2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ان شاالله که چیزی نباشه گلم. ولی برا اطمینان زنگ بزن حتما بپرس. متاسانه چیزی نمیدونم در ا ...

مرسی زدم یه هفته عقب انداختن 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم حدود بک هفته میمونه میخوای بی‌بی نزن فردا برو آزمایش. جنین هات بلاست بودن؟ 

من الان ۸ روزه از هاش سی جی گذشته و روز ۱۱ انتقالم. بله بلاست بودن. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمایی که انوکسا میزنین کمک لطفا من هفته بیستو یک هستم الان آمپول انوکسا رو شکم زدم برای اولی ...

نگران نباش عزیزم فک نکنم چیزی باشه. من سه روزه دارم میزنم تو سیکل انتقالم هنوز. پریروز خون اومد ولی از قبلیا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا عزیزم خیلیا میگن بعد ۶ روز ولی برای من بعد از سه روز بی بی چکم درست نشون میده هم دفعه ی قبل که ...

این سری و سری قبل هاش سی جی زدید؟ کی بی بی چک گذاشتید؟ 

والا عزیزم خیلیا میگن بعد ۶ روز ولی برای من بعد از سه روز بی بی چکم درست نشون میده هم دفعه ی قبل که ...

این سری و سری قبل هاش سی جی زدید؟ روز چند انتقالتون بی بی زدید؟ 

من کاربر قدیمی هستم قبلا هم تو این تاپیک بودم . یه بار ای وی اف انجام دادم خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

منم ۴ تا جنین دارم دلم میخواست تعیین جنسیت انجام بدم ولی دکتر غفاری تو رویان بهم گفت شانس حاملگی ت میاد پایین و منصرف شدم احتمالا باید تعداد جنین ها بیشتر باشه 🤔

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من چون هاش سی جی زدم جرات ندارم بزنم  من نه لکه بینی ندارم

خوش بحالت من همش آرزو میکردم کاش لک داشتم اما حالا از استرس حتی نمیتونم برم دستشویی میترسم پریود باشم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ببخشید میپرسم میشه بگین چجوری بود؟؟رنگش و اینکه ادامه دار بود؟

روز ۱۱ فقط ۱ بار لک دیدم رنگش قهوه ای روشن بود

روز ۱۳ صبح دیدم اونم لک بود با خون آبه صورتی رنگ

حتی ترسیدم فک کردم پریود شدم که بی بی گذاشتم خداروشکر + شدم 

خوش بحالت من همش آرزو میکردم کاش لک داشتم اما حالا از استرس حتی نمیتونم برم دستشویی میترسم پریود باش ...

عزیزم تا زمانی که دارو مصرف میکنین پریود نمیشی داروهارم قطع کنی چند روز طول میکشه پریود بشی بی بی چک بذاری الان نشون میده بذار خیالت راحت میشه یا برو آزمایش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من الان ۸ روزه از هاش سی جی گذشته و روز ۱۱ انتقالم. بله بلاست بودن. 

عزیزم اثرش رفته الان بی بی چک بذاری نشون میده 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
@داداشمممم     میدونی ال آرژنین تا کی باید خورد دکترم گفت من ندادم بره از همون دوستاش بپ ...

وا 😶. عزیزم اونو تا زمان مثبت شدن هم بخوری مشکلی نیست. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوش بحالت من همش آرزو میکردم کاش لک داشتم اما حالا از استرس حتی نمیتونم برم دستشویی میترسم پریود باش ...

نه نگران نباش بدن ها با هم متفاوته خیلی ها لک داشتن و مثبت شدن 

عزیزم اثرش رفته الان بی بی چک بذاری نشون میده 

واقعا نشون میده بزارم 😭😭😭

روز ۱۱ باید پررنگ باشه یا اینکه کم رنگ هم باشه مثبته؟ دارم خودمو اماده میکنم که اگر زدم نا امید نشم