2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
واقعا عزیزم؟ بعدش چیشد؟ بیهوشیش چندمدته؟ 

من بیحسی بود خیلیم طول نکشید در حد نیم ساعت،بعد هیسترو سکوپی هم دوساعت بعدش مرخص شدم هیستروسکوپی یه دوربینه داخل رحمو کامل بررسی میکنه مثل یه سونو واژینال اما پیشرفته تر همین،بسلامتی🤗😘

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من بیحسی بود خیلیم طول نکشید در حد نیم ساعت،بعد هیسترو سکوپی هم دوساعت بعدش مرخص شدم هیستروسکوپی یه ...

اععع چقدر خوب پس ایشالله که چیزیم نباشه داخل ودیگه خلاص شیم. ممنون ازجوابت عزیزم. میگم بعدش شماباردارشدی؟ منوبخاطرضخامت ومنفی شدنام نوشته دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یه سوال داشتم !! من الان دقیقا ۱۱ هفتمه ! لکه بینی اینا هم ندارم برا سونو قلب که رفته بودم دکتر گفته بود هفته ایی یکبار نزدیکی داشته باش مشکلی نداره اما من انقدر میترسم هم خودم هم همسرم اصلا اسمشم میاد میترسم که مشکلی پیش بیاد ! کسی تجربه داره ؟؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟ خطرناکه ؟ خیلی میترسم ! بعد چون ۲تا شیافم دارم میگم دهانه رحم جمع تر از همیشه میشه سختتر نباشه ! نمیدونم چیکار کنم !!!! میشه راهنماییم کنین ؟؟؟؟؟؟ 🧐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اععع چقدر خوب پس ایشالله که چیزیم نباشه داخل ودیگه خلاص شیم. ممنون ازجوابت عزیزم. میگم بعدش شماباردا ...

نه عزیزم باردار نشدم منم ضخامتم دیر بالا میرفتو چند بار انتقال منفی اما شکر داخل رحم مشکلی نبود اما هنوز قسمت نشده تا کی خدا بخواد الله اعلم🤗🤗

سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

اصلا نگران نباش درد نداره هیچی از پانکچر راحتتره 

چرا بستری کردن؟ من انجام دادم صبح رفتم عصر خونه بودم

اععع چقدر خوب پس ایشالله که چیزیم نباشه داخل ودیگه خلاص شیم. ممنون ازجوابت عزیزم. میگم بعدش شماباردا ...

کجا انجام میدی دکترت کیه 

نمیدونم شاید  ولی من آمپولم و قطع کروم بهتر نشد که بدترم شد الانم روزی دو تا شیاف دارم  ...

همش دست به دعام که مال شیاف باشه حالا از امروزم‌دیگه قطع کردم هیچی ندارم جز فولیک اسید و ویتامین د ببینم کمتر میشه! من امروز وارد ۱۱ هفته شدم😍

دوستای گلم یه سوال داشتم !! من الان دقیقا ۱۱ هفتمه ! لکه بینی اینا هم ندارم برا سونو قلب که رفته بود ...

عزیزم من خودم تجربه ندارم یعنی از روزیکه انتقال دادم تا الان اصلا نزدیکی نداشتیم هفته پیشم پیش دکترم بودم اصلا روم نشد بپرسم ازش اونم چیزی نگفته بهم تاحالا

ولی معمولا میگن اگه مشکلی نباشه وهمه چی نرمال باشه در حد همون هفته ای یکبار اونم خیلی آروم وآهسته ایرادی نداره بازم بذار بچه های باتجربه بیان دقیقتر بگن بهت خیالت راحت شه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره تو هفته 32 باید دو کیلو باشه، پس شایدم الکی میگن و تاثیر نداشته باشه انسولین رو وزن بچه

دکترم گفت متفورمین ممکنه وزندهی رو کند کنه.میگم تو انقباض نداری؟تاریخ زایمانت مشخص شده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دکترم گفت متفورمین ممکنه وزندهی رو کند کنه.میگم تو انقباض نداری؟تاریخ زایمانت مشخص شده؟

عزیزم شمام متفورمین میخوری؟

چندهفته ای الان؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانمایی که رویان تهران میرن چنددفعه سونو رفتن تا انتقال دادن اخه من از خوزستان میرم واس پانکچر ۴ بار ...

اگه سیکلت بلند باشه یک ماه الی دی میخوری با  بولسرین تزریق می کنی بعدش میری ولی من ۴ بار تا انتقال رفتم خیلی خسته شدم. نمی تونی جایی بمونی؟ یبار گفت یه کیست کوچیک داری هفته بعد دوباره بیا هفته بعد دارو شروع کرد یک هفته نیم بعدش رفتم. گفت ۷و نیمه دو روز دیگه بیا. ببینم بالا رفت یا نه . شنبه اخرین سونو بود ۴ شنبه انتقال

خدایا شکرت
ببینید من توهم زدم؟    امروز یک هفته اس انتقال دادم

اااای جااااان مباااااارکه🤩🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱