2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
اولی رو هر ساعتی زدی دومیرم همون ساعت بزن وگرنه ساعتشو برایه من گفت هر وقت میتونی

پروانه تو سونو زده موقعیت جنین سفالیک این خوبه؟

بعدم از الان سفالیک که نباید میشد نه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی رو هر ساعتی زدی دومیرم همون ساعت بزن وگرنه ساعتشو برایه من گفت هر وقت میتونی

آخه اولی رو روز اول ساعت ۹.۳۰ صبح زدم ولی امروز یادم رفت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم بزنم یا فردا ۹/۳۰ بزنم دوباره 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آخه اولی رو روز اول ساعت ۹.۳۰ صبح زدم ولی امروز یادم رفت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نمیدونم بزنم یا فردا ۹/۳۰ ب ...

زنگ بزن از مرکزت بپرس اگه روز سوم باید بزنی فکر نکنم درست باشه فردا بزنی که بشه روز چهارمت چون میگن این امپول رو مثبت شدن خیلی اثر داره دختر چرا دقت نکردی

زنگ بزن از مرکزت بپرس اگه روز سوم باید بزنی فکر نکنم درست باشه فردا بزنی که بشه روز چهارمت چون میگن ...

باسه ممنونم عزیزم 

اصلا نمیدونم چرا یادم رفت😔😔😔😔😔

والله اگه شوشو پا بده  یعنی انقدر حرص میخوره تا سنوی قلب بیبی چک میزدم میگه الان شده سنو🤭🤭🤭 ...

😂😂😂😂😂

بیچاره شوهرامون

رفتی حالا یا نه؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان من امروز روز ۳ انتقالم باید هاش سی جی بزنم الان یادم افتاد الان میتونم بزنم یا نه دیره؟  ...

عزیزم باید بریزی بره وسری بعدی یکی دیگه استفاده کنی . سوال اولتو مطمئنم نیستم که بزنی یانه ...انشالله اینبار مثبت میشی و میمونه برات چون پارسال تقریبا باهم انتقال دادیم 

تینا جون من پنجشنبه رفتم سونو زده برام موقعیت جنین سفالیک وموقعیت جفت خلفی اینا خوبه؟ برا شمام زده؟

عزیزم برا من و هنوز چیزی نگفتن از هین چیزا من کلا تو هفته ۶ دو بار رفتم 

فک کنم جفت خلفی خوبه ینی جفت پشته

سفالیک هم فکر میکنم ینی سر جنین پایینه پاهاش بالا 

راستش منم اصلا سر در نمیارم اینارم شنیدم این ور اون ور 😁😁😁

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

@تورک_آنا    

سلام آنا جون ممکنه راهنماییم کنی 

من روز اول نتقال ساعت۹.۳۰ یه هاش سی جی کامل زدم و مجددا باید روز سوم که امروز میشه یه هاش سی جی دیگه بزنم که یادم رفت صیح بزنم الان یادم افتاده الان میتونم بزنم یا فردا صبح بزنم؟ 

ممنونم 😔😔😔😔

ببین من اگه خدای نکرده اینبار جوتب نگیرم میرم ابن سینا چون دیگه پولی برامون نمونده که هزینه کنیم ا ...

اگه رفتي برو پيش انصاري پور ،٥بار انتقال دادم،به نظرم بخش جنين شناسيش خوب نيست