2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم من خیلی تو این راه هزینه کردم اصلا دیگه حساب کتابشاز دستمون خارج شده دوبار عمل کردم  هی ...

خداروشکر ک نتیجه ی تلاشتون رو دیدین و بزودی میان بغلتون😍

مرسی گلم😘

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نموداری نداشت مال من چندتا آزمایش که اونجا دادم فقط رنجش جلوش زدس همین

سارا جون زنگ زدم مطب دکتر ، نوبت گرفتم ولی نه اسم‌ پرسید نه شمارمو گرفت 

فقط گفت شنبه اینجا باشید . روالش همینه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خداروشکر ک نتیجه ی تلاشتون رو دیدین و بزودی میان بغلتون😍 مرسی گلم😘

ممنون عزیزم

انشاالله شمام بزودی صاحب دوقلو بشی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم انشاالله شمام بزودی صاحب دوقلو بشی😍

ان شاءالله گلم😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خوب پس همه چی رو بهت گفته که همون بمون 1 ماه دیگه تو 9 هفته، 10 هفته برو که خیالت راحت باشه بابا ای ...

سلام عزیزم خوبی امیدوارم نینی خوشگلمون هم سلامت باشن.نیلدا جون من هفته هستم امروز قند ناشتام ۱۱۴ بود خیلی نگران کننده ست؟ با اینکه اصلااا اهل شیرینی نیستم

فدات  اره در عین سختی شیرینه😍انشاالله قسمت همه منتظرا شوهرم که باهاشون حرف میزنه قشنگ واکنش ...

وای خدا تو رو خدا نگووووووو من دارم کیف میکنم ای جانم ای جانم خدا حفظشون کنه پیامات رو خوندم انرژی گرفتم.

آقا منم دو قلو میخوام تمام🙈🙈

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جون زنگ زدم مطب دکتر ، نوبت گرفتم ولی نه اسم‌ پرسید نه شمارمو گرفت  فقط گفت شنبه اینجا با ...

به سلامتی عزیزم. بله همینجوریه نگفت چه ساعتی اونجا باشی؟ حتی فامیلت هم نپرسید. من فامیلیم رو میگم میگه فلان ساعت اونجا باشم

به سلامتی عزیزم. بله همینجوریه نگفت چه ساعتی اونجا باشی؟ حتی فامیلت هم نپرسید. من فامیلیم رو میگم می ...

ممنون گلم . سلامت باشی . نه نپرسید فقط گفت ۶ اینجا باش گفتم دیره . گفت خوب ۴ تو مطب باش 

راستی مثل ابن سینا نیست که شوهرمم باشه ؟ تکی میشه بریم داخل ؟

ممنون گلم . سلامت باشی . نه نپرسید فقط گفت ۶ اینجا باش گفتم دیره . گفت خوب ۴ تو مطب باش  راستی ...

خب درسته رفتی بهش بگو گفتی ۴ اونجا باشی. سعی کن یک ربع به چهار اونجا باشی که کمتر الاف بشی. نه چون مطب شلوغه میگه آقایون برن پایین تنها هم میری داخل خودت مگه اینکه بخوای دکتر به همسرت چیزی بگه بیاد داخل اتاق دکتر

سلام عزیزم خوبه قربونت راستش من شوهرم ازواسپرم بود کار خاصی نکردیم یبار ویزیت شد و بعد پسا شد و رفت ...

انشالله‌همیشه‌خوب‌باشید

نمونه‌شوهرم‌همه‌چی‌خوب‌بود

فقط‌موفورلوژی‌۳هس

معاینه‌اینام‌کرده‌هیچی‌نگفته

فردازنگ‌بزنم‌ببینم‌‌میتونم‌عوض‌کنم

ممنونم‌ازت‌عزیزم

انشالله‌دخمل‌گلت‌صحیح‌سالم‌به‌وقت‌بغلش‌کنی🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همون موقع باید نوبت میگرفتی. الان بهشون بگو نزدیکترین نوبت بهت بدن

منشی‌گفت‌این‌ماه‌اصلا‌نوبت‌نداریم‌

چون‌ازقزوین‌میریم‌راه‌دوره

گفتیم‌باسونوی‌من‌روزشو‌یکی‌کنیم

همم‌گفته‌بود۳هفته‌زودتر.منم‌۳هفته‌زودترزنگ‌زدم‌‌گفت‌پر‌هس..

بازم‌ممنون‌ازلطفت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای خدا تو رو خدا نگووووووو من دارم کیف میکنم ای جانم ای جانم خدا حفظشون کنه پیامات رو خوندم انرژی گ ...

انشاالله بزودی زود عزیزدلم😍😍😍😍

اونروز دور نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خب درسته رفتی بهش بگو گفتی ۴ اونجا باشی. سعی کن یک ربع به چهار اونجا باشی که کمتر الاف بشی. نه چون م ...

خب خوبه . نه بابا اصلا روش نمیشه بیاد . بهتر . 

میگم سارا جان ، تسه برای چه آقایونی انجام میشه ؟ 

آخه من کسیو اینجا ندارم دخترمو بسپارم بهش.  اون روزم باخودمون میبرمیش . امکان داره اون روزم همسرمو بیهوش کنن ؟؟؟ ذهنم درگیره 

فدات  اره در عین سختی شیرینه😍انشاالله قسمت همه منتظرا شوهرم که باهاشون حرف میزنه قشنگ واکنش ...

وای چه باهال خوش به حالت برامنم دعاکن دوقلو مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم