2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
گلم آنوکساهم دارین شما؟ انتقالت کی میشه بسلامتی؟ 

اره عزیزم. چون غلظت خون داشتم دادن بهم. هنوز معلوم نیس. دوشنبه ان شاالله میرم سونو ببینه وضعیت رحم چطوره.

رزیتا جون من امروز نتونستم جلو خودمو نگه دارم و ی کاسه ترشی خوردم  خیلی حس بدی دارم. من طبعم سرده خیلی باید مراعات کنم. خدا کنه خراب نکرده باشم همه چیو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره بهش بگو برات بنویسه اگه گفت نه بگو اینجوری آرومتر میشی. بعدم برو ابن سینا بده اگه نیرو مسلح بیمت ...

مرسی از راهنمایییت . قبول میکنن ؟ آخه دکتر اسرافیلی که تو ابن سینا نیست 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم ولی من الان دیگه عادت کردم و خیلی خوشحالم که ترک کردم من اینقد فست و فود و نوشابه میخوردم ...

من امروز ی کاسه ترشی خوردم. خیییلی ناراحتم. این همه جلو خودمو گرفته بودما   نگرانم همه چیزو خراب کرده باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

والا من عکس رنگی رفتم اونجا دکتر بیرون برام‌نوشته بود بازم زنگ بزن بپرس فکر کنم قبول کنن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من امروز ی کاسه ترشی خوردم. خیییلی ناراحتم. این همه جلو خودمو گرفته بودما     نگرانم همه چ ...

عیبی نداره . فردا صبحونه پاشو یه حلوا شیره درست کن .‌یا کاچی بخور .

دونه فلفل سیاهم گرمه

من امروز ی کاسه ترشی خوردم. خیییلی ناراحتم. این همه جلو خودمو گرفته بودما     نگرانم همه چ ...

نه قربونت برم نوش جونت با یه بار هیچی نمیشه یه چای نبات با چندتا خرما بخور. انشالله این ماه انتقالته دوستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عیبی نداره . فردا صبحونه پاشو یه حلوا شیره درست کن .‌یا کاچی بخور .  دونه فلفل سیاهم گرمه

حلوا شیره چجوریه؟ ممنونم گلم.

تنها چیزی ک بفکرم رسید اب جوش و عسل و دارچین خوردم الان.

ایشالله عزیزم خیلی بهم روحیه دادی با حرفات❤ آخه میدونی چیه؟ از دوتا جنین گرید a ک داشتم فقط یکیش ب ...

عزیزم وقتی کیفیت جنین خوب بوده دیگه زیاد دنبال تعدادش نباش اگه کیفیتش پایین بود اونموقع هم تازه نباید زیاد ناراحت میشدی چون با گرید سی ۱ دونه انتقال دادن هم مثبت شده ❤️ پس الکی به خودت استرس نده حتما توو اینکه برات یه دونه انتقال دادن خیریتی بوده همش به خودت بگو ایشالا که خیره نگران نباش اصلا عزیزم❤️ همش آهنگهای شاد بذار برا خودت یا فیلم ببین که نخوای بشینی همش فکر کنی حتما خدا برای بنده هاش بهترینهارو میخواد 😘❤️🤲🏻🌸❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه قربونت برم نوش جونت با یه بار هیچی نمیشه یه چای نبات با چندتا خرما بخور. انشالله این ماه انتقالته ...

قربونت برم عزیزم. دعا کن عقب نیفته دیگه.  

اصلا نمیدونم چی شد بخدا. عین این معتادا ی لحظه نتونستم جلو خودمو بگیرم. من اصلااا ترشی بدون غذا نمیخوردم قبلا. یهو خالی خالی برداشتم خوردم. جالبه اخه قبلش سوزش سر دل داشتم حتی شامم نتونستم بخورم. بعد اینو ک خوردم اون سوزشه هم رفت  

حلوا شیره چجوریه؟ ممنونم گلم. تنها چیزی ک بفکرم رسید اب جوش و عسل و دارچین خوردم الان.

با یکبار هیچی نمیشه . ببین بجای شکر ، شیره بریز توش همین 

.  شیره انگور سیاه . خیلی گرمه . ولی دیگه نخور اسیدیه

حتی دو سه ساعت اول بعد از انتقال هم لکه بینی نداشتی؟

اونکه بعد انتقال برا خیلیا پیش میاد اون که طبیعیه اما من نداشتم . از من بهت نصیحت اصلا مقایسه نکن دنبال علايمم نباش من دفعه اول که منفی شدم دقیقا روز ۱۰ لکه بینی داشتم همه بهم گفتن لکه لانه گزینیه مثبتی تمام اما منفی بود اینسری اصلا لکه بینی نداشتم اما مثبت شد! بدن با بدن فرق میکنه اصلا خودتو درگیر این داستانا نکن بخوای استرس بگیری فقط آرامشتو حفظ کن  دستتو بذار روو شکمت همش ذکر یا حافظ و یا حفیظ و بگو بذار دلت آروم شه عزیزم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
با یکبار هیچی نمیشه . ببین بجای شکر ، شیره بریز توش همین  .  شیره انگور سیاه . خیلی گرمه ...

عه چ خوب. باشه حتما. ان شاالله درست می کنم. ممنون ک گفتی

کار به دکتر ندارن با نسخه برو ابن سینا انجام بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚