2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزانی که به سلامتی و دل خوش مثبت شدن کی بی بی چک زدین روز چندم..جنینم بلاسته

آمپول اچ سی جی نداشتی ؟ 

من امروز روز هشتممه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاجان سونوی خوب برای ان تی و عربالگری  تو تبریز می شناسی برا دوستم می‌خوام

من میرفتم دکتر ریتا سرخوش با حوصله هم میبینه

تو گلگشت هس خیلی خوب بود تو ۱۸ هفته اکوژن ۰/۲ میلی رو تشخیص داد با سونو

امسال میکوبم 
نه نداشتم امروز روز هفتم انتقالمه انشالله که مثبت شیم علایم یا لک نداشتین شما

نه هیچی فقط امروز یکم ببخشید اسهال میرم از صبح 😪

شنبه آزمایش داری شما هم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه نداشتم امروز روز هفتم انتقالمه انشالله که مثبت شیم علایم یا لک نداشتین شما

من جمعه اچ سی جی داشتم برای همین بی بی نمیتونم بزنم چون مثبت کاذب میشه 

نه هیچی فقط امروز یکم ببخشید اسهال میرم از صبح 😪  شنبه آزمایش داری شما هم ؟

ب من گفتن 14روز بعد ازمایش بده میشه یکشنبه...خیلی جوابش برام مهمه 

شما چندتا انتقال دادی بلاست بودن؟من یک دونه بلاست

ب من گفتن 14روز بعد ازمایش بده میشه یکشنبه...خیلی جوابش برام مهمه  شما چندتا انتقال دادی بلاست ...

من انتقال دوممه . دوتا بلاست انتقال دادم . من شنبه آزمایش دارم 

شما کجا انجام دادید ؟ 

من نداشتم ب نظرت پنج شنبه یا جمعه بی بی بزنم؟

اره دیگه امپول نداشتی جمعه مشخص میشه . 

سلام عزیزم من دو‌تا انتقال منفی داشتم شما با دکتر یوسف نژاد هستی درسته؟ بار چندم مثبت شدی؟  می ...

سلام عزیزم

آره من با یوسف نژادم. آندومتریوز داشتم خیلی شدید

اول پانکچر کردم بعد عمل کردم بعدم انتقال، خداروشکر وضعیت همسرم برای میکرو اوکی بود

انتقال اولم گرفت، با اینکه خودم فکر نمیکردم اصلا بشه!

شما کجا انتقال دادی قبلا؟ مشکلتون چیه؟

من انتقال دوممه . دوتا بلاست انتقال دادم . من شنبه آزمایش دارم  شما کجا انجام دادید ؟

منم انتقال دوممه اولی مثبت شد و رشد نکرد من مرکز ناباروری استان خودم انتقال دادم...سری قبل ولی ابن سینا تهران انجام دادم

عزیزم ممنون از راهنماییت.شما بارداری؟ من این ماه میرم انتقال سوم فقط خودمو ۳۰ کیلو لاغر کردم هورمونا ...

بله باردارم عزیزم

خیلی خیلی خوب کاری کردی لاغر کردی! خیلی تو تعادل هورمونی تاثیر گذاره! ایشالا همین دفعه حتما مامانی🙏🙏❤️❤️

منم انتقال دوممه اولی مثبت شد و رشد نکرد من مرکز ناباروری استان خودم انتقال دادم...سری قبل ولی ابن س ...

انشالله که این سری همه چی اوکیه . شما علائم چیزی داری ؟ 

من ابن سینا انجام دادم