2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
خدا بهم رحم کنه لحظه سختیه😓😓😭

اره سری قبل من روز ۱۲ بی بی زدم و منفی بود مطمعن شدم آزمایشمم منفیه خیلی لحظات بدی بود . انشالله این سری دیگه تجربه نمیکنم .ان شالله هیچکسی تجربه نکنه .

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که این سری همه چی اوکیه . شما علائم چیزی داری ؟  من ابن سینا انجام دادم

علایم هیچی...فقط دیروز تو رحمم دردایی حس کردم و روزای اول انتقال تا دیروز لبام مث اینکه داغ کنه خشک میشد

دیگه هیچی...

حالا سری قبل کلا هرروز درد رحم داشتم 

علایم هیچی...فقط دیروز تو رحمم دردایی حس کردم و روزای اول انتقال تا دیروز لبام مث اینکه داغ کنه خشک ...

منم لبام خشک میشه خیلی .فکر کنم اثرات داروهاست

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم لبام خشک میشه خیلی .فکر کنم اثرات داروهاست

اهان راستی سری قبلم لبام همینجورشدمامانم گفت علامت بارداریه و مثبت شدم بتام266بود اما بعدش رشد نکرد..فک نکنم اثردارو باشه ها...احتمالا مثبت بشی😍

عزیزم منم شرایطم مث شماست عمل کردم پیش اصف جاه...خداروشکر وتبریک 

منم دقیقا پیش آصف جاه عمل کردم، من که رسما عاشقش شدم بعد از عمل تمیزی که برام کرد😁

ایشالا چند روز دیگه با جواب مثبت میای حسابی خوشحالمون میکنی🙏😍

اهان راستی سری قبلم لبام همینجورشدمامانم گفت علامت بارداریه و مثبت شدم بتام266بود اما بعدش رشد نکرد. ...

الهی آمیییییین

فدا مهربونیت خانوم گل بله بچه اولم هست نمیتونم باور کنم توی شوک هستم واقعا من لایق اینهمه لطف خدا نب ...

عزیزدلم وقتی میگن به رحمت خداامیدداشته باشید همینه دیگه ،،انشاالله همیشه ازسرشوق اشک بریزی گلم خدابرات حفظش کنه

الاجان سونوی خوب برای ان تی و عربالگری  تو تبریز می شناسی برا دوستم می‌خوام

دکتر شادی گرانمایگان هم خوبه

دکتر بایبوردی  هم خوبه هردو ۱۷ شهریور هستن اما بایبوردی مرد هس شاید راحت نباشی

امسال میکوبم 
ممنون عزیزم منم شکر میکنم برام دعا کنید فردا میرم سونو واقعی باشه 

واقعیه عزیزم مطمئن باش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم رفتم پیش دکترم گفت عفونته ولی چون سرویکسم کوتاه هست گفت نمیشه پماد واژینال بدم فقط انتی بیوتیک ...

یعنی منم پاشم برم رویان ویزیت شم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم رفتم پیش دکترم گفت عفونته ولی چون سرویکسم کوتاه هست گفت نمیشه پماد واژینال بدم فقط انتی بیوتیک ...

هفته دیگه دوشنبه وقت دارم خیلی دیره بنظرت؟