2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
سلام گلم شما هفته چندم سونو دادید که آب دور جنین رو براتون اندازه گرفتن؟ اخه تقریبا فکر کنم هفته هام ...

سلام گلم، من هفته 24 لکه بینی پیدا کردم رفتم دکتر سونو کرد گفت باید بستری بشی اب دور جنین رو نگاه کرد گفت چرا ابت کم شده من کلی استرس کشیدم بعد گفت نه بالای صده خوبه، بعد بستری شدم فردایی بیمارستان سونو شدم گفتن 140 هستش ،دیگه مرخص شدم، فردا هم سونو انومالی مرحله دوم و سونو بارداری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. لطفا شماره مرکز یزد رو به من میدی و اینکه چطوری باید نوبت بگیرم.؟ سایت یا پیج اینستاگرام ...

03538247085

والا ادرس ی سایت زده بودن ولی من هر وقت خواستم برم نتونستم، نوبتش حضوری هستش ساعت هفت باید بری تو همون مرکز نوبت بگیری با دستگاه کد ملیت میزنی و برای شروع پرونده نوبت میگیری، میخای بری قبلش زنگ بزن هماهنگ کن

ممنونم گلم. اخه نمیدونم کی پریود میشم که از قبل تماس  بگیرم. همون روز اول زنگ بزنم وقت میدن؟

اره بگو دکتر گفته ۲پریود بیا چون مرتب نبودم نمی دونستم کی رزرو کنم منشی خیلی خانم خوبیه 

سلام عزیزم انشالله که تهوع کمتر بشه،چرا اینقد دیر نوبت دادن بهت؟؟علتش نگفت؟؟

نه خودمم گفتم زودتر بیام گفت نه سدنو هم کرد روز ۲۲ انتقالم گفت ساک در حد ۳‌..۴ هفته اس چون من طبق پریود اون روز ۵ هفته بودم  همین جمله اشم‌نگرانم کرد دیگه سپردم به خدا 

سلام دخترا خوبین صبح پاییزیتون بخیر

من دیروز رفتم دکتر برام آزمایش تیروئید و تکرار کرد 

اما یه چیزی ناراحتم کرد حس بدی بهم دست داد

فکر میکنم دکتر و ماماش با دیدنم خندیدن 

دخترا مگه دست خوده آدمه که بدنش تو روال باشه تا بره انتقال من بدنم تو روال بود اما چون انتقال ناموفق داشتم رفتم ایمونولوژی تا بررسی بشه که اون خودش چهار ماه وقت برد بعد هم دو ماه کیست و تیروئیدم زمان برد 

خیلی دلم میخواد بدونم کجای کار من اشتباه بود که اطرافیانم یه دید دیگه نسبت بهم دارن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

شایدم حس من اشتباه می‌کنه و خیلی حساس شدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

شما هم اینجوری شدین تا حالا

نازنین جان برای کاریو تایپ چه مدارکی لازمه ببریم برا بیمه ؟

عزیزم از من فقط کارت ملی و شناسنامه خواستن با نسخه دکتر

من مدارک انتقال منفی هم برده بودم ولی هیچی نخواستن اصلا حتی هیچ سوالی هم نپرسید سریع تایید کرد گفت برو آزمایشگاه که من همون امیرآباد آزمایشگاه بهار دادم 

سلام دخترا خوبین صبح پاییزیتون بخیر من دیروز رفتم دکتر برام آزمایش تیروئید و تکرار کرد  اما ی ...

عزیزم به اونا اصلا ربطی نداره که بخوان بخندن یا نخندن، اصلا بهش فکر نکن، بدن ما بیچاره این همه داروی هورمونی و استرس رو داره تحمل میکنه، معلومه که ممکنه یه جاهایی کم بیاره

من همیشه به همسرم میگم زن های مردم وقتی پریود میشن کلی ناز میکنن، ما حالا با این حجم داروها انگار ۲۴ ساعته پریودیم، بماند از استرس اینکه کی جواب میگیریم  

عزیزم ما همین ۲۰روز پیش کاریوتایپ دادیم رفتم تامین اجتماعی روبروی پارک لاله هیچ مدارکی نخواست ب ...

چقدر خوب من آخرین بار همسرم کاریوتایپ داد همین اردیبهشت ماه بود قانونش فرق میکرد وکلی ادا اصول و قانون گذاشتن جلومون که اگه شرایطشو داشته باشیم بیمه تعلق میگیره. احتمالا قانون جدیده که قبول میکنن خداروشکر 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت