2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
بیمارستان عرفان دولتیه؟ هزینه ها چطوره؟ لطفا شماره تماس و نحوه نوبت گرفتن رو بهم میدی

نه عزیزم خصوصیه. شمارشو توی گوگل بزنی عرفان میاد نوبت دهیش هم نمیدونم چون من میرم مطب ولی فکر کنم هر روز صبح خانم‌دکتر بیمارستان هستن. پانکچرم شد ۷۳۰۰. هزینه فریز ۷تا جنین شد دو تومن. خوبه از مام ارزونتر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کی اینجا مطب دکتر موسی پور میرفت؟ هر وقت زنگ بزنی وقت میدن یا باید از قبل هماهنگ شی؟ میخوام ...

الاجون تماس بگیر مطبش زود نوبت میده نهایت یک هفته ای از ۲ پری برو 

میشه لطف کنین یه کاربر بود ۲۴۸اسمش بود برام تگ کنین؟ببینم سونو قلب رفته یانه

سلام نفس جان خوبی نه هنوز گفت ۱۷ اذر بیا که میشم ۸هفته و ۵ روز نمی دونم چرا اینقد دیر ببخش چون تهوع امونم بریده و میرم مدرسه کم پیدا شدم خیلی بی حالم 🤕🤕🤕

من تو بارداری دیفن هیدرامین ساده خوردم . خوب شدم . کامپاند خطرناکه نخوری .  از دکترتم‌مشورت بگ ...

مررررسی عزیزدلم

۲روزه خودمو بستم به مایعات وسوپ وویتامین سی ولیموشیرین ولی باز فرقی نکردم فردام بلند شم ببینم همونجوریه حتما میرم دکتر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خورشت کرفکس اشکال داره تازه انتقال دادم

ببین من در حد غذای معمول همه چی میخورم

اون کرفس هم که گفتم چون من یه بسته حدود یه کیلویی کرفس میخریدم میذاشتم دم دستم یهو میدیدی تا شب تموم شد🤭

برای همین نمیخرم فعلا

من حتی یه ذره زعفرون رو پلو رو میخورم فقط مثلا به مرغم دیگه زعفرون نمیزنم که زیاد نشه

کلا خیلی سخت نگیر به خودت، جز همین چند تا که خود دکترا روش تاکید دارن بقیه چیزا رو که همیشه تو تغذیه ات بوده بخور نوش جونت

ممنون ققنوس جان بابت اطلاعات خوبت  مامانم میگه ما قدیما هرچی بود میخوردیم بچه هامون هم سالمن ه ...

😂😂😂

منم مامان خودم و مامان همسرم همینو میگن!

ببین ما یه کمم شرایطمون خاص تره، بالاخره با سختی حامله شدیم، کلی هورمون داریم مصرف میکنیم، به بچه هامون هم که میگن golden baby 😍

حالا یه آب هویج و جگر و ..‌‌ اینا چند ماه نخوریم نسبت به سختی قبل حاملگی اش هیچی نیست 

وای من کلا دارم ایستک انار میخورم🤕🤕🤕😭😭😭😭😭چیکار کنم؟

نه بابا ایستک انار کلا یه ذره طعم دهنده انار داره، چه اشکالی میخواد داشته باشه!

تو که تهوع داری که کلا آزادی😁 حتی دکترا میگن تو تهوع زیاد اگر چیپس و پفک هم هوس کردی و تونستی بخوری و بالا نیاری بخور! دیگه چه برسه به غذای معمول!

نمی دونم چند گرم بود، حالا خودمم رعایت می کنم که بالاتر نره، ممنون عزیزم      

اگر 50 گرم بدن بايد زير ۱۴۰-۱۴۵ باشه اگه ۷۵ یا ۸۰ گرم گلوکز بدن زير ١٨٠ 

كلا" رعايت كردن ضرر نداره ولي دوستمون مشكلشون اين بوده كه قند ٢ ساعت بعد گلوكزش بالاتر از قند يك ساعت بعد گلوگزش بوده 

آره ممنونم که صبح بهم گفتی روالش اینجوریه

گلم ببخشید من اینو میگم این تجربه خودمه زمانی که میخواستیم این آز کاریوتایپ رو بدیم یه لیست شرایط دادن که باتوجه به اون بیمه تایید میکنه که فک کنم یکیش بالای دوتا سقط و مشکلات ناباروری بود بقیه گزینه هاش یادم نی حالا شایدم الان فرق کرده باشه ولی تقریبا چندماه پیش برای همسرمم که میخواستن بگیرن بیمه تایید نکرد با اینکه من یه سقط داشتم یدونه رو قبول نکردن .....

بعد یه چیز دیگه اینجور آزمایشارو حتما جای معتبر بده و آزمایشگاه معمولی نده آزمایشگاهی که تخصص ژنتیک داره باید بدی .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت