2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

بچه ها منم تو ۷ هفتم کم و بیش تهوع و سرگیجه دارم کلا هم ک از شیرینی و چیزای شیرین متنفر شدم و عاشق چیزای ترش شدم میلم ب غذاهم خیلی کم شده از همه غذا ها بدم میاد ولی هوس اش های ترش و میکنم گفتم درجریان باشید 🤣🤣

عزیزممم خدارو هزلر مرتبه شکررر   پلیکیستیک بودی ؟  امپولای تخمکشیت چیبود که این همه ج ...

نه عزیزم پلی کیستیک نبودم

گونال بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبین بچه ها ، بعد نه سال ناباروری یبار ای وی اف که سقط شد .   بآ مشکل شوهرم مورفولوزی یک درصد ...

عزیز دلم ببین میدونم چی میگی اما خواهشا آنقدر ناامید نباش..... 

ببین عزیزم شرایط مارو میدونی احتمالا..... 

تو صفحه اول مراحل درمانم هست..... 

ببین عزیزم من با ذخیره 1/4 سه بار پانکچر شدم..... 

با مورفوی بین صفر و یک تونستم طبیعی هم باردار بشم..... 

دوستان دیگه با شرایط مشابه هم جواب گرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها منم تو ۷ هفتم کم و بیش تهوع و سرگیجه دارم کلا هم ک از شیرینی و چیزای شیرین متنفر شدم و عاشق چ ...

مرسی از اطلاع رسانیت😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها دکتر اطرج میگه یه روز قبل تخمکشی حتما شوهرت تخلیه داشته باشه برا جواب بهتر  ،گفتم مگه ۴۸ ...

عزیزم همسر من دی اف آیش 32 بود دکتر جنتی توصیه کرده بودن تو روز پانکچر دو بار به فاصله دو ساعت نمونه بده..... 

به نظرم برا اسپرم با شرایط نامناسب بهتر بیشتر از دو روز تخلیه فاصله نیفته..... 

حالا یک روز رو نمیدونم اما بیشتر از دو روزم برا این شرایط فکر کنم خوب نباشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یبار بتا تا صد شد  یک هفته بعد سقط,  یبارم ای وی اف بعد ساک سقط

عزیزم البته نمیدونم چه قدر میتونه درسته باشه یا نه اما من حدس می‌زنم این آقایونی که واریکوسل دارن بعید نیست مشکل انعقادی داشته باشما..... 

یعنی اونطور که میدونم اگه اشتباه نکنم واریکوسل به جورایی مثل واریسه.... 

البته من بر اساس هیچ توجیه مستندی نمیگم..... 

تحلیل خودمه البته خوب تو این زمینه علمی ندارم..... 

فقط حدس می‌زنم چون به جورایی ممکنه به بحث انعقادی ربط داشته باشه شاید این مساله رو برا آقایونم بررسی کنن بد نباشه..... 

عزیزم خدا رو شکر مثبت شدید ..منم چهار بار میکرو منفی داشتم ..میشه بگی این بار کار متفاوتی کردی که دف ...

عزیزم تو این ۴ بار منفی چیا و برات بررسی کردن؟ 

چه مشکلاتی رو شدن؟ 

یا فقط ۴ بار انتقال دادن؟ 

عزیزم فعلا دستمون یکم خالیه گذاشتم تا انشاءالله بیمه تکمیلی هم قرداد جدید ببندیم آخه این بیمه سقفش د ...

به سلامتی عزیزم پس خیلی وقت داری که قشنگ خودتو آماده کنی. انشالله همچنین عزیز دلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله داخل سیکل هستم مثل دم نوش بابونه و به لیمو و چای ترش اینا 

والا تو سیکل من خیلی توصیه نمیکنم هر دمنوشی بخوری من شخصا نمی‌خورد چون ممکنه با داروها تداخل داشته باشه.....

بچه ها منم تو ۷ هفتم کم و بیش تهوع و سرگیجه دارم کلا هم ک از شیرینی و چیزای شیرین متنفر شدم و عاشق چ ...

ای جانم..... 

به سلامتی بغلش (ون) کنی عزیزم..... 

سلام عزیزم.....  یکی دو سال پیش یادمه یکی از دوستامونم یه تجربه مشابهی داشت.....  اون بن ...

مرسی عزیزم 

منم از هفته هجده درگیرم یه بار نامه سقط گرفتم که یه دکتر نزاشت سقط کنم چند روز پیش هم دارو گرفتم باز دکتر دیگه ای نزاشت 

از خدا میخوام با این بچه امتحانم نکنه این بچه بی گناه مجازات گناهام نباشه 

التمااااس دعااا دارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم  منم از هفته هجده درگیرم یه بار نامه سقط گرفتم که یه دکتر نزاشت سقط کنم چند روز پیش ...

اتفاقا این دوستمونم چند بار تا پای سقط رفته بود..... 

انشالله اگه سالمه برا شمام حفظش کنه..... 

عزیز دلم ببین میدونم چی میگی اما خواهشا آنقدر ناامید نباش.....  ببین عزیزم شرایط مارو میدونی ا ...

😘😘😘😘😘😘😘

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوست عزیز  برای سلامتی نی نی گلمون نذر کردم. لطفا حتما بهمون اطلاع بده شب جمعه دعای مشلول بخو ...

مرسی مهربونم 

انشاالله خدا دلتو شاد کنه 

چشم حتما خبر میدم

التمااااس دعاااا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود