2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلی لطف کردی عزیزم .غذای خاصی ویا رژیمی هست که تاثیر روی   تشکیل قلب داشته باشه .

سلام عزیزم شما روز چند انتقالی؟ بتاتون چند بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوبه . نه بابا اصلا روش نمیشه بیاد . بهتر .  میگم سارا جان ، تسه برای چه آقایونی انجام میشه ...

تسه برای همسر شما نیست عزیزم ۲۵ میلیون داره فکر کنم گفتی همسر من ۴ میلیون اسپرم داشت بازم تسه نشد نگران نباش. حتما اینسری رفتی بگو دکتر برات یه آز اسپرم بنویسه که بره عرفان بده ببین اوضاعش چه طوره. مطمئنم نیاز نیست ولی اگه نیاز شد من میام دختر نازتو میگیرم بدونه هیچ تعارفی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همون موقع باید نوبت میگرفتی. الان بهشون بگو نزدیکترین نوبت بهت بدن

شوره جان انتقالت چطوریه؟ یک مرحله ای؟

کار جدیدی برات انجام ندادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب خوبه  . میخوام شنبه بگم سونوم کنه . پاپ اسمیرم‌انجام‌میده تو مطب ؟

آره فکر کنم انجام میده. خوبه بگو سونو کنه همه سوالاتو بپرس دونه دونه جواب میده سوالاتو بنویس که یادت نره. من همیشه عینه خبرنگارا یه دفترچه در می آوردم شروع میکردم به پرسیدن😂😂

آره فکر کنم انجام میده. خوبه بگو سونو کنه همه سوالاتو بپرس دونه دونه جواب میده سوالاتو بنویس که یادت ...

آره همیشه نصف سوالام یادم‌میره . منم‌حتما مینویسم . 

وای از دست تو .  😄😄

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره همیشه نصف سوالام یادم‌میره . منم‌حتما مینویسم .  وای از دست تو .  😄😄

😁😁 خودم کلی خندم میگیره تو دلم اونم اینقد عشقه.‌

راستی از خودشم مشورت بگیر که کی شروع کنی سیکل رو 

😁😁 خودم کلی خندم میگیره تو دلم اونم اینقد عشقه.‌ راستی از خودشم مشورت بگیر که کی شروع کنی سیکل رو ...

منم الان زدم‌زیر خنده .‌حالا برم اونجا کاغذو در بیارم یادت  میفتم‌ (خبرنگار) 🤣🤣🤣

آره حتما میپرسم . امروز به شوهرم گفتم‌به نظرت زود نیست برای شروع ؟ طفلی میگفت عجب صبری داری الان سرمو میکوبم تو دیوار 

. میخوای بری برو دیگه😊

وای چه باهال خوش به حالت برامنم دعاکن دوقلو مثبت شم

انشاالله عزیزم

از ته دلم براتون دعا میکنم هموتون بزودی زود این روزارو بچشین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم الان زدم‌زیر خنده .‌حالا برم اونجا کاغذو در بیارم یادت  میفتم‌ (خبرنگار) 🤣🤣🤣 آره حتما م ...

😂😂. الهی همیشه بخندی. والا راست میگه دیگه قربونت برم برو عزیزم دیگه شروع کن خدایییی منم موافقم شروع کنی. فقط گفتم از دکتر بپرس کی شروع کنی نه اینکه زوده🤭

😂😂. الهی همیشه بخندی. والا راست میگه دیگه قربونت برم برو عزیزم دیگه شروع کن خدایییی منم موافقم شرو ...

مرسی . آره دیگه .‌دوست دارم قبل عید پانکچر شم . که سختیش بگذره .‌ آره حتما میپرسم ازش . برای شما ۴۵ روز بعد پانکچر رو انجام داد ؟