2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم من خودم بعد غربال اول به پرولوتون هفتگی داشتم با دو تا شیاف.....  به مروز شیافها شدن یکی ...

بله درسته ولی دکتر خودم گفته همون دوتا شیاف کافیه و نباید زیاد شه با وجود اینکه من در روز دو بار لک میدیدم ولی یه دکتر دیگه رفتم دکتر اسرافیلی اون گفت یه شیاف دیگه اضافه کن و شیافت بشه سه تا تا زمانیکه لکت کاملا قطع شه بعد کمش کن و همون دوتا شیاف. من ترسم از اینه تو هفته من که نوزده هفته هستم زیاد باشه این یهو زیاد کردنه و بعد کم کردنه هرچند من امروز  سه تا شیاف گذاشتم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فقط آمپول دارم میگم بجز آمپول شیاف استفاده کنم یا فقط امشب آمپول بزنم و استراحت کنم که فردا ظهر برم ...

خوب اگه با آمپول کمه احتمالا دکترت شیاف اضافه کنه یا یه دونه دیگه آمپول.... 

اگه شرایطت خیلی خاد نیست به نظرم استراحت کن فردا برو ببین دکترت چی میگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد 7 روز تاخیر بالاخره پریود شدم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام.

من اگه روز انتقالمم حساب کنم امروز دهمین روزه،، اللن یه درد وحشتناکی تو شکمم پیچید بیشتر سمت تخمدان راستم و معدزت میخام واژنم، غیرقابل تحمل بود برای چن دقیقه فقط گریه میکردم، الان خداروشکر خوب شدم. بیشتر وقتام سمت همون تخمدان راستک حس داغی و گرما دارم.

بنظرتون برا چیه این درد؟ ینی بازم‌منفی😭 تحمل ندارم دیگه خدا😭😭😭

بله درسته ولی دکتر خودم گفته همون دوتا شیاف کافیه و نباید زیاد شه با وجود اینکه من در روز دو بار لک ...

نگران نباش عزیزم..... 

حالا که زیاد کردی ادامه بده..... 

وقتی کامل قطع شد به دونه کم میکنی..... 

اتفاقا تو ماه‌های بالا کم کردن خیلی مشکل ساز نیست..... 

تو هفته ای پایین که میزان هورمون پروژسترون بدنت پایینه بالا پایین کردن پروژسترون حساستره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بعد 7 روز تاخیر بالاخره پریود شدم    

عزیزم انشالله آخرین پریود قبل زایمانت باشه و به سلامتی دیگه برا تا بعد زایمانت..... 

سلام. من اگه روز انتقالمم حساب کنم امروز دهمین روزه،، اللن یه درد وحشتناکی تو شکمم پیچید بیشتر سمت ...

بی بی نزدی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام. من اگه روز انتقالمم حساب کنم امروز دهمین روزه،، اللن یه درد وحشتناکی تو شکمم پیچید بیشتر سمت ...

عزیزم انشالله از لانه گزینیه تما اگه دردت تکرار شد و با استراحت رفع نشد و طولانی شد به دکترت اطلاع بده. 

خواهشا به خودتم استرس نده چون تو نتیجه تاثیری نداره فقط خودت رو اذیت میکنی..... 

انشالله که خوش خبر خواهی بود.... 

سلام بچه ها فردای انتقال اگه با هواپیما برگردیم مشکلی نداره؟؟

عزیزم از دوستان بودن برگشت و + هم شدن اما فکر کنم خیلی توصیه نمیکنن دکترا بازم با دکترت مشورت کن..... 

عزیزم انشالله از لانه گزینیه تما اگه دردت تکرار شد و با استراحت رفع نشد و طولانی شد به دکترت اطلاع ب ...

توکل بخدا عزیزمولی دیگه ده روز بعدش باز میتونه از لانه گزینی باشه؟دیر‌نیست؟🥲🥲

ن استرس ندارم فقط غمگینم🥺

توکل بخدا عزیزمولی دیگه ده روز بعدش باز میتونه از لانه گزینی باشه؟دیر‌نیست؟🥲🥲 ن استرس ندارم فقط غ ...

عزیزم چرا که نه.... 

من خودم روز 11-12 لک دیدم بعد قطع شد....