الهیییییی عزیزم. تمام اون روزهام جلو چشمم زنده شد. ان شاالله ب راحتی بگذرونی گلم.
بتات چنده؟ تعجب می کنم که دیده شده تو لوله اخه اگه اشتباه نکنم بتات خیلی بالا نبود.
من بار دوم که اینجوری شد بتام تا 700 بالا رفت ولی آروم آروم اومد پایین. چون پایین اومد همین حرفو گفتن که برم خونه و خودش دفع میشه.
منم تونت سرچ کردم برا سقط راحت تر نوشته بود کنجد رو شب تو آب خیس کنم و صبح هم کنجدو بخورم هم آبش رو. کلا کنجد خوردن ظاهرا راحتتر می کنه. یا زیر دوش آب گرم کمر رو ماساژ دادن و...
من فقط کنجد رو خیس کردم و صبح خوردم و طول روز هم کنجد خالی زیاد خوردم. سر ظهر دردای وحشتناکی داشتم ولی کاملا متوجه بودم که درد خارج رحمی یا درد لوله نبود . کاملا تفاوتش رو حس می کردم.صبحش هم بتا داده بودم 100 شده بود برا همین نگرانی از ترکیدن لوله و.. نداشتم. تقریبا دو سه ساعت دردای خیییلی شدید داشتم تا بالاخره نتونستم تحمل کنم و رفتم دستشویی و با عرض معذرت اندازه ی نصف کف دست شایدم ی کوچولو کوچیک تر ی چیز گوشتی قرمز ازم دفع شد. اون که اومد بیرون کل دردام یهو رفت. تا چند روز خونریزی داشتم ولی درد دیگه نه خیلی عادی. بعدم ک بتا دادم نزدیک صفر شده بود.
ببخشید خییلی زیاد بود.