2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خداروشکرعزیزم.ایشالله برای منم همین باشه وبیام بگم چیزی نبودش🤗 فقط الزهرا یک چیزیش بده اینکه اتاق ...

مهربون جون بعد از انتقال ب موقع پری میشی؟ من خرداد و مهر انتقال داشتم از خرداد تا الان پریودام تأخیر داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خودم تخمکهای خوبی دارم بنظرتون کسی بوده شرایطش مث من بوده باشه و موفق شده باشه...لطفا جواب بدین چر ...

عزیزم باردارا ازربس بد حالن اصلا نا ندارن یکیش خودم ان شاءالله این بد حالی قسمتتون بشه عزیزم ما ۳ماه قبل شوهرمو تقویت کردم با گرده نخل و اسپرولینا و فرتیل اید و اجیل و نخوداب و .....بعد رفتم بازم از ۳تا جنین فقط یکیش کیفتش خوب بود ریسک نکن عحله نکن تقویت کن بعد برو ان شاءالله کلی جنین تپل برات تشکیل بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون بعد از انتقال ب موقع پری میشی؟ من خرداد و مهر انتقال داشتم از خرداد تا الان پریودام تأخیر ...

عزیزم همون ماهش که اره نمیدونم اثرات انوکسا هست یاچی که با وجود پروژسترون سریع پریودمیشم شدید... ولی درموردماههای بعدش شایدتاخیرکنم چون تنبلی دارم اما دارومیخورم مارولین... بنظرمن توام بخور دو ماهی کاملا منظم کنه عزیزدلم بهم ریختی

خودمم فکر میکنم انقباضه.میرم حتما ان اس تی.دلم مبخواست نیکان برم با ذخیره خون بندناف اینا حدود۲۲ ۲۳د ...

دکترت خوبه ؟ منم تعریف انصاری شنیدم دکتر نمیشناسم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگر ناشتات ۸۸هست خوبه نگران نباش.همون۱دونه جوابگو.فقط تغذیت رو رعایت کن.شکلات شیرینی بستنی اینارو مح ...

مرسی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستان حالا که سیکل انتقالو کنسل کردم  من انوکساپارین رو نزنم دیگه نه؟ کیوتن و ال آرژنین اینارو هم قطع کنم یا بخورم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان حالا که سیکل انتقالو کنسل کردم  من انوکساپارین رو نزنم دیگه نه؟ کیوتن و ال آرژنین اینارو ...

سلام آلاجونم واقعا متاسفم عزیزم خب بالاخره درمورد آندومترت باید چیکار کنی؟

یعنی ماه دیگه بخای انتقال بدی درست میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم باردارا ازربس بد حالن اصلا نا ندارن یکیش خودم ان شاءالله این بد حالی قسمتتون بشه عزیزم ما ۳ماه ...

عزیزم من تو سیکلم...امروز روز دهم بودم و کلی دارو گرفتم تا الان

از الان نمیشه کنسل کنم...دوسال قبل .قبل سیکل کلی تقویتش کردم خودم هایپرشدم از۳۳تا تخمک فقط۲تاش جنین شد که اوناهم نگرفتن برام...اینسری زندگی عادیشو میکرد رفتم توکل برخدا

سلام عزیزم خوبم شکر شما خوبی؟ چیکار میکنی مامان شدی؟  تیر ماه پانکچر کردم نه عزیزم ۱۰تا جنین ش ...

سلام داداش خانم. خیلی خوبه که 7 تا جنین داری. خدا روشکر. ایشالا با اولی بچه دار میشی. منم رها کردم. یک طب اوریکولوتراپی رو شروع کردم سه ماهه. هنوز که اثری نداشته ولی بازم امیدم به خداست. فقط شما میدونی من بخوام درمان رو دوباره شروع کن بین یزد و تران کجا رو انتخاب کنم بهتره و اینکه کدوم مرکز برم ؟

سلام به همه دوستان. خانم هایی که با دارید و خداروشکر سیکل درمان تون موفق بوده لطفا راهنمایی کنید کدوم مرکز ها دارید میرید و اینکه هزینه تخمک کشی و انتقال الان تو مرکز دولتی و خصوصی چقدر هست. بین تهران و یزد به نظرتون من کجا برم؟ کدوم مرکز برم؟ ما مشکل دی اف آی اسپرم داریم. وتا حالا دوتا انتقال منفی تو اصفهان داشتم. لطفا راهنماییم کنید و تجربه هاتون رو بگید

مگه خراشم میده؟؟ نگفت چیزی. اگربده که اونجوری بقول تومجبورم بعدیک دوره برم انتقال.  خونریزیت چ ...

بهش بگو برات خراشم بده حتما.من روز اول و دوم خونریزی نداشتم .اماروزسوم و چهارم مثل پری اما سبک خونریزی داشتم .الانم ک ازدیروز لک قهوه ای.من اصلا پریودی هامم بدون درده اینم هیچ دردی نداشتم هیچی

اگر ناشتات ۸۸هست خوبه نگران نباش.همون۱دونه جوابگو.فقط تغذیت رو رعایت کن.شکلات شیرینی بستنی اینارو مح ...

عزیزم ببخشید مگه قندناشتابایدچندباشه؟! تازه متفورمین هم بخوره. من برای بستریم هیستروسکوپی ازمایش دادم83بود یعنی بده؟!! برای بارداری... گاهیم90هم میشه

سلام به همه دوستان. خانم هایی که با دارید و خداروشکر سیکل درمان تون موفق بوده لطفا راهنمایی کنید کدو ...

سلام عزیزم، من مرکز یزد رفتم همه هزینه ها رایگانه، فقط دارو و سونو که هر بار میری برات هزینه میفته، که هزینه های سونو هم نسبت به بیرون خیلی کمتره