2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خیلی بده مخصوصا از لحاظ روحی واقعا داغون شدم آخه اون داشت رشد میکرد فقط جاش نامناسب بود 

اره طفلک داشت رشد میکرد. برا من ک کلا نه تو رحم دیده میشد نه تو لوله ها برا همین طول کشید تا اخرین سونو دکتر قشنگ تو لوله چپم نشونش داد گردالی رو  چقد غصه خوردم اون لحظه که اون داشت تلاش میکرد برا بودن ولی جاش درست نبود. اشکال نداره ب قول بچه ها ما هم شدیم مادر شهید اونور ب همون میرسن اساسی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من روز که سونو قلب رفتم وتسه اینکه بیبی یادگاری داشته باشم بیبی زدم یه هاله کمرنگ انداخت  ...

خدا واست حفظش کنه واسه منم دعا کن خیلی داغونم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوب. مامان های فعلی و مامان های آینده.  من شنبه انتقال دادم. 2 تا بلاست گرید A. &n ...

اای جااانم ان شاالله خوش خبر باشی ب زودی عزیزم.

خیلی کار خوبی کردی. منم ان شاالله انتقال دادنی اگه بتونم سعی می کنم کلا نت رو بذارم کنار و بیشتر کتاب بخونم ، فیلم ببینم و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره طفلک داشت رشد میکرد. برا من ک کلا نه تو رحم دیده میشد نه تو لوله ها برا همین طول کشید تا اخرین س ...

مال منم سونوی رنگی نشون داد تولوله چپم بود ولی دیگه رف بقول شما شهید شد ..شما بعدش چکارایی کردین؟نی نی دارین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مال منم سونوی رنگی نشون داد تولوله چپم بود ولی دیگه رف بقول شما شهید شد ..شما بعدش چکارایی کردین؟نی ...

بعد اون تقریبا ی سال بعدش دوباره باردار شدم که اون شکر خدا خودش بتا پایین اومد و ب دردسر بیمارستان و... نکشید. دیگه شکر خدا تو این مورد دومی خیلی روحیه ام بهتر بود. مخصوصا که با مباحث تنها مسیر حاج آقا پناهیان آشنا شده بودم و همون روزا بحث گذر از رنج ها رو میخوندم فوووووق العاده نگاهمو ب زندگی عوض کرده بود برا همین راحت تر از قبل کنار اومدم باهاش.

بعد اون تا الان دیگه طبیعی باردار نشدم. آذر پارسال با جهاد دانشگاهی تبریز اشنا شدم و بخاطر ترس از خارج رحمی شدن برا بار سوم و اینکه سنمم بالا رفته اومدم میکرو. اسفند پارسال منفی شد انتقال اولم. 

آزمایش های ایمنی و انعقادی و ژنتیک مولکولی و... نوشتن. آپکا پایین بود و مشکل انعقادی داشتم.

ب اصرار خودم هیستروسکوپی هم رفتم که شکر خدا معلوم شد سپتوم داشتم و نمیدونستم و اونو برداشتن.

الانم که منتظر ببینم کی دکتر تعیین کنه برم برا انتقال آخرین جنین هام.

الهیییییی که هیشکی دست خالی از این راه پر خرج هم روحی هم مادی بر نگرده.

سلام دوستان خوب. مامان های فعلی و مامان های آینده.  من شنبه انتقال دادم. 2 تا بلاست گرید A. &n ...

عزیزم انشاالله دوقلوهات چسبیدن به دلت و مامان شدی ..برات آیت الکرسی خوندم حتما مثبتی انشاءالله 🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بعد اون تقریبا ی سال بعدش دوباره باردار شدم که اون شکر خدا خودش بتا پایین اومد و ب دردسر بیمارستان و ...

چه جالب عزیزم منم همون جا انتقال دادم ..دکتر شما کی بود؟؟

پس بلاست نبوده دیگه چون به جنین ۵ روزه فقط بلاسته تا جایی که من تحقیق کردم گلم 

نمدونم کاغذی که جنین شناس دستم داد که تحول بدم توش نوشته بود جنین سه روزه انتقالم بلاست 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بعد اون تقریبا ی سال بعدش دوباره باردار شدم که اون شکر خدا خودش بتا پایین اومد و ب دردسر بیمارستان و ...

شما هم قبل عمل پریود نامنظم بودی؟تو پریودت لخته دفع میکردی؟تو رابطه درد داشتی؟منم مشکل غلظت خونم دارم

سلام بچها منم تازه عضو شدم امیدوارم کسایی ک مادر نشدن مث من خدا بزودی دلشو شاد کنه کسایی هم ک نی نی دارن خدا براشون نگه داره

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
چرا یکمی خونریزی دارم.گفتن تایه هفته نزدیکی نداشته باشیم.کلا مراقبت خاصی نداره.ولی سعی کن چیزای سنگی ...

سلام عزیزم حالت خوبه .منم الان مرخص شدم گفتن پولیپ و ...ندارم ولی یه نمونه کورتاژ از اندومتر دادن ک ب پاتولوژی بدم گفتن این براهمه هست.شماهم اینکارو کردی؟