2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه نگران نباش اصلا، بعضی بچه ها حتی به دنیا میان خیلی بیشتر از بچه های دیگه سکسکه میکنن 

انشاالله که همون سکسکه باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم سارا جون این سونو چندهفته منم بگم برام بنویسه؟؟؟

گفت طبق نظر دکترته ۲ الی سه هفته دیگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله که همون سکسکه باشه

از من ان اس تی میگرفتن تو بیمارستان که بودم بعد چون بعد غذا میگرفتن بچم همش سکسکه میکرد از ضربانش که تو برگه ثبت میشد پرستاره میفهمید میگفت باز بچه ات داره سکسکه میکنه حتی صداش تو دستگاه میپیچید خیلی جالب بود، شک نکن سکسکه اس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم سارا جون این سونو چندهفته منم بگم برام بنویسه؟؟؟

عزیزم هزینه اکو چقده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم از دعای قشنگت خدا نی نی نازت برات نگه داره .قرص دید روژسترون ..بار چندم انتقال شکر خدا باردار ...

عزیزدلم این قرصو نمیدونم چیه تاحالا نخوردم من

بار دوم انتقالم مثبت شد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   جان خداروشکر همه چی خوب هست گل پسرت هم ۶۰ درصد مبارک خوش قدم باشه انشاالله   ...

سلام رزیتا جونم الهی که خیلی خیلی زود خبر مثبتیه شمارو بشنویم عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به سلامتی گلم، من باید پانکچر بشم 

انشالا بسلامتی  عزیزم انشالا جنین هایه خوبی خواهی داشت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
تو هم شکمت بزرگ شده؟

نه عزیزم من فقط درد داشتمو ببخشید نفخ داشتم !بلخشید شما چندتا تخمک و جنین داشتین که شکمتون بزرگ شد؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
alaae جون من خون پریودی دارم امروز رفتم سونو گفت توی لوله ی رحم است فکر کنم گفت حدود ۲ سانت است رفتم ...

الهیییییی عزیزم. تمام اون روزهام جلو چشمم زنده شد. ان شاالله ب راحتی بگذرونی گلم.

بتات چنده؟ تعجب می کنم که دیده شده تو لوله اخه اگه اشتباه نکنم بتات خیلی بالا نبود.

من بار دوم که اینجوری شد بتام تا 700 بالا رفت ولی آروم آروم اومد پایین. چون پایین اومد همین حرفو گفتن که برم خونه و خودش دفع میشه.

منم تونت سرچ کردم برا سقط راحت تر نوشته بود کنجد رو شب تو آب خیس کنم و صبح هم کنجدو بخورم هم آبش رو. کلا کنجد خوردن ظاهرا راحتتر می کنه. یا زیر دوش آب گرم کمر رو ماساژ دادن و... 

من فقط کنجد رو خیس کردم و صبح خوردم و طول روز هم کنجد خالی زیاد خوردم. سر ظهر دردای وحشتناکی داشتم ولی کاملا متوجه بودم که درد خارج رحمی یا درد لوله نبود . کاملا تفاوتش رو حس می کردم.صبحش هم بتا داده بودم 100 شده بود برا همین نگرانی از ترکیدن لوله و.. نداشتم. تقریبا دو سه ساعت دردای خیییلی شدید داشتم تا بالاخره نتونستم تحمل کنم و رفتم دستشویی و با عرض معذرت اندازه ی نصف کف دست شایدم ی کوچولو کوچیک تر ی چیز گوشتی قرمز ازم دفع شد. اون که اومد بیرون کل دردام یهو رفت. تا چند روز خونریزی داشتم ولی درد دیگه نه خیلی عادی. بعدم ک بتا دادم نزدیک صفر شده بود.

ببخشید خییلی زیاد بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
alaae جون من خون پریودی دارم امروز رفتم سونو گفت توی لوله ی رحم است فکر کنم گفت حدود ۲ سانت است رفتم ...

نگران نباش عزیزم. ان شاالله ب بیمارستان نکشه و راحت بگذره برات. ولی هر وقت اگه دردت قابل تحمل نبود برو. ضرری ک نداره. مخصوصا که میگی بتاتم پایین اومده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم فردابایدبرم دکترسونو بشم به امیدخدا اگه همه چی خوب بود روز انتقال بهم بگه برام دعاکن منم برای شم ...

ااای جااانم ان شاالله که همه چی خوووووب پیش رفته و منجر به نتیجه مثبت میشه. ممنونم گلم  

الهیییییی عزیزم. تمام اون روزهام جلو چشمم زنده شد. ان شاالله ب راحتی بگذرونی گلم. بتات چنده؟ تعجب م ...

قربونت برم

بتام از ۷۰۰ اومده ۲۴۶ ولی سونوگرافی گفت توی لوله است خیلی میترسم 

اگه مثل گوشت ازت دفع شده لابد توی رحم بوده مگه توی لوله هم چیزی دفع میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍