2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت برم الهی خواهری.....اره دارو به اندازه ی ماه دارم ....پردنیزلون دارم که باید تا اخر بارداری ب ...

خوب پس همه چی رو بهت گفته که همون بمون 1 ماه دیگه تو 9 هفته، 10 هفته برو که خیالت راحت باشه

بابا این سونو ساک بخدا همش استرسه میری جنین نیست کیسه زرده نیست ادم دلش هزار راه میره الان بهترین چیز برات استراحته اگه میتونی تحمل کنی نرو همون 8 هفته برو که قلب قشنگشم ببینی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا حفظ کن گل پسرتو عزیزم . من دو روزه دنبال ویتامین سی قورت دادنی هستم‌پیدا نکردم .‌میگن ساشه داریم ...

مرسی عزیزم، ایشالله به شمام یه گل پسر خوشگل بده

سایت داروکده رو ببین همه چی داره خیلی خوبه فکر کنم پول پیکشم 15 تا 20 تومن باشه سفارش بده برات بیاره

خیلی داروهایی که بسرون نایابه این سایت داره حتی اووبوست که چند وقت پیش نبود اینجا من دیدم داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولیهمون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک ...

عزیزم اشکال نداره خودش خوب میشه کم و بیش این لکه بینیا تاچندروزادامه دارن نگران نباش

ای جان😍اخه یوقتایی انگار دیگه تو دلم کیسه آبم جوش اومده داره قل قل میکنه😂

وای پیش میاد دوتا همزمان بزنن؟؟ 😂😂😂خیلی باحاله که، یکی اینور یکی اونور😁😁😁وااای منم هی میگم خدا چرا انقد سرعت سکسکه های این بیشتره فاصله بین هر یه دونه سکسکه اش منظورمه ها

خواهش عزیزم شش هفته تا هشت هفته زمان دیدن قلب جنین هست اکثرا همون شش هفته دیده میشه ولی برای بعضی ها ...

خیلی لطف کردی عزیزم .غذای خاصی ویا رژیمی هست که تاثیر روی   تشکیل قلب داشته باشه .

وای پیش میاد دوتا همزمان بزنن؟؟ 😂😂😂خیلی باحاله که، یکی اینور یکی اونور😁😁😁وااای منم هی میگم خدا ...

اررره منم خل میشم همزمان باهاش ادای سکسکه درمیارم ببینم طبیعی یا نه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام شما میخاین ای وی اف تعیین جنسیت کنین؟ تا حالا انجام دادین کدوم مرکز میرین 

سلام من انجام دادم اما هنوز انتقال ندادم.دکتر حضرتی میرم اونم تو جهاد انجام میده

امسال میکوبم 
شما ای وی اف تعیین جنسیت بودین؟ کدوم مرکز رفتین

نه عزیز دلم من اولین نینیم هست، تو گروه هستن یکی دو نفر که تعیین جنسیت کردن اما 99درصد بچه ها مشکل ناباوری دارن واسه اینه کسی جواب نداده

معمولا یا ابن سینا میرن یا عرفان میرن یا مام این 3 تا فعلا از همه بهتره

وای پیش میاد دوتا همزمان بزنن؟؟ 😂😂😂خیلی باحاله که، یکی اینور یکی اونور😁😁😁وااای منم هی میگم خدا ...

اره بعد غذا دوتاشون شروع میکنند

یوقتایی واقعا انگار باهم به مشکل خوردن سر جا و بهم ضربه میزنند انگار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
باشه‌عزیزم فعلا‌همسرم‌برامعدش‌دارومیخوره میگم‌این‌داروهاش‌تموم‌شه‌مکمل‌شروع‌کنم تغذیه‌ای‌فعلا‌تقو ...

کار خوبی میکنی فقط باید حداقل 45 روز مکمل بخوره ها

زود وارد سیکل نشو

نه فدات شم من رویان نرفتم، ابن سینا میرفتم

خیلی لطف کردی عزیزم .غذای خاصی ویا رژیمی هست که تاثیر روی   تشکیل قلب داشته باشه .

والا من شنیدم بادوم خوبه ولی عزیزم بنظرم مهم ترین چیز نداشتن استرس و سپردن بخداست چون هرچی خدا بخواد همونه ایشالله که خدای مهربون زودتر قلب خوشگلشم بهت نشون بده عزیزم 🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اررره منم خل میشم همزمان باهاش ادای سکسکه درمیارم ببینم طبیعی یا نه

واااای عالی بود😂😂😂

کلا این فسقلیا دیوونمون کردن😂😂

سالم باشن برامون بسه اشکال نداره بذار هربلایی میخوان سرمون بیارن

کار خوبی میکنی فقط باید حداقل 45 روز مکمل بخوره ها زود وارد سیکل نشو نه فدات شم من رویان نرفتم، اب ...

مرسی‌گلم‌..‌باشه‌عزیزم

دعام‌کن‌‌‌‌فقط

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
کار خوبی میکنی فقط باید حداقل 45 روز مکمل بخوره ها زود وارد سیکل نشو نه فدات شم من رویان نرفتم، اب ...

نیلدا جون سلام یه سوالی من امروز از دم صبح دو طرف شکمم گاهی یه دردی میگیره به مامانم میگم طبق معمول میگه حتما سرما دادی 😄 مامانم کلا همه چیو ربط میده به سرما. به همسرم میگم میگه لابد رحم داره بزرگتر میشه نی نی بزرگتر میشخ بخاطر اینه دردت. خلاصه گفتم از شما بپرسم همچین تجربه ای داشتین

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره بعد غذا دوتاشون شروع میکنند یوقتایی واقعا انگار باهم به مشکل خوردن سر جا و بهم ضربه میزنند انگا ...

خدای من، چقد شیرینن اخه😂😂

تو میگی من دارم کیف میکنم بخدا

دوقلو سخته اما خوب این شیرین کاریارم دارن دیگه 

خدا برات حفظشون کنه عزیز دلم