2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای وای چرا؟ مگه مث دفعه پیش جلو نبرد؟ اخه یادمه قبلا با دارو نشد ولی بار آخر زیاد شد ضخامتت. ینی نمی ...

نه دیگه دقیقا اینبارم مثل قبلی سینال داد نمیدونم چه حکمتی داره نمیفهمم... قبلا هم باسترادیول دوبار کنسل شده بود انتقالم

عزیزم نمیفهمم توکل بخدا اخه دیگه ضخامت4/8بالانمیره زیاد چون روز12پریودم

ویتامین دی رو هر ۱۵ روز یه دونه ۵۰ هزار بخور بعد از سه تا دوهفته ماهی یکی بخور. امگا هم سه روز در هف ...

مرسی گلم بابت راهنمایات . کیوتن فعلا میلواید دارم دنبال کیوتن قرمز بودم‌ نداشتن . ویتامین سی قورتیم فردا بگیرم . الان جویدنی دارم 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجاست صحت ،۱۷ شهریوره؟  من فکر کردم از امازون گرفتید یکم در موردش خوندم مالتینا واسطه هست واینا ...

اره همون سمت 17شهریور هستش اگرتبریزی برو خودت حضوری بخر قرص خوبیه. 

نه من ازهمونجاگرفته بودم 60تایی

مهربون‌‌جون‌‌‌سلام خوبی‌عزیز چه‌خبرا..چیکارکردی‌رفتی‌براانتقال؟

سلاممم عزیزدلم خواهرگلم خوبی؟ ازتوچه خبرا؟ 

اره امروز دکتربودم بازم سیکلم کنسل شد ضخامت رشدنکرده بود برام دوباره هیستروبشم وتاکیدکردانجامش بدم دیگه

دعاکن عزیزم😢

جدی میگی؟ 😍😍 چطور از ۶ تا فولی ۱۶ تخمک گرفتن؟ من واقعا ناامید شده بودم فکر کردم این ۶ تا شاید دوس ...

نمیدونم والا. فقط یادمه تو برگه مراقبت های بعد از پانکچر رو بهمون دادن تعداد تخمک هی گرفته شده رو دیدم از شوق فقط گریه میکردم. ان شاالله شما هم مثل من سورپرایز بشین. منم ناامید بودم ولی خب کیفیت همیشه مثدمه بر کمیت. ان شاالله هر چند تا عگهستن تخمکای با کیفیتی باشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم من متاسفانه رفتم گفت جنینت جذب شده وباید سقط کنی داروهامو قطع کردم امروز باز سنو دادم بقا ...

الهی بگردم ببخشید ناراحتت کردم من نبودم یه مدت وگرنه نمیپرسیدم خیلی ناراحت شدم 

نه منم ناراحت نشدم گفتم هرچی صلاح خداست وقسمت هرچیه دیگه بایدروحیه و قلبمون رو بزرگ کنیم وعادت به ای ...

افرین دقیقا همین طوره.

اره خییییلی راحته. من فقط بعد بهوش اومدن درد داشتم و خونریزی که برا دردم شیاف داد بهتر شدم. دقیقا یادم نیس یکی دو ساعت بعدش رفتم خونه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه دیگه دقیقا اینبارم مثل قبلی سینال داد نمیدونم چه حکمتی داره نمیفهمم... قبلا هم باسترادیول دوبار ک ...

ان شاالله میری هیستروسکوپی و سبب خیر میشه برات گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه اصلا قبلا تابستون یکبارنوشت رفتم تا بیمارستان ترسیدم برگشتم😵😵برام شنبه بستری نوشته ویکشنبه هم ع ...

عه چه جالب ک بستری می کنن. 

اصلاااا نترس ب خدا خیلی راحته. مث پانکچر فقط زمانش یکم بیشتر از اونه که اونم چون بیهوشی هیچی متوجه نمیشی

راستی چیزیو جا ننداختم . آهان سلن پلاسم هست . اونم قبل ناهار میخورم

نه عزیزم خوبه. فقط من همراه با غذا میخوردم ویتامینا رو نه قبلش سعی کن معده پر بخوری نه قبل غذا. ال آرژتین هم دوست داشتی بگیر. من ماکاویت اف هم میخوردم دکترای ابن سینا همیشه میدادن اونم گرفتم خوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی گلم بابت راهنمایات . کیوتن فعلا میلواید دارم دنبال کیوتن قرمز بودم‌ نداشتن . ویتامین سی قورتیم ...

فدات شم راحت باش. مهم نیست چه جویدنی باشه فرقی نمیکنه 

نه منم ناراحت نشدم گفتم هرچی صلاح خداست وقسمت هرچیه دیگه بایدروحیه و قلبمون رو بزرگ کنیم وعادت به ای ...

عزیزم هیسترو خیلی خوبه حتما انجام بده چون ضخامتت هم بالا نمیره حتما مشکلی هست انجام بده من دکترم راضی نشد وگرنه دلم میخواست منم انجام بدم اتفاقا خوشحال باش که دکترت هیسترو گفته