2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست

بچه ها تو سیکل انتقال امروز روز ۱۲ پریودی ضخامت آندومتر ۶ بود کسی راه حلی به جز دارو داره بگه ؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااانم اخییییی خداروشکر این باشه درس عبرتمون که سونو هیچ کجا جز مراکز سونو معتبر نیست واقعا باو ...

نیلداجون شکم پسر معمولا کوچیک وکوزه مانند هست نگران نباش انشاالله بسلامت بدنیابیاد عزیزم اتفاقا بچه‌های ریزه میزه سریع وزن میگیرن وتپل میشن خدابرات حفظش کنه

من نزدیک یکساله ک کیوتن میخوردم روزی یه دونه دیگه دوماهه نخوردم کیتامین دی هم هفته ای بکی میخورم.این ...

اره ارژنین سه تا میخورم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم.کاربر ماشالا از اروز پنج شیش انتقال لکه بینی داشت عزیزم تا فکرکنم هفته ده اینا ازش بپرس ...

قربونت برم خواهر مهربون .....خیلی ممنون ...چشم ازش میپرسم...خدا خیرت بده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
رفتم کارت جنینارو‌بگیرم که گفت خیلی شلوغه و نمیشه عزیزم تعداد تخمک رو نمیدونم ولی ۸ تا جنین فریز کر ...

بسلامتی عزیزم به امید خدا این دفعه با اولیش مامان میشی

میشه بپرسم آمپول پانکچر چی داشتی؟ 

ال دی یا میکرولین هم داشتی؟ 

علیرضایی متاسفانه قبول نمیکنه باید بدیم یه دکتر دیگه بنویسه و خودمون تزریق کنیم چاره ای نداریم

عزیزمم شما که دکتر زرنانی برات سرم نوشته بودن ولی دکتر علیرضایی قبول نکردن و چیکار کردین؟؟الان برای من همچین اتفاقی افتاده...بنظرتون چیکار کنم؟

بسلامتی عزیزم به امید خدا این دفعه با اولیش مامان میشی میشه بپرسم آمپول پانکچر چی داشتی؟  ...

ممنون عزيزم ايشالله براي هممون

داروهاي پانكچر پي دي هوموگ(٤پودر دوتا آب فقط دو روز آخر سه تا پودر و دوتا آب) و سينال اف روي ٣٦ درجه از روز هفتم داشتم و در نهايت ستروتايد

ال دي هم قبلش خوردم

بله الان باردارم عزیزم ایشالله بزودی قسمت شما. بله دکتر زرنانی نامه داد که چیزی لازم ندارم البته اون ...

عزیزم شما تو انتقال سومتون چی هارو رعایت کردین یا چه داروهای داشتین که تو دوتایی اول و دوم نداشتین که منفی میشودین....تو سومی بنظرتون چی باعث مثبت شدنتون شد؟

گلی یعنی روزدوم نمی‌خوای بری سونو؟ ولی فکرکنم دوم پری بایدبری سونو بشی که اوضاع رحم واندومترت ببینه ...

من کلا چون رحمم هیچ مشکلی نداره دوتاانتقال قبلمم روز دوم نرفتم سونو روز ۸ یا۹میرفتم ک قشنگ ضخامتم ۳خطی و ۸ب بالابود باروزی دوتااسترادیول

ای جاااانم اخییییی خداروشکر این باشه درس عبرتمون که سونو هیچ کجا جز مراکز سونو معتبر نیست واقعا باو ...

اره واقعا بیخود چند روز استرس و اعصاب خوردی داشتم تجربه واسه خودم و بقیه که حتما جای معتبر برن.منم رفته بودم دز دوم واکسن بزنم واسم نمیزدن گفتم باردارم گفت کو که بارداری مجبور شدم شکممو نشون بدم غصه نخور منم اصلا شکمم بزرگ نیست بهتر بابا بعدش زود هیکلمون درست میشه سالم باشن زود بزرگ میشن و وزن میگیرن😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزیز دلم....میدونی اون دونفر اسم کاربریشون چی بود؟....

خواهش عزیزم 

@رکسانا1400

@نازنینnazi

نمیدونم چرا تک نشدن عزیزم ولی این دوتا خانوم انگار از بیمه تونسته بودن پول بگیرن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم شما تو انتقال سومتون چی هارو رعایت کردین یا چه داروهای داشتین که تو دوتایی اول و دوم نداشتین ک ...

گلم کار خاصی نکردم ولی مرکز و دکترمو عوض کردم.

تو اول سرم اینترالیپید و خراش هم داشتم ولی نشد.

تو سومی خودم درخواست دادم حتی هیسترو بشم ولی دکترم گفت احتیاج نداری و رحمت کاملا سالمه و هیچ چیز مشکوکی نداری و گرنه با دستگاه های مام دیده میشد چون داپلره بخاطر همین اینکارم نکردم. بنظرم اول از همه خدا و بعد هم دکترم خوب بود و آرامش کامل رو میگرفتم ازشون خداروشکر. انشالله شما هم بزودی نتیجه بگیرید عزیزم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت