتمو داری شما هم ؟ ببین حجمش کمخ به خاطر همین اصلا معلوم نی غلظتش چجوری ولی آب هم نیست رنگشم کرمی  هیچ سوزش یا خارشی هم نیست همیشه هم نیست گاهی دارم گاهی حتی اصلا تو یه روز یکبارم نیست

خودت را از دست خودت نجات بده  یعنی که چی نشستی برای خودت مریضی کشف میکنی به خودت نهیب بزن تا ...

به خدا خیلی سعی میکنم ارامش داشته باشم ولی دست خودم نی موقع هایی که این ترشحات میبنم ناخوداگاه بهم میریزم چون نمیتونم تشخیص بدم چیه. ولی مرسی گلم چشم🥰

چه پستت آرامش بخش بود گلم😍راست میگی تا خدا نخاد یه برگم زمین نمیفته انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد ...

میدونی اونی که ما آرزوش میکنیم یه انسانه

یکی که میتونه آینده اش هر شکلی باشه

فقط خدا میدونه این جنین فسقلی چه آدمی میشه آینده

خدا برای هممون خیر بخواد و بچه های خوش قدم و خوش روزی بده که در مسیر اهل بیت علیهم السلام باشن . خدا بهتریناش را به هممون ببخشه

برای هم دعا کنیم  

شوره جان به سلامتی انتقال دادی؟ با کدوم دکتر مرکز انتقال دادی گلم خراش و هیسترو داشتی؟ انشالله به ...

ممنون عزیزم  سلامت باشی . الهی آمین واقعا محتاجم به دعاهاتون . من هیدروکسی می خوردم نظر دکترم اینه خراش با هیدروکسی و پردنیرول فایده ایی نداره. من رویان انتقال دادم کارهام با دکتر مشایخی بود و دکتر مصفایی  انتقالم با دکتر معینی بود

خدایا شکرت
به خدا خیلی سعی میکنم ارامش داشته باشم ولی دست خودم نی موقع هایی که این ترشحات میبنم ناخوداگاه بهم م ...

منم تازه انتقال دادم بعصی وقت ها این ترشحات و دارم. عفونت خارش و سوزش داره به همین راحتی درگیر نمیشی. آب فقط زیاد بخور بدنو پاکسازی می کنه

خدایا شکرت