2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست

سلام مامانا شبتون بخیر

دوتا سوال دارم یکی اینکه الان نزدیک دوهفته ترشحاتم زیاد شده بعضی وقتا شیری رنگ ورقیقه بعضی وقتا ابکی ودوم اینکه وقتی نشسته ام میخام بلند شم به زور بلند میشم با اینکه شکمم زیاد بزرگ نشده،وتا یه چند ثانیه راه رفتن واسم سخته بعدش عادی میشه،فقط زیر شکمم درد خفیف دارم یا یه چیزی شبیه گرفتگیه

ایا اینا که گفتم طبیعیه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
والا سارا هم بخاطر علائمم خیلی نگرانم هم هماتومم اون موقع که لکه بینی داشتم انگار خیالم خیلی راحتتر ...

عزیزم بنظرم سونونرو وایستا تا ان تی

ضرر داره واسه جنین

خونریزیت قطع شده ان شاالله هماتومت دفع شده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭 سلام بچه ها خوبین من ۵ روزه انتقال دادم الان یه دو ساعتی میشه درد پریودی دارم  ت ...

ببین اصلا غصه نخور من خودم دقیقا شب ۵ انتقال تا ظهر ۶ ام  دلدرد پریودی خیلی شدید گرفتم بعد مشخص شد  همون موقع داشتن لانه گزینی میکردن خداروشکر 😍اصلا نگران نباش ایشالا که نشونه ی خوبیه  و مثبت میشی عزیزم ❤️😘🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
توکل بخدا عزیزم ایشالا منم مث شما خوشحال بشم🥲❤️ شما کار خاصی انجام دادین بعد انتقال؟ من اکثر اوقات ...

انشاالله عزیزم دلت شاد میشه 🤲🏻❤️ غصه نخور انشاالله بهترین برات اتفاق بیفته 😍 ببین من سری اول که منفی شدم خیلی رعایت کردم همش خوابیدم اما اینسری خیلی راحتتر گرفتم کلا از چند روز بعدم خودم غذا درست کردم خیلی کم کارامم میکردم بخواد بگیره میگیره اصلا به این چیزا نیست عزیزم من اینسری بهم آمپول آنوکساپارین داده بود و استرادیولم خارجی خوردم و از روز اول انتقال هم شیر سویا خوردم تا همین الان حالا نمیدونم اینا تاثیر داشتن یا نه کلا زیاد سخت نگیر عزیزم استرس و از خودت دور کن هرچی آرامشت بیشتر باشه باور کن به نفعته من همش سریال دیدم یکسره خیلی بهتر بود زیادم بهش فکر نکردم تا مثبت شدنمم اصلا تووو اینترنت و اینا نیودم که مطلب بخونم سری اول همش توو نت بودم بهم بیشتر استرس میداد نگران نباش عزیزم توکل کن به خدا  میدونم استرس داری اما خودتو مدیریت کن عزیزم سخته اما شدنیه 😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چشم مقایسه نکردم که . کلا گفتم هر سه روز یکی دارم 😔😭

خانومی من و پروانه جونم زیر نظر انصاری پور بودیم و هر سه روزم پروژسترون داشتیم و جفتمونم مثبت شدیم 

ایشالله شمام نفر سومی که مثبت میشی 

البته رز قرمز رنگ و سیلویا جونم هم زیر نظر انصاری پور مثبت شدن 

اصلا حرص نخور سعی کن اصلا بهش فکر نکنی 

من خودم یه وقتایی یادم میرفت انتقال دادم 

دوستان ببخشید من دو س بار گلاب ب روتون بالا اوردم بعد خیلی زیر شکمم درد کرده خیلی ایا استفراغ کردن ض ...

من روزی سه چهاربار بالا میاوردم شدید

چندبارم بعدش افتادم به لکه بینی

جوریکه از چشام انگار جونم میومد بیرون 

همیشه ام شکمم خالی بود 

نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله عزیزم زود رفتم  ولی دیر میگذره

اولاش خیلی خیلی دیر میگذره 

من همش میگفتم یچی بهم بزنید برم کما تا دنیا اومدنشون

بعد ان تی و خصوصا بعد انومالی میفتی رو غلتک

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

من تا ده هفته پنج بار رفتم

برو استرست کم بشه

اولاش خیلی خیلی دیر میگذره  من همش میگفتم یچی بهم بزنید برم کما تا دنیا اومدنشون بعد ان تی و ...

آخخخخ گفتی منم روزی نیست که به شوهرم نگم پس کی این روزا میگذره بریم تو خرید کردناش وبعدم دنیا اومدنش روزا خیلی داره دیر میگذره واقعا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من تا ده هفته پنج بار رفتم برو استرست کم بشه

منم اگه فردا برم میشه ۵بار تا الان 

راستی الان  طول سرویکسم بخام میگه یا زوده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بنظرم سونونرو وایستا تا ان تی ضرر داره واسه جنین خونریزیت قطع شده ان شاالله هماتومت دفع شده

انشاءالله خدا از دهنت بشنوه 

منم اگه فردا برم میشه ۵بار تا الان  راستی الان  طول سرویکسم بخام میگه یا زوده؟

نمیدونم عزیزم

به من ان تی طول سرویکسو گفتن