2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
میگن مصرف زیادش وزن رو کم میکنه.اما چرا یهو۳تا رو کرده ۱دونه؟وزن مهم نبست.قندبالا خطرناکتر از وزنه.ن ...

نمیدونم والا گفت دیگه ۳ تا زیادته البته یهو کم نکرد تا هفته پیش روزی ۳ تا هفته پیشو کلا روزی ۲ تا خوردم از این هفته دیگه تا آخر روزی ۱دونه ادامه میدم 

قندمم آزمایش خون دادم ۸۸ بود با دستگاه خونگی ۹۳ بود اتفاقا من وزنمم خیلی بالائه به دکتره گفتم بخاطر وزنم واینکه قندمو کنترل کنه همون روزی ۳تا رو استفاده کنم گفت نه زیاده برات ۳تا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله ممنون از دعای قشنگت. .ان شاالله اینبار برام واسطه بشن 😢 منم موهام چرب شده همش داره  م ...

این سری مامانی دیگه مطمئن باش عزیزم 

اگه میتونی تا فردا پس فردا صبر کن بعدش برو زود یه شامپو وصابون بزن بیا بیرون 

البته که من همون سری اولم که رفتم حموم نتونستم زود بیام بیرون قشنگ ۲۰ دقه طول کشید حمومم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من خودم تجربه ندارم یعنی از روزیکه انتقال دادم تا الان اصلا نزدیکی نداشتیم هفته پیشم پیش دکترم ...

منم همینم از روز انتقال تا الان هم خودم میترسم هم همسرم🙃 با اینکه از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نداره اما بازم نتونستیم  😐 گفتم حالا بذارم ۳ ماهم پر شه برم غربالگری خیالم راحت شه ازون دکترمم بپرسم اما میدونم بازم میترسیم😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم ان شاالله بتا هم مثبت شه     خدایا به چشمان گریان ...

مبارکت باشه عزیزم  ایشالا با یه بتای توپ میای  

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم دقیقا امروز ۱۱ هفته شدم اما هرچی به همسرم میگم میگه نه میترسه منم بیخیالش شدم فککنم من تا ...

بابا تیکر بذار ببینیم دلمون شاد شه 😍😍 چه باحال که باهمیم 👌🏻🥰 منم همینم همسرم از خودم بیشتر میترسه خودمم میگم نکنه بعدش لکه بینی و اینا داشته باشم میترسم حوصله استرس بعدشو ندارم 😐 حالا باز برم غربالگری میپرسم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی باور کنم   مادر شدن که میگی اشک هام میریزه هیچ کس از اطرافیان ما نمیدونه خدا رو شکر که ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا سالم میان تو بغل مامان گلشون  

سلام عزیزم. نه بابا اصلاااا نترس. خیییلی راحته

از خودت خبر بده عزیزم ایشالا که این هفته فندقات بیان تو دلت

این سری مامانی دیگه مطمئن باش عزیزم  اگه میتونی تا فردا پس فردا صبر کن بعدش برو زود یه شامپو و ...

دفه پیش همین شد موهام اصلا تمییز نمیشد اینقدر چرب بود😀. بتونم تحمل کنم خوبه

خدایا شکرت
انشاءالله که خیره وخوش خبری بهمون خبر بده حتما

ان شاالله عزیزم😘

توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر انشاءالله تا آخرش بدون مشکل پیش بری وگل پسرتو بغل کنی عزیزدلم 

قربونت همچنین شما عزیزم بسلامت طی کنی اینروزا رو 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ان شالله به خوبی برات پیش بره 

قربونت برم عزیزم😘ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱