2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم نیلدا جون شما آب کیسه کمه؟؟اگه اره یه اطلاعاتی بهم یمدی چیکار کردی؟

سلام عزیز دلم، برای من کم شده بود 4 هفته پیش

انقدر مایعات خوردم این سری که سونو شدم نرمال شد، فقط مایعات عزیزم.من سرمم زدم همون شب که فهمیدن کمه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخییی عزیزدلم اونها الکی میگن تاطرف نترسه دیگه سپتوم دردناکتره از پلیپ؟ 

نمیدونم والا. فقط چیزی که خوندم اون موقع ظاهرا سپتوم مادرزادیه. فقط موندم چرا تو هیچ کدوم از سونوها ، عکس رنگی .. هیچ جا مشخص نشده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتون بشم قسمت هممون بشه بچه های سالم و شیطون😍😍🤣🤣

اای جان. ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نیلدا جون شما خرما هم می خوری؟ میشه روزی دوتا خورد؟ بعد مویز 10 تا دونه و عناب خشک 5 تا خوردم عیب ند ...

عزیزم روزانه 2 تا خرما دارم، با 10 تا دونه کشمش که من همون مویز میخورم، عناب و والا نمیدونم، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حالا خوبه باز کارت راه افتاد خداروشکر  انشالا به سلامت بارت و زمین بذاری

آره واقعا خداروشکر 

ممنوم عزیزم ايشالله شمام گل پسرتو سالم و سلامت به دنیا بیاری 

شرایط خاصی داره؟بتا نزدم اما دکترم گفت میده.راست میگی؟پس برم بپرسم حتما

آره عزیزم، کورتون نباید مصرف کرده باشی

یه سری داروی خاص هم هست که وقتی میری واسه مشاوره همه رو میگن، حتی نباید تتو یا میکرو ابرو یا تتو بدن داشته باشی 1 سال قبل از حاملگی که من خط چشمم کشیدم 2 ماه قبل از حاملگیم🙈🙈 کلا هیچ کدوم از شرایط و من نداشتم😂

آره عزیزم، کورتون نباید مصرف کرده باشی یه سری داروی خاص هم هست که وقتی میری واسه مشاوره همه رو میگن ...

سلام نیلدا جون الانم که بارداری کاشت ناخون رو داری یا نه؟ رفتم از دکترمم میپرسما ولی دیدم خیلیا دارن مشکلی هم نبوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤