2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خانمهایی که مثبت شدید شب انتقال نزدیکی داشتید ممنون میشم همه جواب بدید

نه عزیزم نداشتم من

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه من چیزی از داروهام نگفتم بهشون فقط مکملارو پرسید خودشم بهم داد والا از من سونو ان تی رو خواست و ...

تو سونو ان تی هم زده ولی حالا شاید رفتم بگم بعد میارم ببینم پرونده تشکیل میدن نیلدا جان شما واکسن آنفلونزا و کرونا رو بهداشت زدین؟ اونموقع هم نیاز نشد داروهاتونو بگید

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد 

اصلا حال روحی خوبی ندارم داغون داغونم کاش از اول مثبت نشده بودم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

آخ الهیییییی😔 

زبونم بند اومده خدا بهت صبر بده و جاشو خیلی زود معجزه وار برات پر کنه بحق علی💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

عزیزم خدا بهت صبر بده بتونی این دوران رو پشت سر بزاری و برات هرچیزی خیر و خوبه پیش بیاره

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام دوستان عزیز

سوال فوری و کمک فوری

من پسفردا پانکچر دارم برا امشب برام ۳تا امپول تریپتولین گذاشته تا بزنم و نصف hcg

کسی راجب این موضوع چیزی میدونه؟؟؟

لطفا جواب بدین

ممنون عزيزم ايشالله براي هممون داروهاي پانكچر پي دي هوموگ(٤پودر دوتا آب فقط دو روز آخر سه تا پودر و ...

عزیر ستروتاید راحت گیرتون اومد؟من که شهرستانم گیرم نمی اومد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

😭😭😭😭متاسفم عزیزم حال این روزاتو خوب میفهمم خودمم کشیدم

خیلی سخته آدم با پای خودش بره و پاره تنشو ازش جدا کنن...

خدا بهتون صبرو آرامش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد