2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
اره عزیزم به سلامتی رفتی پیش موسی پور ؟اخرین پریود ۱۴دابان ؟فک کنم اشتباه گفتی ۱۴ مهر بوده پریودت&nb ...

عزیزم میخواستم بپرسم من که یک هفته است امپولامو شروع کردم‌فردا گفتن بیا برای کنترل ،فقط همون سونو‌هست یا کار دیگه ای هم انجام‌میدن ؟ میتونم‌تنها برم یا حتما باید یکی پیشم باشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نازنین جان خوبی؟ اتفاقی دیدم پیامت رو، والا من از خیلی از مراجعه کننده هاش شنیدم راضی هستند از ...

قربونت عزیزم بله اتفاقا تازه تونستم وقت بگیرم

سونو کرد و مدارک دید ولی هیچی نگفت فقط آزمایشهای ایمنی انعقادی رو گفت آزمایشگاه ونک تکرار کنم! یعنی دوباره ۴و۵ میلیون هزینه آزمایش مجدد 🥺

قربونت عزیزم بله اتفاقا تازه تونستم وقت بگیرم سونو کرد و مدارک دید ولی هیچی نگفت فقط آزمایشهای ایمن ...

منم چندتا فاکتورهای ایمنی انعقادی رو مجدد ونک دادم ولی بقیه آزمایشهامو قبول داشت. اینم بگم آزمایشهای قبلی من تکمیل بود.

نه بابا فکر نمی کنم انقدر بشه 🤔 خیلی بشه یه تومن. برای من که اینجوری بود...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم میخواستم بپرسم من که یک هفته است امپولامو شروع کردم‌فردا گفتن بیا برای کنترل ،فقط همون سونو‌هس ...

تو مراحل پانکچر هستی به سلامتی ؟بله می تونی تنها بری فقط سونو واژینال  و ادامه درمان هارو بهتون‌میده 

منم چندتا فاکتورهای ایمنی انعقادی رو مجدد ونک دادم ولی بقیه آزمایشهامو قبول داشت. اینم بگم آزمایشهای ...

نه برای من همه رو تکرار کرد تازه چندتا هم اضافه کرد دفعه پیش که نزدیک ۴تومن شد نمیدونم شاید کاج گرونتر میگیره! 

عزیزم الان داری آماده میشی برای انتقال؟ یعنی چجوری بدون پریود انتقال می دن؟

نه گلم من که جنین ندارم برای بار سوم باید پانکچر بشم اونم با این اوضاع داغون ذخیرم! فقط گفتم چند تا دکتر برم بعد ببینم با کی شروع کنم. که دکتر اسرافیلی نظرش اون بود که هروقت به انتقال رسیدم بدون پری انجام بشه چون گرید اندومتریوز من بالا بود هرچند الان ندارم

عزیزم ناشتا 110 یک ساعت بعد صبحانه 170 و دوساعت بعد صبحانه 180، قند مادر باردار باید زیر 90 باشه اگه ...

چون من پلی کیستیکم

اصلا قبل بارداری هم زیر 90 نبوده با سه تا متفورمین

الان گاهی یکم بالاتر از 100 میره اما دکتر غددم میگه فعلا فقط رژیم

منم حتی تو میوه هم رعایت میکنم و حتی تو مدل نون

فقط نون سنگک میخورم

قند دو ساعته  و یک ساعته م خوبه 

قند دوساعته م دو یه روز پیش زیر 120 بود اما ناشتا 106

کاش ب منم دارو میداد چون انگار فایده نداره و نمیاد خیلی پایین

نه برای من همه رو تکرار کرد تازه چندتا هم اضافه کرد دفعه پیش که نزدیک ۴تومن شد نمیدونم شاید کاج گرون ...

آها شایدم گرون شده

برای من دفعه پیش دو و خورده ای شد

بهش می گفتی کاش

همون جدیدهارو فقط می دادی

دوستای گلم اینجا کسی بوده با وجود بارداری طبیعی دکتر بهش شیاف پروژسترون داده باشه یا فقط دکتر من لاز ...

منم ویتامین د3 دوز روزانه گرفتم از اول بارداریم

دوستم هم بارداری طبیعی داشت و شیاف پروژسترون بهش دادن روزی یکی

نه گلم من که جنین ندارم برای بار سوم باید پانکچر بشم اونم با این اوضاع داغون ذخیرم! فقط گفتم چند تا ...

من هم دیروز با رزاقی پانکچر شدم برای بار سوم! پنج تا تخمک داشتم، حالا باید بنشینم منتظر که قراره چند دونه جنین بشه...

می فهمم این تکرار کردن واقعا مستهلک می کنه آدم رو

فقط اینکه امیدداری که با مداومت و پیگیری بالاخره به هدفت برسی آدم رو با انگیزه می کنه، وگرنه که باقی قضایا غیرقابل کنترله...

ببین هر کدوم به دلت مینشینه رو انتخاب کن بنظرم

همه شون یکسری نقاط ضعف و قوت دارند

از نظر من رزاقی خوبه چون برام احترام گذاشتن به حرف بیمار و وسواسش و خلوت بودن مطبش مهم بود

وگرنه بقیه کارهاش خیلی تفاوت چندانی نداره با دکترهای معتبر دیگه

منم ویتامین د3 دوز روزانه گرفتم از اول بارداریم دوستم هم بارداری طبیعی داشت و شیاف پروژسترون بهش دا ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟

چه خبر از هماتومت؟ جدیدا سونو نرفتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم حالت خوبه؟ چه خبر از هماتومت؟ جدیدا سونو نرفتی؟

سلام عزیزم

تو خوبی؟ نی نی جونت خوبه؟

آخرین بار هفته پیش جمعه گرفتم که 88 در 25 شده بود 80 در 30 که در واقع کوچیک نشده بود ولی شکلش تغییر کرده بود

دکترم گفت همین ک روند افزایشی نداشته یعنی مثبته

10 آدر هم برام سونوی آنومالی نوشت

ولی همچنان صبح ها یکم خونریزی دارم و تا شب ب لکه بینی میفته دیگه داره برام عادت میشه

برای تو لکه بینیت قطع شد؟