2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم من حی سی اس اف زیر جلدی داشتم.....  بعضیا داخل رحمی.....  عزیزم قرار نیست همه عوار ...

سلاممم اناجون گلم خوبی? خیلی وقت بود ندیده بودمت سایت فداتشم

اره به منم اون رو دادن وقراره مثل شما زیرجلدی تزریق کنند... البته اینترالیپیدهم دارم. دعاکن عزیزدلم به دوتا دسته گلت بگو برای هممون دعاکنند واقعاکم اوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااای جااان     ان شاالله هممون نتیجه بگیریم. ااای خدا ینی میشه؟ دلم لک زده برا حرم   ...

اره واقعا خیلی جالبه ما همزمان میوفتیم قسمت خداست😍😍😍

ایشالله حتما حتنامیای بزودی قربونت برم باتودلیت میای فداتشم

سلام عزیزم باید در اصل ۱۰ هفته میبودم ولی ساک تو همون ۶ هفته بودو جنین جذب شده بود میگم انا جون به ن ...

انشالله به زودی همه این لحظات تلخ با خاطرات شیرین محو میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خرداد عشقم تو بهاره البته اگه سزارین بشم دوهفته جلوتر میشه که میفته آخرای اردیبهشت احتمالا ولی خب در ...

مونم عزیزم ته تغاری بهارمیشه نازنازی گلمون... منظورم این بود نوزادیش میوفته دوران تابستان واین خوبه برای بچه ها بنظرم برای نگهداریشون

ممنون عزیزم حتما خودتم بسلامت بغلش میگیری واقعا خداحاجتتوداده بهاری شده نی نی جون😍😍😍

عزیزم مرسی ازدعات توکل بخدا, میام اینجا کلی سبک میشم واحساس راحتی میگیرم

انا جون به نظرت لازمه ازمایش ایمنی انعقادی اینا بدم من دوتا دختر دارم اینم نمیدونم چرا اونجوری شد می ...

عزیزم خوب بررسی کنی بد نیست..... 

تعیین سلامت جنین هم داده بودین یا فقط تعیین جنسیت بود؟ 

میخوام بدونم جنینت از نظر سالم بودن بررسی شده یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شما دکترتون کی بود که واسه ایمنی و انعقادی آزمایش نوشت؟

عزیزم من زير نظر خانوم دکتر ط ر ا ز ی بودم..... 

سلاممم اناجون گلم خوبی? خیلی وقت بود ندیده بودمت سایت فداتشم اره به منم اون رو دادن وقراره مثل شما ...

فدات عزیزم..... 

انشالله بهترینا منتظرته عزیزم..... 

فقط تعیین جنسیت کردم

کاش شما که هزینه کردین برا تعیین جنسیت از نظر سالم بودن هم بررسی میکردین.... 

لااقل از بابت جنین خیالتون راحت بود.... 

احتمال داره عفونتم باشه....  حالا به نظرم به دکترت بگی بد نباشه که نیاز باشه دارو بده.....&nbs ...

انا سنه قربان🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرکز مام تهران خوبه ؟؟؟؟؟راهنماییم کنین 

امضامم وقت کردی بخون

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

دوستان کسی یوگا بارداری شروع کرده به انجام دادن؟ و سوال بعدی از دوستانی هست که یکبار زایمان کردن، چقدر افزایش وزن داشتید؟ آیا با ۱۱ کیلو اضافه وزن میشه بچه ۳ تا ۳ کیلو نیم داشت؟

و خدایی که در این نزدیکیست
ققنوس جان من راستش یکم ترسیدم اینجوری گفتی از کجا فهمیدی یکیش از بین رفته ؟ لکه بینی داشتی یا دردی چ ...

نه عزیزم اصلا نگران نشو

ببین من این قلم که رفت هم کوچیکتر بود هم جاش بد بود، انقدری که سونو اول اصلا دیده نشد! اینا همه ریسک رو بالا میبرن. بدن اگر احساس کنه جنین مشکلی داره خذفش میکنه، مال منم همین بود

وگرنه اون یکی کاملا رشد کره بود و به قول دوستمون دست و پا داشت😍 یه تکون ریزی هم میخورد😁

نه لک و اینا نداشتم، کلا من خیلی کم علامتم. از هر مدل علامتی😁

انا سنه قربان🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مرکز مام تهران خوبه ؟؟؟؟؟راهنماییم کنین  امضامم وقت کردی بخ ...

آلله ائله مه سین جیران. 

جانین ساغ اولسون..... 

عزیزم والا من مام رو نمیدونم اما دوستان زیادی اونجا تحت درمان و جوابم گرفتن..... 

عزیزم انشالله به زودی عکس دردونت رو میذاری..... 

آلله ائله مه سین جیران.  جانین ساغ اولسون.....  عزیزم والا من مام رو نمیدونم اما د ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتین ❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 دعا کن واسم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍