2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

سلام روزتون بخیر باشه دوستان نازنینم.

میگم کسی هست تو بارداریش کرم واژینال با اپلیکاتور استفاده کرده باشه؟ من میترسم با این اپلیکاتور 🤕

من چند وقت توهم کیسه آب داشتم که خداروشکر تست هم دادم منفی بود تست کشت ادرار هم دادم که خداروشکر اونم منفی دیگه برای محکم کاری دکترم گفت کرم واژینال استفاده کنم ولی علائمی مثل سوزش خارش هم ندارم ولی با این حال گفتم استفاده کنم حالا ضرر نداره ولی از این اپلیکاتورا میترسم کسی تحربه داره لطفا جواب بده بمن🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها میگم بعد انتقال باید کوآنزیم و آل آرژنین و قرص رویال ژلی  ویتامین ای و سی را قطع ک ...

عزیزم بنظرم بعد انتقال فقط ال آرژنین رو ادامه بده که خونرسانی کمک میکنه ویتامین سی رو اصلا نخور بقیه رو هم دیگه لازم نداری 

سلام روزتون بخیر باشه دوستان نازنینم. میگم کسی هست تو بارداریش کرم واژینال با اپلیکاتور استفاده کرد ...

آنا جان من تجربه اپلبکاتور ندارم ولی اینجا سیلویا جون که مثبت شد اطلاعات خوبی هم داره شیافش رو هم با اپلیکاتور میزد هیچ مشکلی نداره 

آنا جان من تجربه اپلبکاتور ندارم ولی اینجا سیلویا جون که مثبت شد اطلاعات خوبی هم داره شیافش رو ...

ااا فکر کنم ایشون زیاد سایت نمیان، مرسی عزیزم که ج دادی ممنونم😘

سلام روزتون بخیر باشه دوستان نازنینم. میگم کسی هست تو بارداریش کرم واژینال با اپلیکاتور استفاده کرد ...

سلام عزیزم، منم چون می ترسیدم پرسیدم مامای دکترم گفت با انگشت کرمو بزن، فقط یه بند انگشت ببر داخل بیشتر نه، دستتو خوب بشور قبلش یا با دستکش یبارمصرف

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما قبل پانکچر ، گرمی خیلی خوردین ؟ چه نکاتی رو رعایت کردین ؟ مصرف سیاهدونه خوبه ؟

اره عزیزم خیلی گرمی استفاده کردیم به خصوص شوهرم خرما هر روز کلی می خوردیم بعد همیشه تو چای زنجبیل و دارچین میریختم شوهرم هر روز شیر رو بازردچوبه مخلوط میکرد می خورد من سیاهدونه اصلا استفاده نکردم ولی شنیدم خیلی خوبه شوهرم به قدری گرمی خورده بود که بدنش جوش میزد 😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسیی ایشالله, الهی خودتم زایمانت راحت باشه سزارین میکنی؟ راستی میگم شماهاهم برنامه دارین؟ برای تزیی ...

مرسی عزیزدلم نمی دونم معلوم نیست من که می خوام برم بیمارستان دولتی  نه بابا ما که اینقدر خرج کردیم هزینه اینکارارو نداریم😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها ی سوال ماهایی که میکرو کردیم باید سزارین بشیم حتما؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم من سرویکسم ۳۱.۵ هست واسه همین دکتر بهم پماد واژینال نداد گفت ممکنه دهانه رحم تحریک بشه واسه همین فقط آنتی بیوتیک بهم داد

ما همون نزدیک صبح انجام دادیم و دوش گرفتیم و رفتیم مرکز     (چرا آیکون خجالت نداره؟)

گلم میشه بگی قبل و بعد انتقال چکارا کردی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم، منم چون می ترسیدم پرسیدم مامای دکترم گفت با انگشت کرمو بزن، فقط یه بند انگشت ببر داخل بی ...

واقعا؟ یه بند انگشت کافیه؟ مرسی که گفتی عزیزم