2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم سعی کن تهویه هم داشته باشه.....  به سلامتی بغلش کنی عزیزم.....

من شنیدم اول هجده هفته بهترین زمانشه من یاباید ۱۸هفته کامل برم یا۱۸هفته و۶روز نمیدونم کدومو برم وسطش تهران نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان آیا درد لگن اوایل بارداری طبیعیه؟هفته ۹ هستم درد لگن دارم و پایین کمر.خیلی نگرانم.ممکنه ...

عزیزم کلا تا ۱۲هفته دردای عجیب غریب زیادداره آدم اصلا نگران نباش من یه وقتایی دلم درد می کرد یه وقتایی کشاله رونم یه موقعهایی انگارداشتمپریود می شدم بعضی وقتا همه باهم نگران نباش طبیعیه

خانمایی که تازه ازمایشتون مثبت شده شماها هم کمردرد دارین؟؟چکار میکنین؟من فقط یه بالش میدارم زیر کمرم وپاهلم زیرش بلند میکنم خیلی خوبه بنظرتون لازمه برم دکتر یانه؟؟

همیشه به خوشی و شادی باشه براتون عزیزم

مرسی عزیزم همچنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تو میکرو اسپرم از نظر شکل ظاهری سالم رو انتخاب میکنن از داخلش و دی ان آش که خبر ندارن.....&nbs ...

پی جی دی چی میشه جنین ها رو پی جی دی کرد سر دی اف ای اصلا چیز خوبی هست ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم شماوقت انومالی گرفتید؟؟؟ چندهفته میخوای بری به نظرتون من۱۸هفته و۶روز برم دیر نیست؟؟؟ ال ...

عزیزم نمیتونی ۱۸ هفته تمام بری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اندازه طول دهانه رحم که نباید کمتر۳۰ باشه 

عزیزم من تو ان تی ۳۱ بود 

۱۶ هفته رفتم سونو واژینال ۳۰.۵ بود بنظرت سرکلاژ میکنه؟اون دکتری که سونوگرافی میکرد گفت انومالی میای باید چک شه دوباره

عزیزم‌شمارویان‌میری؟ زیرنظرکدوم‌دکتری؟رویان‌ایمنی‌روقبول‌داره؟ راضی‌هستی‌ازرویان؟

عزیزم ببخشید که من جواب میدم

دکتر مشایخی دکتر خیلیی خوبی هست برو زیر نظر اون بعد برات ازمایش ایمنی مینویسه باید بری پیش دکتر ایمنی

ان شاالله انتقال بعدیت مثبت بشی

عزیزم نمیتونی ۱۸ هفته تمام بری؟

اخه من طبق ان تی ۱ام ۱۸هفته تمام میشم حالا میتونم برم ولی می ترسم زودباشه مثلا۱۸هفتم تموم نشده باشه چون طبق ال ام پی تموم نمیشه۱۸هفتم دیگه نمی تونم برم تا ۱۸هفته و۶روز

خانما شما امپولاتونو‌ تو یخچال نگهداری میکنین‌ ؟ من همین که داروهارو‌گرفتم اوردم خونه وقت امپول داشت میگذشت با عجله رفتم زدم بعد هشت ساعت فهمیدم دیدم تو بروشورهاشون نوشته یخچال نگهداری بشه به نظرتون‌فاسد میشه‌ ؟ داروخونه هیچی‌نگفته بود روش‌هم‌ننوشته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونتم‌عزیزم من‌‌تیروییدندارم‌اصلا هرسال‌آزمایش‌دادم‌تورنج‌نرمال‌بوده اگه‌تیروییدنرمال‌باشه‌‌آنت ...

چرا حتما اونم بدین اما هر دو با هم فکر کنم به هاشیموتو اشاره میکنه دقیق یادم نیست..... 

بودن دوستانی که به خاطر همین آنتی تی پی توی بالا سقط داشتن یا ناباروری...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com