2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
منم با همسرت موافقم،  یه جایی خوندم نوری که سونو میندازه تو شکم انقد زیاده بچه تموم مدت سونو اص ...

قربونت برم عزیزم پس صبر میکنم پناه بر خدا انشالله که سونو هر دومون اون موقع همه چی عالی باشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوست قشنگم اصلا نترس دردنداره ک دختر خوب😘😘😘ب این دید نگاش کن ک یه قدم ب نی نی هات نزدیکترمیش ...

سلااامم عزیزدلم😍😍😍وای ایشالله اینطوری باشه توی راه به این ها میگفتم دیگه اذیت نکنید ها این بار بگیرید و بمونی دیده شیطنت. 

نه تنهاممم بایدتافردا صبح باشماهاحرف بزنم😁😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم انشالله شما هم کوچولوتون سالم بیاد تو بغلتون😍

تبریک میگم گلم

دیدم گفت لک لانه گزینیه

گلم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
چقدر خوشحال شدم برات عزیزم ❤️❤️❤️❤️ خداروشکر چه هفته ی خوبیه این هفته 😍😍😍 نگران نباش استراحت کن ...

فدات بشم عزیزم

انشالله بقیه هفته هم به همین خوبی باشه برای همه منتظرا❤

خدا بهت ببخشه نی نی های نازت را دوس دارم دوقلو باشن. شنبه هفته پیش انتقال دادم هاله خیلی کمرنگ هاا ...

آره عزیزم اعتماد کن منم روز ۸ بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت والحمدالله مثبت شد بتام

تجربه من وبچه های دیگه که چندساله بی بی چک میذاشتیم ومنفی میشد این بود که بی بی چک علکی هاله نمینداره خیالت راحت حتی اگه چندین ساعتم ازش میگذشت منفیِ منفی بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم حالت چطوره  لکه بینیت قطع شد ؟؟؟ راستی نزدیکی نداری هنوز؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام تینا جونم الحمدالله خوبم بخوبیت شما وگل پسرت چطورین؟

آره خداروشکر گوش شیطون کرد دیگه ندارم لکه بینی

نزدیکی هم نه اصلا البته میخواستم یه بار از دکترم بپرسم روم نشد اصلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انتقال داده جنینای آخرشه انشالله مامان شده الان 😍😍

ای جووووونم الهی شکر 

سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

اصلا درد نداره من سال ۹۴ انجام دادم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام تینا جونم الحمدالله خوبم بخوبیت شما وگل پسرت چطورین؟ آره خداروشکر گوش شیطون کرد دیگه ندارم لکه ...

خوب خدارو هزار بار شکر 

منم قطع شده کلا لکم یه ماه میشع 

نزدیکی دارم خداروشکر مشکلی هم پیش نیومده 

قبلا اسمش که میومد قبل از اینکه کاری کنم به خونریزی میفتادم 😂😂😂

فک کنم بخاطر انقباضات بود

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

عزیزدلم الهی همه چی عالی پیش میره اصلا نترس😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزدلم الهی همه چی عالی پیش میره اصلا نترس😍😍

سلام خواهر خوبی؟ نی نی جان چطوره؟ دیدی چیشد؟ نه تونستم لاغرکنم نه چیزی... الانم که اینطور. 

ولی خیلی رومخمه میخوام خدابخواد بعداین هیسترو یه دوماهی برم ورزش

خوب خدارو هزار بار شکر  منم قطع شده کلا لکم یه ماه میشع  نزدیکی دارم خداروشکر مشکلی هم پ ...

الهی شکر انشاءالله تا آخرش بدون مشکل پیش بری وگل پسرتو بغل کنی عزیزدلم