2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو. چیکا جان، قفسه سینم خیلی درد میکنه. نفس میکشم درد میکنه، خیلی سختمه، تو اینجوری نیستی؟

سلام عزیزم 

قدم نو رسیده مبارک

کمپرس آبگرم بذار خیلی بهتر میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
این دوتا که نیست من سه ماه پیش خیلی گشتم نبود میکرورلین گرفتم 

اره نیست من.اخه دکترا میگن تزریق عضلانی عمیق ولی ایرانیا زیرجلدیه تاثیر داره؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ای وای دختر چه خبر خوبی دادی از ته دل برات خوشحالم شدم خداروهزار مرتبه شکر مبارکت باشه الهی که صحیح ...

ممنون عزیزم منم شکر میکنم برام دعا کنید فردا میرم سونو واقعی باشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
وای عزیزم مبارکه😍بسلامتی باشه انشاءالله.برای ماهم دعاکن تا خدا از این سوپرایزا برا مون بده.

فدات گلم ممنونخدا انشاالله ئل همه رو شاد کنه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
ان شالله خدا حافظش باشه. چه خبر شیرینی 😍 

قربونت عزیزم ممنون انشاالله همیشه دلتون شاد کامتون شیرین باشه 

بله رویان میرم دکترم مهری مشایخی هست رویان متخصص ایمنی داره و ازمایشارو برات مینویسن اگه مشکلی باشه ...

سلام‌عزیزم

ممنون‌ازجواب‌دهیت

خداروشکرکه‌راضی‌هستید

منم‌بامشایخی‌نوبت‌دارم‌‌‌فردا

انشالله‌به‌زودی‌زودنتیجه‌بگیرید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم .. انشاالله سالم میگیری بغلت شیرش میدی همون خدایی که غافلگیرت کرده صح ...

ممنون گلم خدا دل منتظرا رو شاد کنه اوناییکه نی نی تو دلشون دارن براشون حفظ کنه تا سالم بیاد بغلشون

اااااااااااااای جااااااااااااااااااانم خدارووووووشکر.خییییییییلی براتون خوشحالم. مبااااااااارکه &nbs ...

قربونت عزیزم نه بی بی نزده بودم آخه اصلا احتمال یک درصد هم نمیدادم که طبیعی بشه با اون ذخیره ای که من داشتم دیگه بعد 8 روز تاخیر میخاستم برم دکتر برام آمپول بده پریود بشم گفتم تست بزنم کامل ناامید بشم بعد برم 

من جاتون باشم تهیه میکنم از این تاشوها.....  برای شرایط خاص لااقل باشه دستتون که نیاز شد دربدر ...

باشه چشم حتما 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
وای خدا ....مبارکه به سلامتی 

ممنون دوست گلم من قبلا با شما شرایطم یکی بود نمیدونید بعد مثبت شدن شما من چقدر انرژی و امید پیدا کرده بودم برم انتقال که خدا خاست طبیعی بشه 

انشاالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی توروخدا برای منم دعا کنید فردا میرم مطب دکتر همش میترسم واقعی نباشه نگرانم 

تبریک میگم عزیزم بسلامتی ودل خوش بگذرونی گلم همیشه خوش خبر باشی خیلی خوشحال شدم برات بچه اولین هست؟ ...

فدا مهربونیت خانوم گل بله بچه اولم هست نمیتونم باور کنم توی شوک هستم واقعا من لایق اینهمه لطف خدا نبودم بخاطر لطفش دیروز صبح نماز شکر خوندم یکساعت گریه کردم