2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
جنین سه روزه بوده عجله نکن بودن اینجا روز ۱۱ منفی بودن روز ۱۴ رفتن آز دادن مثبت شده

توکل بخداانشالله که بگیره دعا کنین

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هایپر شدم

واای چه حیف اونقد اذیت شدی و فقط 3تا جنین شده ...انشالله دوقلو یا سه قلو میشه واست اون همه سختی رو میشوره میبره

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
واای چه حیف اونقد اذیت شدی و فقط 3تا جنین شده ...انشالله دوقلو یا سه قلو میشه واست اون همه سختی رو م ...

انشالله عزیزم کلا روح و روانم بهم  یخته گاها خیلی ناامید میشم گاها امیدوار

کلا بهم ریختم😥

امسال میکوبم 
انشالله خدا ب خاطر علی اصغر اباعبدالله  دست خالی بر نمی‌گردونتت 💗💗 ب زودی حاجت روا میشی

انشالله هر چی خیره راضیم به رضای خدا

انشالله عزیزم کلا روح و روانم بهم  یخته گاها خیلی ناامید میشم گاها امیدوار کلا بهم ریختم😥

نا امید نباش عزیزم روحیتو خوب کن بدنتو آماده کن واسه دوتا نی نی تپل مپل

سلام خانما میشه خانمایی که باردارن و هفتشو بالاست لطفا راهنماییم کنید

من هفته بیستو یکم امروز از صبح تخمدان چپم تیر میکشه گهگاهی آیا کسی همچین تجربه ای داره؟ خطرناک نیست؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداکنه اون اسپکلوم برای معاینه چی؟؟اون ک درد د ار ه اره؟

به هیچ وجه درد نداره دختر سعی کن ریلکس باشی😉

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام خانما میشه خانمایی که باردارن و هفتشو بالاست لطفا راهنماییم کنید من هفته بیستو یکم امروز از صب ...

منم اینجورم ب دکترم گفتم گفت جنین داره بزرگ میشه رحم کش میاد احساس درد میکنی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام عزیزدلم خوبی؟ نی نی جان چطوره؟ رفتی دکتر؟ چیشد؟  منم فردا میرم دکترقسمت باشه واوکی بشه تا ...

سلام عزیزم قربونت اونم خوبه.فردا ان شاالله باید برم انومالی دعا کن خوب باشه همه چی

اصلا استرس نداشته باش بخودت بگو من این دفعه حتما مامان میشم ان شاالله با این انتقال مامان بشی 😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجون خوبی عزیزم؟؟ میگم انومالی شما آزمایش هم داره یانه؟؟مال من فقط سونو نوشته امروز می خوام ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟

ان شاالله همه چی عالیه منم قراره فردا برم من آزمایش داشت تو ۱۶ هفته انجام دادم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍