2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنون ماشالا گلم ان شاالله حاملگیت به خیر خوشی سپری کنی و نی نیت به خیر و خوشی بغل بگیری ماشالا ...

آره عزیزم دیروز هم کمردرد هم زیر دلم درد میکرد انگاری که میخاستم پریود شم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه تو حتی صدای قلبشم شنیده بودی یا فقط بهت گفته بودن ک تشکیل شده

قلب تشکیل شده بود ضربانم بهم نشون داد دوبارم عزیزم تو رو خدا خودتو با من مقایسه نکن من از همون اول از بتام معلوم بود انشالله شما لارداری خوبی رو پشت سر بزاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر مشکلی نبود اولین بار کی جنین و دیدن ؟یادتون هست ،؟من ۲۲روز بعد انتقالم رفتم فقط ساک بود جنی ...

فدات عزیزم.منم دوهفته بعداز آزمایش رفتم سونو فتال پل بود هنوز قلب نداشت که هفته بعدش رفتم قلبشو دید.منم ۳روزه بود جنینم

عزیزم خدابرات حفظش کنه انتقال شما کی بودش و الان چرا سونو شدی  من ۷ هفته سونو شدم دکترم بهم گف ...

ممنون عزیزم من اخرین بار ۵ابان برا قلبش سونو شدم که ۷ هفته بودم دیگه نرفتم سونو تا الان که سونو کرد و تاریخ ان تی و بهم داد.توکل بخدا انشاله همه چی برات خوب پیش میره

فدات عزیزم.منم دوهفته بعداز آزمایش رفتم سونو فتال پل بود هنوز قلب نداشت که هفته بعدش رفتم قلبشو دید. ...

من یک هفته بعد ازمایش رفتم‌پس زود بوده برام دعا کن اینبار دیگه قلبم نشکنه و بمونه برام 

من یک هفته بعد ازمایش رفتم‌پس زود بوده برام دعا کن اینبار دیگه قلبم نشکنه و بمونه برام 

عزیزم فقط بسپار دست خدا.انشاله خودش حافظ بچت باشه.هیشکی جز ماها حال و روز ما رو درک نمیکنه که چقد استرس میکشیم

قلب تشکیل شده بود ضربانم بهم نشون داد دوبارم عزیزم تو رو خدا خودتو با من مقایسه نکن من از همون اول ا ...

پروانه جون من هر چی فکر کردم دیدم واقعا یه مصلحت بزرگی بوده که اینجور شده.وگرنه خیلی عجیب بود واقعا که یدفه اینجور بشه.مطمعنم خدا بزودی زود سوپرایزت میکنه.قوی باش لطفا

پروانه جون من هر چی فکر کردم دیدم واقعا یه مصلحت بزرگی بوده که اینجور شده.وگرنه خیلی عجیب بود واقعا ...

اره حکمتشو شکر ولی واقعا باید از اولم دل نمیبستم بتای پایین دو هفته اختلاف با روز انتقال معلوم بود یه جای کار میلنگه ولی باز شکر شاید دنیا میومد مشکلی داشت چون دکتر میگفت جنینای مشکل دار خودشوش جذب میشن فقط برام دعا کن راحت سقط کنم

اره حکمتشو شکر ولی واقعا باید از اولم دل نمیبستم بتای پایین دو هفته اختلاف با روز انتقال معلوم بود ی ...

توکل بخدا عزیزم.تلاشتو بکن انشاله داخل خونه سقط بشه راحتتره.قرصشو بگیر بخور.

منم فکر کنم یه هفته اختلاف دارم.نمیدونم چرا

اییی جان فکرکنم اینبارم انتقالم باهم باشه عزیزم. چقدر جالب همزمان میوفتیم ماکارامون منم هفته اینده ...

ااای جااان  

ان شاالله هممون نتیجه بگیریم.

ااای خدا ینی میشه؟ دلم لک زده برا حرم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جوووونم رفتی تو سیکل انشاءالله که قدم خیر برداشتین ونتیجه اش مثبته 

اره عزیزم. بالاخره شروع شد.قربون مهربونیت برم    . انقد ک از اسفند پارسال مانع اومده جلو ناخوداگاه استرس میگیرم ک هفته بعد ان شاالله همه چی خوب باشه یا نه . دعا کن کنسل نشه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قرص چیه میدونی داروخونه میدن یا باید دکتر بنویسه دکترم هیچی نداد 

نه آزاد بایدبگیری.فکر کنم سایتوتک باشه اسمش.خواهر من چندتاشو خورد تو خونه سقط کرد.از یه دکتر یا مامای آشناراهنمایی بگیر