2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهاپس هیستروت درمانی بوده براهمین انتقالت عقب افتاده اره؟

نه تشخیصی بود ولی دیدن سپتوم دارم دکتر برداشته بود. همون ماهم قرار بود انتقال بدم . ولی چون آپکا پایین اومده بود دکتر گف باید لنفوسیت تراپی کنم که اون باعث شد عقب بیفته باز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
احتمالا جنیناتون سه روزه بودن .دو روز قبل از انتقال درآوردن گذاشتن رشد کنه و بلاست بشه بعد براتون ان ...

حتما همینطوری بوده عزیزم چون یه هفته قبل انتقال برگه رو تحویل دادم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم منم تو یه سقطم بقایا زیاد داشتم دکترم گفت حتما به صورت نشسته معذرت میخوام ارضا شو تمام بقایامو ...

خدا خیرت بده امتحان میکنم والله دیگه کلافه شدم یه عالمه لخته ی بزرگم با خون زیاد دفع کردم ولی یه تکه ۱۰در۱۲ میلی مونده خدا کنه اونجوری رفع بشه کارم به بیمارستان نکشه

آپکا چیه براایمنی یا انعقاد؟

اره برا ایمنیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم یونی زینک فقط یه ویتامین سی بیشتر داره  دکتر جنتی تاکید میکرد به همسرم جای زینک خال ...

مرسی گلم . واقعا ؟ الان رفتم زینک پلاسم گرفتم . خودت کدومو میخوردی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دورت بگردم مطمئنم همه چی خوبه ونرماله الهی که خدا به یتیمی بچه ها امام حسین فرزندتو سالم وصالح میذار ...

ان شاالله

مرسی عزیزم همچنین نی نی شما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام تینا جونم رفتم سونو  عدد ان تی ۱/۹ گفت  طول سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰  ه ...

عزیز دلم بسلامتی خیلی مبارکه😍😍😍😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سونوی دکتر مشفقی چه فرقی داره؟ تخصصی تره؟ واژیناله اونم؟

مشفقی متخصص بارداری های پرخطره

اول واژینال سرویکسو اندازه میگیره بعدش شکمی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم زدم گوگل خیلی فرقی با هم‌نمیکنن ولی بازم برو بپرس. 

ممنون‌ . رفتم زینک‌پلاسم گرفتم . اونم گذاشتم . الان نیلدا جون‌میگه فقط ویتامین سی بیشتری داره .

وای از بس مکمل میخورم‌ سر درد گرفتم . کلی پیاده روی کردم . طبیعیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون‌ . رفتم زینک‌پلاسم گرفتم . اونم گذاشتم . الان نیلدا جون‌میگه فقط ویتامین سی بیشتری داره . وای ...

چیا رو شروع کردی الان؟ ببین تقسیمشون کن بین صبحانه و ناهار و شام. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤