2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام خانوما ببخشید من دیروز انتقال انجام دادم آخه همه میگن از وقتی میان دلدرد اینا دارن آخه من هیچی ...

نه عزیزم

هنوز تو بدن شما اتفاقی نیفتاده

اینجا خیلی از باردارامون هم علائم ندارن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ببخشید من دیروز انتقال انجام دادم آخه همه میگن از وقتی میان دلدرد اینا دارن آخه من هیچی ...

اروم باش ارامش خیلی مهمه فیلم ببین طنز های ریوندی و نگاه کن و ....علایم مهم نیست 

من الان ۵هفته ام درد ندارم برا شماهم زوده تنها علامت من قبل ازمایش تکرر ادرار بود و یه ویبره تو رحمم 

من الان ۵هفته ام درد ندارم برا شماهم زوده تنها علامت من قبل ازمایش تکرر ادرار بود و یه ویبره تو رحمم ...

ممنونم انشالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی توروخدا واسه منم دعا کن انتظار خیلی سخته

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
والا من یکی از دوستان رو میشناسم برای آنتی ای پی توی بالاش هم پردنیزولون تجویز شده بو هم سرم.....&nb ...

باشه عزیز دلم حتما بهش میگم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم به هر حال پی جی دی هم یه جور دستکاری جنینه.....  به نظرم به عنوان آخرین راهکاره یعنی وقت ...

بله درست میگی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وااای من از امروز صبح همش حالت تهوع دارم اصلا نمیزاره بخوابم خیلی بدم میاد از حالت تهوع چیکار کنم

عزیزم من خودم نون سنگگ خشک کرده بودم و تیکه تیکه کرده بودم هر موقع حالت تهوع داشتم یه کم میخوردم..... 

خصوصا صبحها قبل اینکه از جان بلند شم..... 

سیرابی هم خیلی کمک می‌کرد..... 

هفته ای یه کاسه کوچولو با چند تا تیکه سیرابی میخوردم تا یه هفته اوکی بودم..... 

در این حد یه تست بکن شاید کمک کنه.... 

نه که با دکترت مطرح کن نیاز باشه دارد میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان راجع به نزدیکی‌توی ۱۷هفته اینا کسی اطلاعات داره؟؟

والا عزیزم ما کلا نداشتیم..... 

بستگی به شرایط هر فرد داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم شما تو بارداری انوکساس چند میزدید..میگن ژن انعقادی من خطرناکه درسته؟

عزیزم من ۴۰۰۰ داشتم اما بعضی دوستان که هموزیگوت موتان داشتن فکر کنم 6000 داشتن بعضیا همون 4000.....

سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر ...

ای جانم با سلامتی..... 

قدمش مبارک باشه عزیزم..... 

همیشه شاد و سلامت باشین..... 

عزیزم نه قرار نیست همه درد داشته باشن..... 

دردها به خاطر داروهاست..... 

ممکنه هر کسی به داروها رفلکس متفاوتی داشته باشه..... 

عجب ادمیه😂😂حالا نگرانی های اصلی بعداز زایمان تازه شروع میشه قبلش در حد شوخی هم نیست🤕🤕صد رحمت به ...

بیا جاها عوض😆😁همه سختی هاشو بجون میخرم فقط زایمان کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚