2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
عزیزم میگم فردا برای همسرم میخوام فرتیل اید بگیرم .به نظرت فرتیل اید خوبه یا ایکس اید ؟ 

به نظرم‌ فرتیل اید بگیر آخه من واسه پانکچر که رفته بودم پیش دکتر بهش ایکس اید رو گفتم گفته نه اون به درد همسرت نمیخوره گفتم آخه به یکی از دوستام داده بودید گفت نه نگیر. اینجا یکی از بچه ها تعیین جنسیت بود فرتیل اید به همسرش داده بود میگفت خیلی خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم قبل ازهیسترو استرس داشتم ولی راحتترازچیزی بود که فکرمیکردم نگران نباش راحت میری وبرمیگردی گلم

ممنون عزیزم انشاءالله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم ازت. خدا نی نیا رو برات حفظ کنه

فدات عزیزم انشاالله به زودیه زود دلت شاد شاد شه 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم منم مرکز مام بودم ویزیتام با دکتر تمیزی بود و انتقالم با دکتر نصر که دفعه دوم خداروشکر مثبت شد ...

مبارک باشه عزیزم خدا براتون حفظش کنه

بار اول نگفتن دلیل منفی شدن چی بوده؟

من روز سوم انتقالمه نمیدونم چرا خیلی استرس دارم

گلم تاتیروئیدت کنترل نشه انتقال نمیدن برات حتمابایدتنظیم بشه بنظرم عجله نکن 

یعنی گواتر همون تیروئید هستش؟مگه قبل از پانکچرو انتقال ازمایش تریوئید ننوشتن برامون انجام دادیم؟اخه شنیدم تیروئید جلوگیری میکنه از بارداری.سه ماه پیش انتقال اولم بود دوتا جنین بلاست انتقال دادن‌منفی شدم

نازنین جون پردنیزول هم سر ساعت خاصی باید خورده بشه؟ من شبا میخوردم. الان بخوام تغییر بدم ب ظهر مشکلی ...

@alaae   جان من دکترم استرادیول تأکید داشت که حتماسرساعت خورده بشه ولی پردوآاس‌ا روگفت ظهربخور ولی ازفردامیخوام پردظهربخورم وآاس‌ا روشب

به نظرم‌ فرتیل اید بگیر آخه من واسه پانکچر که رفته بودم پیش دکتر بهش ایکس اید رو گفتم گفته نه اون به ...

مرسی گلم . اره الان کاربر تینا هم گفت همسرم فرتیل استفاده کرده .  به نظرت برای ۴۵ روز آخر بگیرم یا الانم بگیرم ؟ ‌گرونم‌هست 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی گلم . اره الان کاربر تینا هم گفت همسرم فرتیل استفاده کرده .  به نظرت برای ۴۵ روز آخر بگیرم ...

از الان بخوره بهتره ببین اسپرم ۹۰ روز زمان میبره تا کیفیتش خوب بشه. 

خوبه دیگه مال همسرم هم کلا ۴۵ روز شد. پس خیالت راحت کیفیتش خوب میشه 

وای خیلی استرس دارم ‌ . همش میگم خدا کنه نتیجه بگیریم . به شوهرم گفتم ۱۵ دی بریم ، گفت الکی وایسادی برو تا تموم شه خدا بزرگه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
وای خیلی استرس دارم ‌ . همش میگم خدا کنه نتیجه بگیریم . به شوهرم گفتم ۱۵ دی بریم ، گفت الکی وایسادی ...

منم با همسرت موافقم هر چی عقب بندازی هم هزینه ها بالاتر میره هم اوضاع اسپرم شاید بدتر بشه اصلا نگران نباش فدات شم حالا ببین همه چی خوب برات رقم میخوره 

یعنی گواتر همون تیروئید هستش؟مگه قبل از پانکچرو انتقال ازمایش تریوئید ننوشتن برامون انجام دادیم؟اخه ...

عزیزم تیروئید یاکم کارمیشه یاپرکار حالا ازشمانمیدونم کدوم هست یعنی کم کاری داری یاپرکاری؟ هرکدوم باشه باید تنظیم بشه چون عامل مهمی توبارداری هست گلم