2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046256 بازدید | 684508 پست
کسی در مورد سیکلو سپورین چیزی می دونه ؟تو بروشورش نوشته باعث تاخیر رشد جنین میشه ؟نگرانم کسی خورده ر ...

عزیزم خواهشا بروشور داروهارو نخون.... 

عزیزم تو برای علت خاصی این دارو برات تجویز شده برا همین نباید اصلا به اطلاعات داخلش توجه کنی..... 

سر خود با بدون علت که استفاده نمیکنی.... 

به این باشه حتی استامینوفن هم عوارض داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من۳۲هفته و۴روز دردم گرفت بستری شدم دقیفا۳۳هفته زایمان کردم

عزیزم..... 

به سلامتی.... 

انشالله که 120 سال شاد و سلامت زیر سایه مامان باباش (ون) بزرگ بشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اچ سی جی رو برا چی میدن؟ من دو بار منفی شدم حتی یه انتقالم دومرحله ای بود بازم منفی شدم بن ...

عزیزم علت دقیقش رو نمیدونم اما چون هورمون بتاست عملا من حس میکنم به جورایی محیط رو شبیه سازی میکنه.... 

یه جورایی انگار که گول بزنه..... 

البته این برداشت منه.... 

دلیل علمی رو نمیدونم..... 

به نظرم آیتم حیاتی ای نیست چون من تو دو تا انتقالم داشتم.... 

یکی منفی شد بعدی +.... 

یعنی میتونه بی تاثیر نباشه اما آیتم اصلی محسوب نمیشه..... 

من شخصا اعتقاد دارم جنین سالم در رحم سالمی که آمادگی پذیرش جنین رو داره + میشه بقیه موارد مثل دونه ماسه تو ماسه زار محسوب میشه.... 

آنا جون چرا میگن یبوست خوب نیس؟ اگه به خودمون فشار نیاریم ک مشکلی پیش نمیاد من هر وقت انتقال میدم ش ...

خوب تا یه حدی میتونی فشار نیاری..... 

اما اگه واقعا آنقدر مشکل دفع پیدا کنی اذیت میشی..... 

حالا صرف فشار آوردن نیست..... 

به هر حال بهتره شکمت کار کنه..... 

چون ببین عزیزم داروها خودشون این شرایط رو ایجاد میکنن.... 

حالا یکی که مستعده بیاد خودش رو به نشاسته هم ببنده که دیگه نور علی نور میشه..... 

عزیزم فقط از من به شما نصیحت از تغذیه کسی تقلید نکن....  بر اساس طبع و مزاج خودت تغذیه تو تنظی ...

سلام عزیزم من اصلا تجربه ندارم پس همون به خوردن گوشت گوسفند و مغزیجات و میوه و اب و ویتامین اکتفا میکنم .شما هر توصیه ای داری برای انتقالم بهم بگی ممنون میشم 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خوب تا یه حدی میتونی فشار نیاری.....  اما اگه واقعا آنقدر مشکل دفع پیدا کنی اذیت میشی.....&nbs ...

منم کلا مشکل یبوست دارم خدا بدادم برسه باید خودمو ببندم به پرتغال و خرمالو و این چیزا

سلام عزیزم من اصلا تجربه ندارم پس همون به خوردن گوشت گوسفند و مغزیجات و میوه و اب و ویتامین اکتفا می ...

عزیزم وهله اول سعی کن برا خودت تا میتونی سرگرمی جور کنی..... 

ببین بهترین راه برا اینکه این دو هفته رو با حداقل استرس بگذرونی اینه خودتو سرگرم کنی..... 

به سلیقه و روحیات توجه کن..... 

موسیقی، فیم، سریال، کتاب، جدول، بافتنی، هر چیزی که مشغول کنه.... 

ذکر و.... 

هر چیزی که نذاره بشینی خودخوری کنی..... 

بعدشچند روز اول استراحت نسبی نه اینکه یه بند بخوابی.....

چون تحرک برا خونرسانی خیلی مهمه..... 

یعنی لااقل خواستیم استراحت کنی هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن..... 

آب زیاد بخور.... 

سفیده تخم مرغ ب پز من خودم از دو ماه قبل آخرین پانکچر روزی دو تا میخوردم.... 

خیلی خوبه سرشار از پروتئینه.... 

ذخیرت چطوره؟ 

پلی کیستیک هستی با نه؟ 

منم کلا مشکل یبوست دارم خدا بدادم برسه باید خودمو ببندم به پرتغال و خرمالو و این چیزا

عزیزم پس اگه مستعدی خواهشا این نشاسته حل کردنا و خوردنارو بی خیال شو..... 

نیازی نیست خودت رو با پرتقال و... ببندی..... 

همه چی در حد اعتدال کافیه..... 

دوستان عزیز یه نکته مهم برای بحث یبوست:

بعضا دوستان فکر میکنن مثلا اگه فقط سوپ بخورن یبوست نمیشن..... 

منم همین اشتباه رو میکردم..... 

اما علت اصلی یبوست فاصله زیاد افتادن بین دفع ها هست..... 

وقتی یه بند سوپ بخوریم خوب حجم مدفوع به اندازه ای که قابل دفع باشه نمیرسه برا همین تایم بیشتری تو روده ها میمونه و رطوبتش رو از دست میده و خودش باعث مشکل دفع میشه..... 

یعنی لااقل سوپ هم میخورین کنارش مثلا نون سنگک بخورین زود به زود میتونین دفع کنین و کمتر مشکل پیدا میکنین..... 

عزیزم وهله اول سعی کن برا خودت تا میتونی سرگرمی جور کنی.....  ببین بهترین راه برا اینکه این دو ...

من ذخیره تخمدانم کمه پلی کیستیک نیستم فردا روز سه سیکلمه باید برم سونو به امید خدا گفت دوهفته دیگه انتقال دارم

من ذخیره تخمدانم کمه پلی کیستیک نیستم فردا روز سه سیکلمه باید برم سونو به امید خدا گفت دوهفته دیگه ا ...

آهان پس جنین دارین.... 

به سلامتی عزیزم..... 

عزیزم پس اگه مستعدی خواهشا این نشاسته حل کردنا و خوردنارو بی خیال شو.....  نیازی نیست خودت رو ...

اره من مثلا روزی یدونه خرمالو یا دوسه تا انجیر میخورم مشکلم حل میشه