2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
سلام خوبین .من انتقال اولم منفی شد.دیروز دکتر گفت جنینت بلاست نبود.یعنی نتونسته بودن به بلاست برسون ...

نه ربطي نداره من ٥ تا جنين گذاشتن بلاست بشه ٢ تاش بلاست شد در بهترين حالت تنها ٥٠ درصد جنين ها بلاست ميشن ولي جنين هاي شما كه به بلاست نرسيده نبايد انتقال مي دادن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😍😍😍😍 مبارکت باشه، ایشالا به موقع و سالم و سلامت بغل بگیریش❤️

فدات بشم 

همچنین نی نی ناز خودت و نازنین😘😘😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزدلم  ای جوووووون دلم الهی که تا آخرش همینطوری خوب وعالی بگذره وجیگر گوشتو بغل بگیری&n ...

قربونت ماشالا جون 😍😍😍😍

ایشالا به حق بزرگی خدا برای شما و بقیه بچه های تاپیک بهترین اتفاقا رقم بخوره

دوشنبه بیای با کلی خبرای شیرین🤩🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
راستشو بخوای از ماماهای دکتر انصاری پور حرصم میگرفت و اصلا دقت نمیکردن  ولی در کل به خاطر هزین ...

انصاري پور فقط بايد رفت مطبش، ماما توي ابن سينا تو كار دكتر دخالت مي كنن و نظر ميدن ، توي مطب خيلي ارامش بيشتره و دكتر بيشتر مي تونه وقت بزاره 

طبیعی گلم یعنی میکرو خارج رحم میشه؟

شنیدم با میکرو هم امکان خارج رحم وجود داره ولی هنوز نمینم بفهمم چطوری میشه این اتفاق بیفته؟ 

مگه جنین را نمیزارن داخل رحم پس مگه بعد حرکت میکنه میاد بیرون؟ 

اره عزیزم دوجا هم رفتم خدا نخواست

خداي من اصلا باوركردني نيست😔نميدونم چي بگم شوكه شدم. ولي پروانه جون الان فقط خودت ميتوني كمك كني به خودت و روحيتو حفظ كني عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ازمایش انعقادیه عزیزم باید تو رویان انجام بدی فک کنم البته ساختمون ژنتیک که ته کوچه رویان هست باید ...

ممنون‌عزیزم

آزمایش‌ژنتیک‌شما‌توهمون‌ساختمون‌ژنتیک‌انجام‌دادی؟

کاریوتاپ‌گف‌میتونی‌هرجاانجام‌بدی..اینم‌فکرکنم‌همین‌طوری‌

گف..

فقط‌سونوداپلر‌‌‌‌ و ‌‌دکترایمنی‌روگف‌بیاحتما‌رویان

دکترایمنی‌سخت‌نوبت میده؟

براشماهم‌این‌آزمایش‌نوشتن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام امروز روز ۱۲ انتقالم بود بی بی چک گذاشتم ولی منفی شد حتی با وجود hcg که داشتم حتی مثبت کاذبم نشد لااقل دلمو خوش کنم تا روز آزمایش 😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
شنیدم با میکرو هم امکان خارج رحم وجود داره ولی هنوز نمینم بفهمم چطوری میشه این اتفاق بیفته؟  م ...

عزیزم احتمالش خیلی ضعیفه اما امکانش هست چون جنین رو که داخل رحم میذارن خوب جنین تا چند روز که لانه گزینی کنه تو رحم معلق هستش و حرکت میکنه و ممکنه از شانس بد بره سمت لوله ها😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️