2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست
سلام عزیزم استرادیول ولرات داروخانه نازنین رحمانیان داره من از اونجا سفارش میدم اگه میخوای شمارشو بر ...

قربونت برم عزیزم. ممنونم. پیدا کردم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبااارکه عزیزم🤩ان شاالله ازین ببعدم ب سلامتی تا آخر

فدات بشم آلا جونم انشاءالله ۲ماه دیگه این روزا برا شماس عشقم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن سیاه دانه اثر نداره؟ کرچک ندارم. باید بگیرم پس

من قاطی میکردم میزدم

کرچک نوشته برا ضخامت

پیاده روی زیاد کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برای من 3 هفته بعد نوشت یکم بالاتر رفت شد 33 اما خوب میگم من دیگه بعدش پررو شدم رعایت نکردم الان دوب ...

نیلدا جونم الان فیلمشو نگاه کردم سرویکسو شکمی زده بود ۲۷ واژینال گرفت ۳۰بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم آلا جونم انشاءالله ۲ماه دیگه این روزا برا شماس عشقم 

اااای جااان ینی میبینم اون روزو  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من قاطی میکردم میزدم کرچک نوشته برا ضخامت پیاده روی زیاد کن

چ خوب پس میگیرم ان شاالله.

متاسفانه پاهام مشکل پیدا کرده نمیدونم چرا. امروز تو پیاده روی واقعا دیگه لنگ میزدم. فک کنم زیادی فشار اوردم بهشون

من قاطی میکردم میزدم کرچک نوشته برا ضخامت پیاده روی زیاد کن

ممنونم از راهنمایی همتون. الهی هزاران برابر خدا خیرش رو برگردونه ب خودتون  

سلام عزیزم خیلی برات خ‌وشحال شدم انشالله صحیحو سالم بغلش بگیری گل پسرتو 

سلام پروانه جونم حالت خوبه؟

فدات بشم انشاءالله خیلی زود شما برا گل پسرت بری 

نیلدا جونم الان فیلمشو نگاه کردم سرویکسو شکمی زده بود ۲۷ واژینال گرفت ۳۰بود 

عزیزم خداروشکر ک نی نی نازت صحیح و سالمه دعاکن ماهم قبل عید عیدی مون همین امروز توباشه و توسونو باشیم برا ان تی😍😍😍😍

@alaaa   عزیزم استرادیول والرات خارجی بخور ضخامتت میره بالا تا۵ شنبه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

@ماشالا   چقدر خوشحال شدم عزیزم خداروشکر 🤩 خدا نگهدارش باشه 🤲🏻😍

وای منکه دل توو دلم نیست تا ۱۵ آذر برم غربالگری ببینم اون توووو چه خبره ؟!؟😁🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اااای جااان ینی میبینم اون روزو    

آره دورت بگردم خیلی زود این روز برات میاد مطمئنم

الهی که به حق خانم رقیه دوتا نی نی خوشگل میشینن تو دلت این سری

عزیزم خداروشکر ک نی نی نازت صحیح و سالمه دعاکن ماهم قبل عید عیدی مون همین امروز توباشه و توسونو باشی ...

الهی دورت بگردم خدارو قسم میدم به یتیمی ومظلومی بچه های امام حسین خیلی خیلی زود این روزو تجربه کنی وسر سفره هفت سین ۳ نفری یا ۴ نفری باشین