2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چن سال پیش ۱بود والا ۴سالی میشه تکرار نکردم فقط با سونو میگفت خیلی کمه قبل پانکچر اره خوردم 

اشکال نداره خدا اینجوری صلاح دونسته حتما

باز خداروشکر که باردار شدیم

انشاالله قسمت همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اون حدود یکماهه کمتر دارو خورده . میگم این  ۴۵ روز رو قشنگ دارو بخوریم رعایت بکنیم بعد برم ...

نمیدونم والا باز نظر خودتون اگه یه ماهه داره ویتامین میخوره که خوبه دیگه خودتم یک ماه بخوری کافیه من اینسری فقط ۴۵ روز مکمل خوردم همسرمم همینطور خدا رو شکر خوب هم بود

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوبارپانکچر شدم هر بار ۵ تخمک تهش یه جنین ...دوبار انتقال دادم دومی مثبت شد 

دوبار پانکچر رو پشت سر هم انجام دادینبعد انتقال دادین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام، لطفا اونایی ک تجربه دارن کمکم کنن،الان دو روزه ۵ دقیقه ک میشینم انگار بچه جمع میشه و ب مثانم فشار میاره اونقسمت شکمم سفت میشه،خطرناک نیست؟شکمم سفته انگار ولی تغییر پوزیشن ک میدم و راه میرم بهتر میشمانقباض رحم ک میگن چطوریه؟دکترم نیست ک برم پیشش

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آره فردا ظهر دیگه مرخصم اما استراحت مطلق تا زایمان😔😔 گفت اوکی باشه 38 اگه باز اینجوری شدی 37 درش م ...

حرص نخور قندت بدتر میشه استراحت کن انشالله همون ۳۸ هفته دنیا بیاد تپلی مپلی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم من ذخیرم ۶۹ صدمه ۲۵ سالم هس. دارم فرتیل اید میخورم. بنظر شما جنین برام تشکیل میشه با ای ...

توکل به خدا میشه اما قبلش اصلاح سبک خانم تاجیک هم ببین تو اینستا خیلی ها جواب گرفتن