2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم. میگم مال توروهم دادن پاتولوژی؟ به من گفتن دوهفته بعدبیاجوابش

اره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الاجون تماس بگیر مطبش زود نوبت میده نهایت یک هفته ای از ۲ پری برو 

ممنونم گلم. اخه نمیدونم کی پریود میشم که از قبل تماس  بگیرم. همون روز اول زنگ بزنم وقت میدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرت سبنال جز روی سایز و کیفیت روی تعداد هم تاثیر داره؟ممکنه کسی که مثلا ۴ تا داره بشه ۷ تا تخمک ...

به نظرم روی تعداد هم تاثیر داره. دونرت چرا دارو مصرف نکرده؟ یعنی میخوای از روز ۱۰ به بعد سینال بزنه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به نظرم روی تعداد هم تاثیر داره. دونرت چرا دارو مصرف نکرده؟ یعنی میخوای از روز ۱۰ به بعد سینال بزنه؟

نه تازه امروز برده بودم بینم دکتر تایید میکنه یا نه

ماه دیگه میخوا شروع کنه داروهای پانکچر رو

من رو تعداد حساس شدم

هزپر طرف ۵ تا داشت

میگم لااقل خداکنه ۱۵ تا جنین بده بهم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سه شنبه باید آز بدم.روز چهاردهم انتقالمه.استرس گرفتم.اگه میتونید لطفا برام یه صلوات بفرستید.خیلی سختی کشیدم.دیگه توان ندارم.

هفت‌شهر‌عشق‌را‌عطار‌گشت...ما‌هنوز‌‌‌‌‌اندرخم‌‌یک‌کوچه‌ایم
نه تازه امروز برده بودم بینم دکتر تایید میکنه یا نه ماه دیگه میخوا شروع کنه داروهای پانکچر رو من ر ...

دکترت چی گفت نگفت بیشتر میشه یا نه. من روزای آخر دکتر بهم گفت ۷ تا ۸ تا کلا دارم ولی روز پانکچر ۱۲ شد. انشالله کلی تخمک بده و همش جنین بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکترت چی گفت نگفت بیشتر میشه یا نه. من روزای آخر دکتر بهم گفت ۷ تا ۸ تا کلا دارم ولی روز پانکچر ۱۲ ش ...

دکتر گفت مشخص نمیشه..بستگی به واکنش بدنش داره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه بابا ایستک انار کلا یه ذره طعم دهنده انار داره، چه اشکالی میخواد داشته باشه! تو که تهوع داری که ...

خب خداروشکر

اره دکترمم گفت هرچی میخوای بخور فقط بمونه اون تووو😂😂 گفتم فقط پاستیل میمونه گفت اشکال نداره بخور😍

اینکه پله وسنگین بلندنکنم تاسه هفته وفعالیت زیادی. قرص اهن داده وبعدخونریزی شدیدحتمامراجعه کنم و...& ...

چه بیمارستان باحالی چقد اهمیت دادن به هیسترو

کن که رفتم انگار میخواستم برم سرم بزنم😂همینجورم بعدش گفتن مرخص برو خونه بای بای😂😂😂

سه شنبه باید آز بدم.روز چهاردهم انتقالمه.استرس گرفتم.اگه میتونید لطفا برام یه صلوات بفرستید.خیلی سخت ...

عزیزم انشالله مثبت میشی❤

من فردا روز ۱۲ انتقالمه میخوام برم آزمایش طاقت ندارم تا ۱۴ صبر کنم

این روزا علائمی نداشتی؟