2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام نیلدا جون الانم که بارداری کاشت ناخون رو داری یا نه؟ رفتم از دکترمم میپرسما ولی دیدم خیلیا دارن ...

نه عزیزم من همون موقع فهمیدم ریموو کردم، چون اشعه یو وی خیلی برای جنین ضرر داره الان لاکم نمیزنم، دختر خوبی شدم، آرایشم نکردم اصلا این مدت فقط واسه عکاسیایی که تو این مدت انجام دادم، نمیدونی بچه با آدم چیکار میکنه 😂😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم😮😮😮شایددور بوده ازدیدشون😅 انشالله دیگه کم مونده به مادرشدنامون

به سلامتی مهربون جوونم، دیدی کاری نداشت الکی میترسیدی، خداروشکر که یه مانع دیگه برداشته شد و دیگه قدمی نمونده تا مامان شدنت 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم من همون موقع فهمیدم ریموو کردم، چون اشعه یو وی خیلی برای جنین ضرر داره الان لاکم نمیزنم، دخ ...

وای من کاشتو خیلی دوس دارم ☹ حالا من مامان بشم حاضرم همه کار کنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام مامانا خوبید من ۳هفته پیش سونو دادم آب کیسه ۸۰ بود ۴تا سرم زدم و کلی آب خوردم بعد ۳هفته دیروز ...

سپیده جوونم احتمالا بستریت میکنن بیمارستان که یه سره سرم بگیری، نگران نباش قربونت برم، برو دکتر ایشالله که خیره. آمپول ریه بتامتازون هم بگو دکترت بزنه،به چیزای بد فکر نکن برای منم 100 بود فکر کنم که هفته پیش سونو شدم شده 140 گفت بازم ادامه بده که بشه 160 که نرمال بشه

سلام دخترا برام دعا کنین اومدم دکتر برا خاطر تیروئیدم ممکنه بگه دارو مصرف کن بعد بیا انتقال دعا کنین مصلحت خدا با آرزوهام یکی باشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم از راهنمایی و آرامش خوبت🌹💖  جشم تمام سعیمو میکنم  فقط شما سونو ساک و قلب روز کی ...

قربونت من سونو ساک و قلب هفته ۹ بارداری رفتم یدفعه رفتم که دیگه قلبم تشکیل شده باشه اکثرا هفته ۶ و ۷ برای ساک میرن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سارا یادته هی میگفتم بهبه این ماه انتقال دارم الان نزدیک ده ماه شدخیلی دلم براشون تنگ شده.😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سارا یادته هی میگفتم بهبه این ماه انتقال دارم الان نزدیک ده ماه شدخیلی دلم براشون تنگ شده.😭😭😭

عزیزم تو رو خدا ناراحت نباش ببین منم یه آمپول زدم که پریود نشم تا یکی دوماه ولی مال من داره چهار ماه میشه که نشدم ولی اصلا برام مهم نیست حتی بی افته اون ور سال دیگه نمیخوام خودمو واسه چیزایی که دستم نیست ناراحت کنم فقط هر روز از خدا میخوام خودش بهترینا رو برام رقم بزنه تو هم امیدوار باش. شاید یه حکمتی داره

منم کاشتو خیلی دوست داشتم الان دیگه ندارم فقط پسرمو دوست دارم😂😂

نفرینت میکنم توام مثبت شی مجبور شی ریموو کنی😂😂

دکترم گفت اگه تهویه سالن خوب باشه میتونی کاشت داشته باشی اما با لاک معمولی نه لاک ژل و دستگاه 

منم گفتم مگه میشه، بوی اون مواد حتی با وجود تهویه هم آدم عادی رو خفه میکنه

عزیزم تو رو خدا ناراحت نباش ببین منم یه آمپول زدم که پریود نشم تا یکی دوماه ولی مال من داره چهار ماه ...

خدایا تو رو به همین لحظه ای که دلم گرفته قسمت میدم دل مارو شاد کن سارا و خودمم بینشون

سلام متوجه سوالت نشدم 

همون کیوتن که خودمون مصرف میکنیم از اون قرمزارو میگم

منم کاشتو خیلی دوست داشتم الان دیگه ندارم فقط پسرمو دوست دارم😂😂 نفرینت میکنم توام مثبت شی مجبور ش ...

جان تا باشد از این نفرینا من حاضرم مامان بشم همه این خوشگلیا رو بذارم کنار اخه من خیلی به خودم میرسم 😶😶

❤❤

عزیزم فدای قلب مهربونت الهی آمین فدات شم

خدا نکنه عزیزه دلم الهی آمین انشاالله روزی برسه از شلوغ کردناشون حرف بزنیم