2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزمی عارفی اول مهر زنگ زدم آخر بهمن وقت داد باشه دکتر یوسف نژاد رو هم میرم حتما اگر وقت بده پاکر ...

یوسف نژاد وقت میده نگران نباش. عارفی چقد دیر وقت میده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

نگو توروخدا....

به احتمال زیاد سونو اشتباه کرده آخه مگه میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سارا جون یه سوال  میگم من پنجشنبه که رفتم سونوگرافی هفته امو زده بود ۱۱ هفته و۴ روز براساس اون ...

عزیزم منم سونو معمولی میرفتیم هفتمو زیاد میزد 

اگه واسه قلب داپلر رفتی اون از همه دقیق تره واسه من دقیقه دقیق بود طبق داپلر قلب ۱۲ هفته بودم رفتم ان تی دقیقا ۱۲ هفته بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وای پروانه یعنی چی؟😭😭😭 چی داری میگی؟

چطور ممکنه آخه... 

واااای چه خبر بدی😭😭😭 آخه چطور میشه تا هفته پیش جنین باشه الان یه دفعه جنین نباشه

به سونوگرافیش مطمئنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

عزیزم برو مرکز یا برو جای دیگه جنین که یدفعه غیب نمیشه حتما اشتباه شده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها کسی برای انتقال پودر اینوفولیک خورده؟؟یا تاثیری توانتقال نداره؟؟

سلام عزیزم دکترم به من داده بود میخوردم هرشب قبل انتقالم 

انتقالمم مثبت شد حالا دیگه نمیدونم تاثیر این بوده یانه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم  دیروز رفتم ساک بارداری و دید گفت ۱۷ اذر بیا ....نمی دونم‌چرا اینقد دیر  خدا ا ...

عزیزم ۱۷ اذر میشه چند هفته بعد از انتقالتون؟چون من دکترم گفته ۶ هفته بعد از انتقال بیا ولی خیلی طولانیه؟

دوستان من 3ابان انتقال دادم وله لطف خدا مثبت شد فردا برم سونو واژینال زود نیست؟؟اخه دکتر گفت ببینم د ...

سلام عزیزم نه بنظرم زود نیست من روز ۱۴ انتقالم رفتم سونو ساک بارداری بودش 

سلام‌عزیزم ممنون‌ازجواب‌دهیت خداروشکرکه‌راضی‌هستید منم‌بامشایخی‌نوبت‌دارم‌‌‌فردا انشالله‌به‌زودی ...

مرسی عزیزم

همچنین شما❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@sangak    

سلام عزیزم خوبی 

من دیروز رفتم دکتر واسه ۱۸ هفته تمام انومالی نوشت فردا هم ازمایش خون غربالگری نوشت

شما هم ۱۸ هفته تمام بری خوبه بنظرم