2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست

سلام دوستان خوبید . من برای بار دوم میخوام انتقال جنین انجام بدم اینبار تععین جنسیت . ایشالا همگی زود مامان بشید اونایی هم که باردار هستین به خوشی و سلامتی به دنیا بیارید . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من کاربر قدیمی هستم قبلا هم تو این تاپیک بودم . یه بار ای وی اف انجام دادم خداروشکر بار اول مثبت شدم الان یع دختر ۳ ساله دارم ‌. جنین فریز شده هم زیاد دارم الان میخام تععین جنسیت انجام بدم . کلینیک ابن سینا میرم . کسی به تازگی تععین جنسیت انجام داده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاربر قدیمی هستم قبلا هم تو این تاپیک بودم . یه بار ای وی اف انجام دادم خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

سلام گلم انشالله که این بار هم مثبت میشی

چندتا جنین داری گلم؟

دفعه اول چیکار کردی که مثبت شدی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام گلم انشالله که این بار هم مثبت میشی چندتا جنین داری گلم؟ دفعه اول چیکار کردی که مثبت شدی؟

جنین زیاد دارم تا دلت بخاد😁😁 ماشالا ۳۰ تا بیشتر هستن . 

من کلا مشکلی نداشتم فقط تنبلی تخمدان شوهرم هم کاملا سالم بود . فقط بخاطر اینکه بارداری خارج از رحم شدم و یکی از لوله هام رو از دست دادم خودم به خواست خودم رفتم کلینیک گفتم فقط میخوام آی وی اف واسم انجام بدین . حتی اونا گفتن مشکل ندارید برو طبیعی باردار میشی یا آی یو ای کن قبول نکردم . چون ترس اون خارج از رحمی به جونم بود . میترسیدم طبیعی . 

من وقت انتقال تقریبا استراحت مطلق بودم فقط واسه چیزی خوردن و دسشویی پا میشدم . قبل انتقالم رو شکمم روغن سیاهدونه مالیدم عسل هم میخوردم . دیگه کار خاصی انجام ندادم . جنین هام همه کیفیت aو b بودن . جنین بلاست یعنی ۵ روزه انتقال دادم فریز شده هم بود . دوتا انتقال دادم که یکیش گرفت و ثمرش دختر نازم شد 😍😍😍 خدا نصیب همه کنه . عزیزم اگه سوالی داشتی در خدمتم

جنین زیاد دارم تا دلت بخاد😁😁 ماشالا ۳۰ تا بیشتر هستن .  من کلا مشکلی نداشتم فقط تنبلی تخمدان ...

ای جانم خداروهزار مرتبه شکر بابت گل دخترت❤❤❤ میشه بگی داروهای پانکچرت چی بود؟تقویتی های قبل پانکچرت چی؟ذخیره ات چند بود،؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
تینا جون شما قبل پانکچر لبنیات مصرف میکردین ؟

عزیزم من هیچ منع غذایی نداشتم دکترم میگفت نیاز نیست رژیم غذایی 

فقط شوهرم‌دو دوره فرتیلید خورد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم خوشحالم ک باردار شدین انشالله خدا براتون حفظش کنه منم امروز روز سوم انتقالمه دکتر علیرضا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم انشالله قسمت خودت بشه با همین انتقال بحق علی.

دوتا جنین بلاست انتقال دادن که یکیش خداروشکر گرفته🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چه عالی عزیزم خدا رو شکر خدا حفظش کنه مشکل شما چی بود؟

مرسی عزیزم ایشالله بزودی زود قسمت شما بشه من عمده مشکلمون همسرم بود که وارد میکرو شدیم اسپرمش حرکت آ صفر بود ولی تعدادش بالا بود پنجاه شصت میلیون تعداد اگه اشتباه نکنم. خودمم مشکل ایمنی دارم که پردینزول یه نصفه خوردم موقع انتقال بعد از دوازده هفته هیدروکسی کلروکلین هم دارم میخورم التماس دعا😇

دو دفعه هم با دکتر عارفی بیمارستان بهمن انتقال دادم که خوب متاسفانه نشد و دیگه بعدش اومدم مام پانکچر با دکتر علیرضایی شدم انتقال با دکتر نصر که خداروشکر اینسری گرفت الهی قسمت همه منتظرا مخصوصا شما🥰

تهوع خیلی خوبه یعنی اینکه جفت محکمی داری احتمال سقط میاد پایین خوشحال باش که تهوع داری ولی بالا نمیا ...

ممنون ندا جون که بهم امید دادی انشاالله اونجور که گفتی پیش میره 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم شما اندازه آندوتون چقدر بود قبل انتقال؟  قبل آز چه علائمی داشتید؟

فکر کنم آخرین بار که سونو دادم ۹ بود اگه درست یادم باشه.یادمه یه شب تو خواب از درد و تیر کشیدن پای چپم از خواب پاشدم، تخمدان چپم هم تیر میکشید همش بعد یروزم یادمه دردی مثل پریود داشتم که یکبار شدید شد طوری که من سرپا بودم از درد دولا شدم . خیلی به علائم ولی توجه نباید کرد مثبت بدون علائم هم داشتیم گلم انشالله بزودی دلت شاد بشه🥰

سلام ققنوس جان خوبی.عزیزم من امروز رفتم خدا رو شکر قلب تشکیل شده بود انگار دنیار بهن دادن ولی با این ...

عزیییزم مبارکت باشه😍😍😍😍

گفتم استرس دست از سرت بر نمیداره😁

ببین دکتر معمولا از اندازه جنین میگه، تو محاسبه ات درست بوده، ولی الان نباید نگران این اختلاف باشی. اولا اگر زیادی کوچیک باشه خود دکترا شک میکنن. بعدم اختلاف بالای دو هفته مهمه. چند روز و یه هفته اصلا مهم نیست

همین الان بری یه سونو دیگه ممکنه هفته ات رو باز جلو عقب بگه

بنابراین اصلا اصلا نگران نباش، خیالت راحت همه چی درسته، هی به لحظه دیدن قلبش فکر کن و ذوق کن😍😍 خداروشکر همه چی خوب بوده و سالم بوده، ایشالا ۱۲۰ سال قلبش بتپه براش