2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اخه من طبق ان تی ۱ام ۱۸هفته تمام میشم حالا میتونم برم ولی می ترسم زودباشه مثلا۱۸هفتم تموم نشده باشه ...

عزیزم بنظرم ان تی درسته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان راجع به نزدیکی‌توی ۱۷هفته اینا کسی اطلاعات داره؟؟

عزیزم دکتر به من گفته نداشته باشید ولی اگه میگفت اشکالی نداره هم خودم هم شوهرم میترسیم از دکترت بپرس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر هست، همین امسال از چشم انتظاری دربیاد.همه باردارها بسلامتی فارغ بشن، انشالله خدا از این دردهای شیرین نصیب همه کنه.

خیلی درد دارم ولی تحملش شیرینه.

سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر ...

قدم نورسیده مبارک باشه عزیزم خداروشکر بسلامتی زایمان کردی ایشالله قدمش خیر باشه واستون😍😍😍😘😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من تخمک اهدایی هستم.حالا یه دونور pco بردم.این اطلاعت رو از شما پرسیدم که اگر اوکی بود همین رو ...

منم pco هستم

34 تا تخمک 30 تا جنین

بعضی وقتا خوبه pco بعضی وقتا نه

من ذخیره م 10 هستش ب خاطر همین هایپر شد

هیوا جان از چن هفته شروع شد تهوع ت ؟تهوع نشانه رشد خوب و هوش جنین ه ...عزیزم 

وای نه خیلی افتضاحه خدا نصیب هیچکس نکنه

من از شش هفته تهوع خیلی شدید داشتم اما فقط حالتشو اما از هفت هفته خیلی شدید شد نزدیک بود هفته پیش بیمارستان بستری شم که خداروشکر دکترم گفت هروز سرم توو خونه با دارو و اینا فعلا بهترم تازه بعد از دو هفته تونستم دیروز یه وعده کم بخورم 😭 نه والا هوش و اینا نیست من خواهرم اصلا متوجه نشد کی بارداره حتی یک بار حالت تهوع هم نداشت نه سردرد هیچی بچش ماشالاش باشه از هوش و همه چی به این چیزا نیست

برو خداروشکر کن

وای نه خیلی افتضاحه خدا نصیب هیچکس نکنه من از شش هفته تهوع خیلی شدید داشتم اما فقط حالتشو اما از هف ...

هیوا جان شنیدم سیرابی برای تهوع خوبه ...ابپز کن بخور نمی دونم این دوران فقط با استرس می گذره برامون درد باشه نگرانیم نباشه نگرانیم خدا کمکمون کنه فضولی نباشه شما کردی ؟اخه اسمت کردیه 

هیوا جان شنیدم سیرابی برای تهوع خوبه ...ابپز کن بخور نمی دونم این دوران فقط با استرس می گذره برامون ...

وای هیچی نمیتونم بخورم سیرابی و هم ..... یعنی هرچیزی از گلوم میره پایین باید برگرده 😭😭😭مثل معتادا شده قبافم😂😂😂زیر چشام گود افتضاح

نه عزیزم متاسفانه کرد نیستم😜اما خیلی دوسشون دارم

عزیزم من تو ان تی ۳۱ بود  ۱۶ هفته رفتم سونو واژینال ۳۰.۵ بود بنظرت سرکلاژ میکنه؟اون دکتری که س ...

۳۰ به پایین بیشتر سرکلاژ میکنن

ولی اگه دکترت محتاط باشه احتمالا پیشنهاد سرکلاژ میده

ولی اصلا از سرکلاژ نترس خیلی راحته و بعدش هم خیال خودت راحتتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هیوا جان شنیدم سیرابی برای تهوع خوبه ...ابپز کن بخور نمی دونم این دوران فقط با استرس می گذره برامون ...

من امروز شدم نه هفته امیدوارم زود این حالم تموم شه 🤕 شما یک هفته جلوترید به سلامتی

ان تی و کی براتون نوشتن؟

سلام خانوما ببخشید من دیروز انتقال انجام دادم آخه همه میگن از وقتی میان دلدرد اینا دارن آخه من هیچی ندارم ؟ب

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
میگم دوستان دکتر بهم گفت بعد یه ماه استراحت که دوباره پریود شدی دوباره سیکل انتقالو شروع میکنیم....ب ...

منم بعد انتقال منفی پریود دوم رفتم برای شروع سیکل و پریود سوم انتقال دادم و خداروشکر مثبت شدم

فقط تو این فاصله ازمایش ایمنی انعقادی دادم و هیسترو وخراش انجام دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚